Browsing: X-Plane

Orbx brengt grootte namen uit de Fsx P3D tijd nu uit in X-Plane. In dit geval Swanson 2W3. Te koop voor €20. Dit veldje is verborgen binnen de Orbx regio Washington. Deze is te koop voor €42.

Afgelopen Vrijdag is versie 11.35 van X-Plane 11 beschikbaar gekomen. Er zijn nieuwe mogelijkheden toegevoegd en zaken gerepareerd (het blijft software). Naast onderstaande lijst zijn er nu 10.000 vliegvelden met 3d objecten, nadat er 400 onlangs zijn toegevoegd. X-Plane 11 zelf is voor €59 te koop via simMarket.

Inmiddels bijna standaard dat grootte namen van voorheen Fsx / P3D nu ook te vinden zijn in X-Plane. Milviz gaat hierin mee en levert die klassieke toestel voor X-Plane 11 piloten. Milviz geeft altijd uitgebreide product omschrijvingen en zo ook deze keer. Te lezen bij simMarket waar het toestel voor €38 te koop is. Mijn oog viel tussen de vele opties op het punt dat ijs en regen effecten van Saso Kiselkov zijn toegevoegd aan dit product.

Dit toestel is eerder ontwikkeld als twin. Maar de rijken der Aarde willen ook wel eens de oceaan over vliegen en dus werd er een staartmotor aan toegevoegd. Carenado heeft dit specifieke en speciale toestel ontwikkeld voor X-Plane vliegers. Het is voor €37 te koop bij simMarket. Wikipedia heeft een Nederlandse pagina waar aanvullende informatie van dit toestel te vinden is.

Veel groter kan het verschil in uitstraling tussen 2 vliegvelden bijna niet worden. Afgelopen week kondigde Orbx via dit forum bericht de ontwikkeling aan van Londen City EGLC voor X-Plane. Een veld geplakt tegen het centrum van Londen zelf en omgeven door water en bebouwing. Om geluidoverlast te voorkomen is de ILS van deze toenadering steiler dan standaard waardoor niet ieder vliegtuig hier kan landen. Of kiest U voor een VFR grasveld waar alles gericht is op de kleinere toestellen en de gebouwen opgebouwd zijn van hout. Dan is Compton Abas EGHA mogelijk iets voor U. Beide producten zijn in…

Een grote dag voor X-Plane 11 vliegers, Orbx kondigt het bekende Innsbruck veld aan voor deze sim. Gelegen in een lang gerekt dal met een prachtige aanvliegroute en bijpassende cirkelende landing indien noodzakelijk. Via dit forum bericht worden vele afbeeldingen en mogelijk nog meer informatie gedeeld.

Dreamflight heeft nog niet veel producten maar ik weet dat ze zeker wel mooie producten maken. Voor €17 per titel is er bij simMarket keuze uit 3 velden, allen voor Fsx P3D. X-Plane vliegers kunnen deze ontwikkelaar binnenkort ook uittesten want Mexico City wordt ontwikkeld voor XP11. Via dit Facebook bericht kunnen de eerste 5 afbeeldingen van het veld en de omgeving worden bekeken. Fsx P3D niet getreurd want dit product zal uiteindelijk ook naar deze sims worden omgezet.

Orbx heeft verleden week via Iain de ‘final shots’ getoond van East Midlands. Deze afbeeldingen spatten van mijn scherm af qua scherpte, helderheid en kleur. EGNX is geheel centraal gelegen te Engeland. Wikipedia weet ons ook informatie te geven over het werkelijke veld. Aangezien we inmiddels een goede week verder zijn zal uitgave ieder moment gebeuren lijkt mij.

Sommige vriendelijk geprijsde software kan zomaar je meest geliefde worden. Mogelijk ook dit pakket waarmee X-Plane gebruikers zelf kunnen bepalen hoe de basis vliegvelden eruit komen te zien. Geheel nieuw en onaangeraakt, of redelijk in gesleten en vol met rubber? Aan ons de keuze, voor €12 te koop via simMarket.

Reeds 4 maal eerder schreef ik over Imaginesim en Austin. Na de eerste uitgave van April is er nu alweer een v2 uitgave. Volgens mij had men beter 30 dagen kunnen wachten met de eerste uitgave, dit is verwarrend. Hoe dan ook worden nu de nieuwste X-Plane technieken ondersteund zoals SAM docking met Safegate parkeer ondersteuning. PBR is voor X-Plane minder speciaal dan voor P3Dv4 maar hoe dan ook een mooie techniek. Te koop bij Imaginesim zelf voor £23.

1 2 3 26