Browsing: X-Plane

Sporty’s bekend van al zijn lesmateriaal voor het behalen van je vliegbrevet. Heeft ook een software pakket voor de X-Plane vliegers die middels X-Plane het een en ander in hun flightsimulator willen uitproberen. Meer info daarover hier. Ik zie niet zo gauw een demo scenario.

Dit kon wel eens een uitdagende scenery zijn, waarin ook heel veel te ontdekken valt. Niet zo maar een doorsnee scenery. Van HSimulators de MegaScenery Antarctica. Geschikt voor in X-Plane 12. Er zijn zo’n 44 airports/Heliports verwerkt in deze scenery. Verkrijgbaar via simMarket, waar ook een heel overzicht is van welke airports er in zijn verwerkt. En al met al zo’n 13 miljoen vierkante meters. Dus er valt veel af te vliegen voordat je alles gevonden hebt.

De X-Plane developer ToLiSS werkt al een tijdje aan de nieuwe A320 NEO. Deze wordt zo in maart 2023  verwacht om plaats te kunnen nemen in onze hangaar. 2 versies komen er uit voor zowel X-Plane 11 als uiteraard ook X-Plane 12. Hieronder het persbericht: Yes ! you saw the cover image correctly  Our next project release is around the corner and it will be the A320 NEO. To answer some of the recurring questions following the announcement we made yesterday : The ToLiss policy is to always support two versions of XP at one time, at this time it is…

Genoeg keuze. In 15 minuten wordt u meegenomen in een lijst van 10 top vliegtuigen voor in X-Plane 12. Wat staat er bij u in de top 3. Dit zou voor mij al een goede keuze geweest zijn voor de Top 1. 😉 Links to X-Plane 12 Top 10 Payware Aircraft from the video (in order) Position 10 – http://bit.ly/3kcgPun Position 9 – https://bit.ly/3uKbfC4 Position 8 – https://bit.ly/3Ua9d8b Position 7 – https://bit.ly/3ODsNYq Position 6 – https://bit.ly/3BK9oAW Position 5 – https://bit.ly/3D0w0h6 Position 4 – https://bit.ly/3LpKw4D Position 3 – https://bit.ly/3QeI2bN Position 2 – https://bit.ly/3I4xCcU Position 1 – https://bit.ly/3uP5ovf

Austin kan toch leuke promo’s maken over zijn X-Plane 12. Watch til the end…. zoals ze zo vaak zeggen. Al met al leuk in elkaar gezet en dat is ook het mooie van Flightsimulator. Je kan maar zo in de cockpit gaan zitten en vliegen in een Fighter Jet. En dat allemaal dankzij X-Plane 12.

In X-plane kunnen we nu ook meer genieten van deze scenery “Sacramento International Airport” (KSMF). Geschikt voor in X-plane 11 als ook in de nieuwe 12 versie. Van de developer TaiModels. Ook deze scenery ziet er weer zeer compleet uit. Bekijk de screenshots maar eens via simMarket. Features: High detail models SAM amination jetways High quality pbr texture on object and ground High performance Completed autogen around airport Ground traffic plugins( car and truck) Compatible with XP11 and XP12 Include weather texture in Xplane 12

Toch leuk om te zien dat ook Sporty’s Pilot Shop meer aandacht gaat besteden aan de flightsimulatoren. Sporty’s is van nature gericht op de real pilot. Maar zit nu ook wel in dat je thuis best wel het een en ander kan oefenen. Hierboven een kleine introductie van X-Plane 12 en wat zij ook handig vinden. Meer info over X-Plane hier. Hieronder nog even de langere versie m.b.t. de Flight Simulator Tips:

Mogelijk ook weer interessant voor de X-Plane vliegers. Een Cessna opstarten lukt meestal wel. Maar hoe gaat dat met de Citation X in X-Plane 12. Via deze YouTube video een korte uitleg. Mogelijk zal hier ook nog wel een vervolg op komen. Even in de gaten houden via het XPlaneOfficial YouTube kanaal.

1 2 3 44