Browsing: Software

Uk2000 heeft een goed jaar geleden aangegeven tijdelijk te stoppen met ontwikkelen zodat ze kunnen overstappen naar de moderne grafische technieken. Inmiddels heeft men een tussenstap bedacht, want ook hun rekeningen dienen natuurlijk betaald te kunnen worden. Zodoende is er nu een uitgave van Inverness EGPE 2019. Geschikt voor zowel P3D alsmede X-Plane en zelfs nog Fsx.

Tot en met de 10e van deze 10e maand heeft Orbx een korting actie lopen van 35%. Aanvullend waarschuwt men dat na deze korting actie de product prijzen voor het eerst sinds langs tijd zal worden herzien. Lees verhoogd. De korting geld voor producten welke reeds 3 maanden beschikbaar zijn. Ikzelf heb Londen City in mijn ‘gewenst’ mapje staan, maar deze heeft nog geen korting. Orbx Buildings HD wel.

Het begint erop te lijken de Aerofly 2 ook een versnelling hoger is gegaan in ontwikkeling bij externe ontwikkelaars. Wederom kunnen wij hier op simFlight.nl een product vermelden zijnde de Cessna 152 van Justflight. Te koop via hun eigen product pagina voor €35. Natuurlijk kunnen P3D én X-Plane piloten ook hun versie van dit toestel vinden, neem een kijkje bij simMarket.

PMDG heeft in op hun eigen forum (na jaren op Avsim gedraaid te hebben) wederom een product update gegeven. Best snel voor hun doen. Hun DC-3 ervaringen in een echt toestel komen weer aanbod, de B737 NG3, Global Flight Operations en hun eigen nieuwe webshop. Alles in dit niet al te lange stukje tekst.

JustFlight ontwikkeld rustig door aan hun b747-100 en -200 serie onder de noemer classic. Een cockpit overvol met metertjes en knopjes en 3 stoelen om deze allen te bedienen. Leuk is natuurlijk ook bijbehorende klassieke kleurstellingen. Via de website worden de getoonde afbeeldingen aangevuld met enkele nieuwe.

Met Aerosoft naar Kreta? Dit kan want zij ontwikkelen vliegveld Chania gelegen op dit Middellandse eiland. Via dit forum bericht worden de eerste 3 afbeeldingen getoond alsmede de basis informatie. Wikipedia heeft ook altijd mooie informatie en getallen paraat.

Aerosoft heeft in dit forum bericht een aantal afbeeldingen geplaatst van bovenstaande Virgin Atlantic in PBR kwaliteit. Leuk om ook het landingsgestel van dichtbij te zien en hiermee afbeeldingen welke we van dit project als eerste te zien kregen. Veel detail. Ik merkte wel op dat de afbeeldingen in het forum bericht niet geheel scherp zijn, door erop te klikken wordt de volledige afbeelding geopend welke er beter uitziet. Zojuist heeft ontwikkelaar Stefan ook nog redelijk uitgebreid gereageerd op wat we op deze nieuwe afbeeldingen kunnen zien.

Na een lange ontwikkeling is onlangs Orbx Buildings HD uitgegeven. Een product welke gecombineerd met het eerder uitgegeven Trees HD vrijwel de gehele bebouwing in onze Fsx P3D sim aanpakt. Vrijwel, maar wat nu wel of niet? Dit wordt duidelijk omschreven in dit forum bericht. Eerder had ik al naar dit bericht verwezen waarin afbeeldingen staan welke d.m.v. een schuif van de oude naar de nieuwe bebouwing kan worden weergegeven. Een grote verzameling standaard volgens mij onbewerkte afbeeldingen zijn hier te bekijken. Al met al een product wat zijn €22 volgens mij wel waard is, te koop via Orbx hun…

QW geeft ons een update over de ontwikkeling van hun b787 product gericht op de -10 versie. Zij trachten deze update, kosteloos voor bestaande gebruikers, aan het einde van de zomer gereed te hebben. Via dit Facebook bericht nog aanvullende informatie en afbeelding.

Sinds vroeg deze ochtend telt Orbx 3 dagen af waarin zij op bijna al hun producten 33 procent korting vergeven. Bij de vorige actie gaf ik al als tip om een favoriet product in een mapje te zetten, nu kan dit dus voordelig aangeschaft worden.

Iain plaatste gisteren in het forum zijn ‘final shots’ van dit Noord Spaanse vliegveld. Uitgave dus zeer nabij. Ik was tussen al het X-Plane nieuws in de veronderstelling dat Orbx P3D misschien wel vergeten was maar gelukkig niet. De afbeeldingen getoond in het forum vindt ikzelf wel sterk bewerkt. Veel donkere plekken rondom en echt scherp kan ik de afbeeldingen niet noemen. Jammer. Gelukkig wordt het iets beter als de afbeeldingen aangeklikt worden.

1 2 3 530