Browsing: Software

Tussen Kopenhagen en Hamburg is een trein en weg verbinding met bovenstaande naam. Ontwikkelaar SimDocks.de heeft deze op een zo uitgebreid mogelijk manier na gebootst om binnen P3Dv4 te gebruiken. Te koop via simMarket voor €18, maar let wel op dat het een handmatige installatie betreft.

De naam stelling Mega Airport alsmede Professional geeft al aan dat Sim-Wings ontwikkelt voor Aerosoft. In eerste instantie maken wij echter via deze Facebook aankondiging met een groot product voor in 2019, Parijs-CDG. Eerder uitgegeven door Taxi2Gate en verkrijgbaar via simMarket. Ikzelf ben goed te spreken over laatst genoemde maar Sim-Wings is van plan de lat weer een stukje hoger te leggen. Allemaal leuk en aardig maar ik hoop dat we in P3Dv5 volledig gebruik kunnen maken van 8 processor cores of meer…

Gisteren plaatste ik reeds op onze Facebook een afbeelding van deze kist met de eerste PBR effecten erop. Ikzelf en anderen moesten goed kijken om te bepalen of er een foto of een afbeelding uit de sim geplaatst was. Later zijn er nog eens 4 afbeeldingen in deze gesloten groep geplaatst. Lid aanvraag is dus nodig. Bij de afbeeldingen wordt eerlijk aangegeven dat men goed hun best diende te doen om met de avatar de beelden te verkrijgen. “If your PC has the power, it’s awesome… But keep in mind these are avatar shots (I don’t use chaseplane…) and when…

Volgens mij werkt Jetstream Designs al vrijwel dit gehele jaar aan hun volgende product na het mooie Franse Nantes, Parijs Orly. Zojuist zijn er op hun Facebook pagina 24 nieuwe afbeeldingen getoond dit product. Wederom valt het mij op dat er op sommige punten flink wat kleuren uitspringen, iets wat ik graag zie op de vaak grijze velden van diverse ontwikkelaars. Ook de roestige scheepvaart containers vielen bij mij op. Het product dient nog door de beta tests heen maar men doet hun best om het nog dit jaar uit te geven. simMarket is leverancier van Jetstream Designs.

Via dit eerdere bericht met vele mooie afbeeldingen geeft John aan dat Goodwood EGHR vrijwel gereed is, en met dit opvolgende van Filou wordt beschikbaarheid aangegeven met diverse 4K afbeeldingen. Zeer sfeer vol en volgens mij een uitdaging om de gras velden te vinden indien je daar niet bekend bent.

Konden Fsx en P3D vliegers al sinds 2016 van deze zonnige bestemming genieten, ook X-Plane piloten kunnen nu naar de winter zon. Aerosoft heeft Genoa uitgegeven. Beide producten zijn voor €21 te koop via simMarket en daar natuurlijk ook overige afbeeldingen en informatie.

Leonardo heeft de P3D uitgave van hun ‘Maddog’ inmiddels alweer 10 maanden geleden uitgegeven. Onlangs is men gestopt met het door ontwikkelen van de 32 bit versie om volledig op de 64 te kunnen inzetten. Onlangs is SP1 uitgegeven, en kort hierna is P3Dv4.4 uitgeven. De volgende stappen van ontwikkeling zijn PBR belichting techniek, uitbreiding met de -83 serie, én ook nog eens de visuele simulatie van ijs op het toestel. Allen worden gratis aangeboden op het basis toestel welke via simMarket te koop is. Bestaande 32 bits klanten hoeven enkel het verschil bij te betalen om naar de 64…

Grote kans dat onze volgende auto een elektrisch model wordt, of in ieder geval van een nieuwe techniek voorzien is. Bovenstaande Proton doet dit voor de luchtvaart. Zover ik het begrijp heeft Lionheart vanaf bestaande schetsen zelf wat artistieke vrijheid losgelaten en bovenstaand toestel opgebouwd. En zoals te zien zelf als ambi te gebruiken. De product pagina (onbeveiligde server) is een grote met daarop alle mogelijke informatie. Eerdere conventionele toestellen van Lionheart zijn via simMarket te bekijken.

Nadat ik voorzichtig een vergelijking afbeelding aanvroeg via Facebook werd een dag later bovenstaande afbeelding, bijgestaan door nog 2, geplaatst. Deze geven mooi weer wat er verwacht mag worden van de PBR lichttechniek welke X-Plane al langer maar nu ook P3D gebruikt. Ikzelf lees overal ook berichten alsof alles maar mooier en sneller zou werken. Dit klopt niet. Plat gezegd kunnen ontwikkelaars de sim vertellen van welk materiaal een onderdeel gemaakt is, waardoor de grafische eigenschappen hieraan gekoppeld worden. Grijs gespoten aluminium, blijft dus zo. De Leonardo MaddogX is verkrijgbaar via simMarket. Een premium toestel, dus schrik niet van de…

P3Dv3 en v4 vliegers kunnen via een aankoop bij simMarket al geruime tijd vliegen op dit veld, wat nog steeeds niet gereed is in de werkelijke wereld. Voor X-Plane piloten wordt ook gewerkt aan een versie van dit veld. Ik vraag mij logischerwijs wederom af wie er eerder kan laden, de ware piloot of de Xplane sim piloot?

1 2 3 521