Browsing: Software

Bij iedere flightsimmer wel bekend denk ik. FlyTampa komt tzt met versie 2.0 uit voor 2 scenery’s. Ook voor deze:Kunnen haast niet wachten. Voor in P3D & MSFS. En binnenkort ook Toronto en Athene.

Nog even op deze laatste dag in de maand Mei, de aandacht voor de Nordic Skies NEWSletter van simMarket. Uiteraard in het teken van de vliegvelden die ver in het Noorden liggen. Bekijk de leuke opsomming hier maar eens. Zit er voor u nog een favoriete bij?

We hadden er al eerder aandacht aan besteedt, Een nieuw soort flightsimulator, gericht op Zweefvliegen. En ook een software pakket als stand-alone. Dus niet via MSFS/Prepar3D of het oude FSX, mogelijk zal dit dan ook beter draaien op een normale PC. Met hierboven de Trailer. Jammer genoeg laten ze het zweven op thermiek nog niet zien. Echter gezien de omschrijving is hier al veel aandacht aan besteedt. En wordt ook uitgebracht in het Nederlands, wel zo lekker. En dit alles speelt zich af in de omgeving van het vliegveld: “Herrenteich Flugplatz”. Duitsland. incl. 5 vliegtuigen, 3 zwevers (1 voorzien van…

Hmm… Ook weer iets om in de gaten te houden. World of Aircraft. Een stand-alone flightsimulator. Meer info alvast hier op het forum gedeelte van Aerosoft. Met als eerste basis als vliegveld: “Herrenteich Flugplatz”. Duitsland. Hier alvast een trailer:

Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 465.89 WHQL. Flightsimulator wordt hier niet genoemd. Dus altijd weer op eigen risico, lees er meer over hier. Soms zit er een kleine verbetering in, indien u over een toch wel modernere videokaart beschikt.

.Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 461.09 WHQL. Deze uitgave bevat geen nieuwe mogelijkheden. Wel zijn er niet nader gespecificeerde beveiligingsproblemen verholpen en enkele fouten opgelost. De complete releasenotes kunt u hier lezen. Deze update wordt wel aangeraden ivm de security updates.

Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 457.09 WHQL, zijn geschikt voor Windows 7 en hoger, en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Kepler-architectuur of nieuwer. Lees er meer over hier. Er wordt geen opmerking gemaakt omtrent Flightsimulator.

1 2 3 534