Browsing: Software

De developer Spinoza komt nu uit met een Frans kasteel. “Château de Chaumont-sur-Loire” voor in MSFS. Het is zeer gedetailleerd ontworpen. Er kan zelfs met een heli op de binnenplaats geland worden. Of met een water vliegtuig op de rivier Loire. Het bijzondere van dit kasteel is dat het bovendien op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Uiteraard gaat er een hele geschiedenis aan vooraf van dit kasteel. De developer Spinoza staat wel bekend om zijn markante gebouwen in de flightsimulator.

Hmmm… wie had het hier net over Heli vliegen. Laat nu net deze YouTube Scenery hier mee beginnen. Van Society Islands XP, de scenery “Bora Bora Leeward Islands”. Geschikt nu voor in X-Plane 12 en uitgegeven door Aerosoft. En ook weer verkrijgbaar via simMarket. Een scenery uitermate geschikt voor de Heli liefhebbers. Gezien de vele heliports. This scenery package for X-Plane features a custom terrain mesh with photo-realistic textures, dense vegetation and country-typical autogen, as well as custom road-networks and sea-routes. Included are detailed renditions of five regional airports (Bora Bora, Raiatea, Huahine – Fare, Maupiti, Tupai) and the Pago…

Shannon International Airport (EINN), is een van de drie belangrijke luchthavens in Ierland. Na Dublin is Shannon de drukste luchthaven van Ierland. Het ligt in het westen van het land aan de ‘River Shannon’, de langste rivier van Ierland waarnaar het vliegveld is vernoemd. In de jaren ’60 werd begonnen met de bouw van Shannon om daarmee een woonplaats te creëren voor de medewerkers van het vliegveld. Reizigers vliegen dus niet voor een bezoek aan Shannon naar deze luchthaven, eerder voor een bezoek aan de steden Limerick, Ennis, Galway en Cork. Wij vliegen natuurlijk naar deze luchthaven omdat het kan…

De software “MobiFlight” heeft een update naar versie 9.4.0. Samen met de hardware van een Arduino en een hoop schakelaars, display’s is het mogelijk om zo een eigen hardware cockpit te bouwen. Er zijn al veel YouTube video’s over verschenen. Een klein beetje programmeer kennis c.q. logisch nadenken komt het al tot mooie resultaten. Meer info via de website van MobiFlight.

Is de nieuwe MSFS nu een simulator of een game, of kan je er ook nog wat meer van leren. SoFly zou straks uitkomen met een soort van adventure over stormen en hurricanes. Het oog van het lage druk gebied is wel heel goed te zien. (Linksom draaiend).

Bijna elke week is er wel weer een software product van FS2Crew die een update ondergaat. dit wordt netjes via deze pagina bekend gemaakt. Toch super van FS2Crew dat ze hierdoor hun producten steeds beter willen maken. En FS2Crew heeft toch best wel veel software voor ons flightsimmers. Hierbij via simMarket sowieso al een overzicht.

Bij iedere flightsimmer wel bekend denk ik. FlyTampa komt tzt met versie 2.0 uit voor 2 scenery’s. Ook voor deze:Kunnen haast niet wachten. Voor in P3D & MSFS. En binnenkort ook Toronto en Athene.

1 2 3 535