Browsing: Software

Begin dit jaar heeft JetStream het Franse Nantes uitgegeven (Fsx, P3D iets eerder) en ik was blij verrast met dit product. Ziet er scherp uit en draait lekker soepel. Er is een Fsx of een P3D versie te koop voor €22 bij simMarket. Sinds dien werkt deze uitgever aan het eveneens Franse Parijs Orly. Via Facebook zijn hiervan de laatste afbeeldingen te bekijken.

Voor Fsx en P3D vliegers ontwikkeld Just Flight de Duchess 76. Via Wikipedia leren we gemakkelijk alle informatie over dit toestel, het is zowaar een maand na mijn geboorte beschikbaar gekomen zag ik. Just Flight zelf heeft reeds een product pagina opgebouwd waarin te lezen is wat er zoal van de gesimuleerde versie verwacht mag worden.

Met Misha keert Orbx weer terug naar Ftx Na Sca gebied en de ontwikkeling van Santa Barbara. Een typisch Orbx veld welke geschikt is vanaf kleine vfr toestellen tot aan de grotere ifr kisten. We naderen de Mexicaanse grens dus de omgeving is dor en droog. Vele afbeeldingen zijn te bekijken in dit forum bericht.

Eerder stelde ik met maandelijkse regelmaat een 2e hands nieuwsitem op. Doordat er niet al te veel aangeboden werd is dit gestopt. Op verzoek echter een nieuw item, en misschien is dat wel handig voor in de toekomst? Wilt U dus iets aanbieden aan onze website bezoekers, stuur dan een berichtje en wij maken een newsitem aan. (Ed, succes met de verkoop.) Namens Ed, is deze tekoop: € 50,- Misschien wel op te halen tijdens het FSweekend 😉

Het is alweer even geleden dat xEnviro bij ons aanbod komt. Ikzelf krijg via de Facebook pagina met hoge regelmaat afbeeldingen te zien van het ontwikkeling proces. Maar ook de internetpagina wordt met regelmaat bijgehouden. Vrijwel in gehele stilte ontwikkelt Hifi, bekend van Active Sky voor Fsx en P3D, echter ook voor X-Plane. Dit project zou eind dit jaar mogelijk uitgegeven kunnen worden.

Na volgens mij een flink lange ontwikkeling heeft Vidan Design deze week hun product Aalborg uitgegeven. Het is beschikbaar via simMarket voor €26. Zoals eerder aangegeven legt de stad en dus ook het vliegveld redelijk Noordelijk in Denemarken. Onder andere KLM vliegt op Aalborg dus perfect vluchtje om op een avondje uit te voeren vanaf bijvoorbeeld FlyTampa Amsterdam. Ikzelf heb nog nooit een Vidan Design product uitgetest, zal dit binnenkort zeker eens doen en via Twitch een vlucht delen.

Alweer van eind September een bericht welke ikzelf gemist had. Toch zeker noemenswaardig. Vertx Simulations werkt aan de DA62 voor P3Dv4, gemeld door Sean Moloney. Sean zat in het RealAir team welke door vervelende omstandigheden gestopt is. Zij maakte echter mooie, speciale en gedetailleerde toestellen voor Fsx gebaseerde simulatoren. Bij FlightSim.com valt meer te lezen én vooral te zien. Klik daar bijvoorbeeld eens op bovenstaande afbeeldingen om hem op ware grootte te kunnen bewonderen.

Zoals eerder gemeld wordt er aan een nieuwe versie voor Lukla gewerkt door Aerosoft. Dit veld is de opstap voor Mount Everest bergbeklimmers. In het product komt echter ook nog een ander veld mee welke in de omgeving legt. De naam alsmede interessante aanvulde informatie hierover is via dit forum bericht te vinden.

Aerosoft heeft deze zomer de nieuwste P3Dv4 pakketten van hun Airbus 32x serie uitgebracht welke beschikbaar zijn via simMarket. Er wordt nog volop aan verder gewerkt maar toch is er nu ook meer ruimte om de A330 verder op te bouwen. Vrijdag zijn in dit forum bericht de laatste afbeeldingen getoond in een Lufthansa kleurstelling.

Deze ontwikkelaar maakt voor populaire toestellen een toevoeging gericht op effecten welke rondom het toestel opbouwen. De diverse vocht effecten welke rondom een vliegtuigvleugel kunnen optreden en soort gelijk rondom de motor of vanaf de wielen. Via simMarket kunnen de producten nog via beide naam stellingen gevonden worden maar dit zal in de toekomst waarschijnlijk vervallen. Old Prop is te naam om voortaan te volgen.

Sinds Vrijdag kan A2A hun laatste toestel in diverse uitvoering aangeschaft worden via simMarket. Prijzen vanaf €53 tot zelfs €105 maar met de laagst genoemde zullen de meeste wel uit de voeten kunnen. De A2A toestellen zijn compleet in alle opzichten dus wat dat betreft eerder hun geld waard dan de mooie maar basis Carenado of Alabeo toestellen. Een werkelijke (virtuele) walk-around is bijvoorbeeld sterk aan te raden.

Onlangs plaatste ik een item waarin wij kennis konden konden maken met het nieuwe WebEye v2 van IVAO. Een snelle online kaart van het IVAO netwerk met daarop alle piloten en vluchtcontroller informatie. In een volgende stap wordt gewerkt aan nieuwe cliënt software. Dit zal één pakket worden voor diverse simulatoren en pc systemen. Het zal los draaien van de basis simulator en kan zelf op iOS en Android draaien. De MTL code zal hierin meedraaien. DATA LINK met de CDU van de meest favoriete toestellen. Overige informatie via deze Facebook verwijzing, hierbinnen staan verwijzingen naar het forum maar hiervoor…

1 2 3 517