Browsing: Software

Shannon International Airport (EINN), is een van de drie belangrijke luchthavens in Ierland. Na Dublin is Shannon de drukste luchthaven van Ierland. Het ligt in het westen van het land aan de ‘River Shannon’, de langste rivier van Ierland waarnaar het vliegveld is vernoemd. In de jaren ’60 werd begonnen met de bouw van Shannon om daarmee een woonplaats te creëren voor de medewerkers van het vliegveld. Reizigers vliegen dus niet voor een bezoek aan Shannon naar deze luchthaven, eerder voor een bezoek aan de steden Limerick, Ennis, Galway en Cork. Wij vliegen natuurlijk naar deze luchthaven omdat het kan…

De software “MobiFlight” heeft een update naar versie 9.4.0. Samen met de hardware van een Arduino en een hoop schakelaars, display’s is het mogelijk om zo een eigen hardware cockpit te bouwen. Er zijn al veel YouTube video’s over verschenen. Een klein beetje programmeer kennis c.q. logisch nadenken komt het al tot mooie resultaten. Meer info via de website van MobiFlight.

Is de nieuwe MSFS nu een simulator of een game, of kan je er ook nog wat meer van leren. SoFly zou straks uitkomen met een soort van adventure over stormen en hurricanes. Het oog van het lage druk gebied is wel heel goed te zien. (Linksom draaiend).

Bijna elke week is er wel weer een software product van FS2Crew die een update ondergaat. dit wordt netjes via deze pagina bekend gemaakt. Toch super van FS2Crew dat ze hierdoor hun producten steeds beter willen maken. En FS2Crew heeft toch best wel veel software voor ons flightsimmers. Hierbij via simMarket sowieso al een overzicht.

Bij iedere flightsimmer wel bekend denk ik. FlyTampa komt tzt met versie 2.0 uit voor 2 scenery’s. Ook voor deze:Kunnen haast niet wachten. Voor in P3D & MSFS. En binnenkort ook Toronto en Athene.

Nog even op deze laatste dag in de maand Mei, de aandacht voor de Nordic Skies NEWSletter van simMarket. Uiteraard in het teken van de vliegvelden die ver in het Noorden liggen. Bekijk de leuke opsomming hier maar eens. Zit er voor u nog een favoriete bij?

We hadden er al eerder aandacht aan besteedt, Een nieuw soort flightsimulator, gericht op Zweefvliegen. En ook een software pakket als stand-alone. Dus niet via MSFS/Prepar3D of het oude FSX, mogelijk zal dit dan ook beter draaien op een normale PC. Met hierboven de Trailer. Jammer genoeg laten ze het zweven op thermiek nog niet zien. Echter gezien de omschrijving is hier al veel aandacht aan besteedt. En wordt ook uitgebracht in het Nederlands, wel zo lekker. En dit alles speelt zich af in de omgeving van het vliegveld: “Herrenteich Flugplatz”. Duitsland. incl. 5 vliegtuigen, 3 zwevers (1 voorzien van…

1 2 3 535