Browsing: simMarket

Tussen Kopenhagen en Hamburg is een trein en weg verbinding met bovenstaande naam. Ontwikkelaar SimDocks.de heeft deze op een zo uitgebreid mogelijk manier na gebootst om binnen P3Dv4 te gebruiken. Te koop via simMarket voor €18, maar let wel op dat het een handmatige installatie betreft.

De naam stelling Mega Airport alsmede Professional geeft al aan dat Sim-Wings ontwikkelt voor Aerosoft. In eerste instantie maken wij echter via deze Facebook aankondiging met een groot product voor in 2019, Parijs-CDG. Eerder uitgegeven door Taxi2Gate en verkrijgbaar via simMarket. Ikzelf ben goed te spreken over laatst genoemde maar Sim-Wings is van plan de lat weer een stukje hoger te leggen. Allemaal leuk en aardig maar ik hoop dat we in P3Dv5 volledig gebruik kunnen maken van 8 processor cores of meer…

Gisteren plaatste ik reeds op onze Facebook een afbeelding van deze kist met de eerste PBR effecten erop. Ikzelf en anderen moesten goed kijken om te bepalen of er een foto of een afbeelding uit de sim geplaatst was. Later zijn er nog eens 4 afbeeldingen in deze gesloten groep geplaatst. Lid aanvraag is dus nodig. Bij de afbeeldingen wordt eerlijk aangegeven dat men goed hun best diende te doen om met de avatar de beelden te verkrijgen. “If your PC has the power, it’s awesome… But keep in mind these are avatar shots (I don’t use chaseplane…) and when…

Volgens mij werkt Jetstream Designs al vrijwel dit gehele jaar aan hun volgende product na het mooie Franse Nantes, Parijs Orly. Zojuist zijn er op hun Facebook pagina 24 nieuwe afbeeldingen getoond dit product. Wederom valt het mij op dat er op sommige punten flink wat kleuren uitspringen, iets wat ik graag zie op de vaak grijze velden van diverse ontwikkelaars. Ook de roestige scheepvaart containers vielen bij mij op. Het product dient nog door de beta tests heen maar men doet hun best om het nog dit jaar uit te geven. simMarket is leverancier van Jetstream Designs.

Konden Fsx en P3D vliegers al sinds 2016 van deze zonnige bestemming genieten, ook X-Plane piloten kunnen nu naar de winter zon. Aerosoft heeft Genoa uitgegeven. Beide producten zijn voor €21 te koop via simMarket en daar natuurlijk ook overige afbeeldingen en informatie.

Grote kans dat onze volgende auto een elektrisch model wordt, of in ieder geval van een nieuwe techniek voorzien is. Bovenstaande Proton doet dit voor de luchtvaart. Zover ik het begrijp heeft Lionheart vanaf bestaande schetsen zelf wat artistieke vrijheid losgelaten en bovenstaand toestel opgebouwd. En zoals te zien zelf als ambi te gebruiken. De product pagina (onbeveiligde server) is een grote met daarop alle mogelijke informatie. Eerdere conventionele toestellen van Lionheart zijn via simMarket te bekijken.

Nadat ik voorzichtig een vergelijking afbeelding aanvroeg via Facebook werd een dag later bovenstaande afbeelding, bijgestaan door nog 2, geplaatst. Deze geven mooi weer wat er verwacht mag worden van de PBR lichttechniek welke X-Plane al langer maar nu ook P3D gebruikt. Ikzelf lees overal ook berichten alsof alles maar mooier en sneller zou werken. Dit klopt niet. Plat gezegd kunnen ontwikkelaars de sim vertellen van welk materiaal een onderdeel gemaakt is, waardoor de grafische eigenschappen hieraan gekoppeld worden. Grijs gespoten aluminium, blijft dus zo. De Leonardo MaddogX is verkrijgbaar via simMarket. Een premium toestel, dus schrik niet van de…

Luchtvaartnieuws.nl weet te melden dat vanaf vliegveld Paine KPAE nu ook in beperkte mate commercieel gevlogen mag worden. United maakt hier gebruik van. Paine is een veld waaromheen Boeing diverse van zijn grote fabrieken gebouwd heeft, en dus menig toestel zijn eerste vlucht vanaf gemaakt heeft. Wikipedia heeft natuurlijk allerlei aanvullende informatie. Wij kunnen sinds kort op een hele mooie manier zelf Paine en de overige nabijgelegen velden bezoeken door gebruik te maken van Drzewiecki hun Seattle Airports product, eventueel gecombineerd met de stad. Momenteel zijn alle producten van deze ontwikkelaar met 50% korting te koop bij simMarket.

“The Northrop Grumman E-2 Hawkeye is an American all-weather, carrie capable tactical airborne early warning (AEW) aircraft.” Hiermee begint de omschrijving van deze software bij simMarket. Volgens mij een product voor de ware specialist, want het toestel is bedoeld voor vliegdekschip landingen. Iets waar ik maar enkele ervaringen mee heb. De eerste 2 recensies zijn positief. Precieze informatie en het toestel zelf zijn te vinden bij simMarket, het toestel kost €30.

Gisteren vroeg ik in een Facebook groep gericht aan de Majestic Q400 of dit toestel mogelijk ook regen effecten voor op de ramen zou krijgen. Iemand hintte naar de in aanbouw zijnde freeware versie van A2A. Zeer kort daarna werd dit nieuwe A2A product zowaar uitgegeven. Sinds één van de laatste versies zit deze mogelijkheid in P3D ingebouwd en A2A heeft hierop doorgewerkt en gratis beschikbaar gesteld. Zelfs ondersteuning aan derde wordt gegeven. (Majestic!?) Via dit forum bericht is te lezen welke toestellen in hoeverre ge-update zijn. Én dat A2A hun laatste uitgave, de Bonanza 35 deze regen effecten zelf…

Flightbeam ontwikkelt mooie producten. Kennelijk hebben zij ook een vinger in de pap gehad met Nuremberg EDDN. Onlangs plaatste ik nog een item over Wellington en nu zijn er via dit Facebook bericht 5 nieuwe afbeeldingen van Portland geplaatst. Momenteel wordt via simMarket 30% korting geboden op hun velden dus een mooi moment om er eens eentje uit te proberen.

1 2 3 213