Browsing: Software

Sinds vandaag is deze vakantie bestemming beschikbaar voor P3D4 vliegers. Verkrijgbaar via simMarket voor €26. Leuk aanvullende informatie wordt ook gegeven, zoals maar 16 dagen regen per jaar op deze bestemming. (!) Daarnaast is Tenerife van update 1.1 voorzien, via deze Facebook verwijzing kunnen we lezen wat er allemaal gewijzigd is.

Software welke al sinds 2016 beschikbaar is, en het laatste sinds begin dit jaar. ParScene hun ondergronden voor Iran. Via een Facebook fs fotografische pagina viel mijn oog op een mooie woestijn ondergrond en zodoende wil ik ook jullie eens een ander stukje fs gebied onder de aandacht brengen. Laag vliegen zou ikzelf niet doen, maar vanaf hoogte zeer speciaal zoveel detail.

Vanaf mijn begin dagen in fs land ben ik al liefhebber van ontwikkelaar 29Palms. Ze brengen mondjes maat hun producten uit, maar deze zijn altijd van hoge kwaliteit. De velden zijn ook niet al te groot waardoor de pc ze goed aankan, en de kwaliteit dus nog iets hoger gezet kan worden. Skiathos en Southampton zijn mooie voorbeelden. Al geruime tijd wordt gewerkt aan Nürnberg en dit veld is nu vrijwel gereed. Uitgave mogen wij komende maand verwachten. Via dit Facebook bericht vinden we enkele laatste afbeeldingen.

Pas geleden is na lang wachten deze moderne Boeing uitgegeven. Vele positieve reacties maar er bleken ook nog wel wat zaken te missen of niet goed te werken. Zoals vaak wordt aan uitgegeven producten doorgewerkt en zodoende is nu deze v1.1.1. update beschikbaar. Er is ook te kennen geven dat er wordt gewerkt aan de -1000 uitvoering van dit toestel. Groot kan dus nóg groter.

Bestaande Lukla versie van Aerosoft is oud, 2007. Aerosoft werkt daarom aan een nieuwe versie. Via dit forum bericht worden zojuist enkele afbeeldingen getoond waarin bovenstaande foto van het terrein herkend kan worden. Landen tegenop een berghelling, letterlijk.

Via een persbericht / product omschrijving kondigt Lionheart de 2e versie van hun Learjet aan. Deze is o.a. geschikt gemaakt voor P3D4 maar er zijn nog vele andere punten verbeterd dan wel toegevoegd. Bestaande gebruikers kunnen de nieuwe versie gratis downloaden, maar een geheel nieuwe installatie is wel nodig. Het toestel is via simMarket te koop voor €30, ik denk enkel dat ze daar vergeten zijn de uitgave datum aan te passen.

Ikzelf dacht altijd dat ontwikkelaar Mk-Studios voor Aerosoft ontwikkelde maar ik kom er nu achter dat ze ook hun eigen producten uitgeven. Via simMarket vinden we inmiddels 2 producten, Tenerife wordt momenteel met korting aangeboden. Lanzarote is ook bijna gereed en de laatste afbeeldingen kunnen bekeken worden via deze Facebook verwijzing.

Afgelopen Dinsdag plaatste Iain zijn laatste verzameling afbeeldingen van dit veld gelegen aan de Oost Australische kust. Zaterdagochtend is het vervolgens uitgegeven voor ons allen. Dit product is bedoeld om gecombineerd te worden met het reeds eerder uitgegeven CityScene Gold Coast, een details met dit alles geen gebrek.

Recent heeft Orbx Barton Manchester uitgegeven voor X-Plane vliegers. Een 2 pagina’s korte review bijgestaan met enkele afbeeldingen is te vinden bij Flight Sim.Com. De eind conclusie is zeer positief. Men omschrijft mooi dat met een hoge kwaliteit ontwikkelaars als Orbx de ware kunnen van een simulator getoond worden.

X-Plane vliegers schijnen boven de 73e graad een lege wereld aan te treffen onder hun vleugels. Ontwikkelaar Hsimulators heeft hier reeds eerder een helpende hand voor geboden en voor deze software is nu een vervolg uitgegeven. Nieuwe gebruikers betalen $39, bestaande gebruikers hebben reeds een verwijzing ontvangen naar een gratis update.

1 2 3 509
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
444