Browsing: YouTube

En net weer terug van 3 weken vakantie. De mails al weer aardig bijgewerkt en nu met vol enthousiasme het Flightsim nieuws eens doornemen. Ik begin dan maar met deze van Novawing24.

In Nederland werken de TU van Delft en Eindhoven aan zonneauto’s. De Duitse TU München heeft een volledig geautomatiseerd systeem gemaakt waarmee vliegtuigen tot en met de touch down zelfstandig kunnen landen. Natuurlijk bestaat al jaren het ook ons bekende ILS systeem met hierbinnen diverse klasse welke in grote kisten de standaard is. Dit systeem hier bedoelt voor de kleinere toestellen. Mogelijk voordeel zijn zelfstandigheid, het vliegveld hoeft geen ILS aan te bieden. En mogelijk gecombineerd hiermee kosten.

Soms kom je op internet al zoekende van het ene op het andere uit. Ik zocht een video om aan mijn zoontje te laten zien dat wij als passagier bovenin een vliegtuig zitten, en de koffer onderin wordt geladen. Kwam ik bovenstaande tegen welke ook voor ons (grote kinderen?) leuk is om te kijken.

Zoekende naar het één, kwam ik het ander tegen. Bovenstaande video toont op een uitmuntende wijze de kracht van Aerofly 2. Deze simulator is opkomend naast FSX/P3D en X-Plane. Daarnaast ook mooi dat ontwikkelaar Orbx zijn producten voor alle genoemde simulatoren in de markt zet. De video is in ultra hoge 4K kwaliteit te bewonderen. Ikzelf vind het beeld in zijn geheel er mooi helder uitzien. Het aantal fps lijkt geen probleem te zijn, en de getoonde beelden staan als een huis. Het A1/A9 knooppunt, windmolens in zee en overige punten van de reis van Amsterdam naar Lelystad komen in…

1 2 3 4