Browsing: simMarket

Centraal aan de Oost kust van Spanje is  het vliegveld Alicante te vinden van ontwikkelaar Pilot’s. Deze ontwikkelaar is bij ons op simFlight.nl nog niet aanbod gekomen maar inmiddels hebben ze wel al 8 producten beschikbaar. Het laatste is Alicante welke simMarket aanbied voor €28. Is al sinds eind Januari beschikbaar maar ik zag het pas onlangs voorbijkomen. Doordat het product al even beschikbaar is, is de kerst versiering van onderstaande video wel grappig in deze lente / zomer tijd. Laat die donkere dagen nog maar even voor wat ze zijn.

Binnen onze fs hobby kun je diverse sub hobby’s opbouwen. Zo ook het vliegen op- en vanaf vliegdekschepen. Een ware kunst. In het begin denk je, makkie. Tot de laatste momenten voor de landing. (!) Simworks Studios heeft een pakket met 2 vliegdekschepen gereed wat door simMarket voor €43 wordt aangeboden. Dit gecombineerd met een realistische jet geeft een geheel andere kijk op onze hobby.

Op hun eigen website wordt nog versie 2 genoemd maar inmiddels is Denver van Flightbeam uitgekomen op v3. Gericht op P3Dv4 gebruikers. Diverse kleine verbeteringen maar ook SODE jetways, 3d onderdelen geheel opnieuw ‘compiled’ in P3Dv4 techniek en regenwater plassen effecten. De bestaande versie dient verwijderd te worden en de nieuwe geïnstalleerd. Ftx Global gebruikers dienen het / een texture pakket opnieuw te installeren. Dit kan via de manager van deze software. Dit super grootte veld met zijn karakteristieke bovenstaande brug is beschikbaar via simMarket voor €27.

Nadat Drzewiecki eerder een meesterwerk heeft afgeleverd met Seattle, stad en airport pakket, volgt nu Chicago. (Ik waan mij altijd geheel in Boeing land als ik op één van de velden land en taxi.) Eind April is reeds de uitbreiding voor de stad Chicago uitgegeven en beschikbaar via simMarket voor €24, nu is de beurt aan het vliegvelden pakket Chicago. simMarket verkoopt dit pakket voor €46. Hierbinnen zitten de velden: O’Hare International KORD, Midway International KMDW en Chicago Executive KPWK. Via de verwijzingen is alle overige informatie, afbeeldingen en video te vinden.

REX heeft wederom een nieuw product uitgebracht om het weer in onze simulator te verbeteren. Met Environment Force kunnen we zelf het uiterlijk van het getekende weer aanpassen op vele diverse wijze. Kort gezegd, live terwijl de simulator draait aanpassingen in de ‘sharders’ maken, naar eigen smaak. Op Youtube omschrijft Aviation Pro het aan het begin van deze review video ook duidelijk. REX maakt het ons jammer genoeg best lastig met uitgave en benaming van hun diverse producten. Environment Force geeft dus de mogelijkheid tot aanpassing, Sky Force geeft een groot scala aan te tekenen bewolking alsmede een ‘engine’ welke…

Het lijkt wel of ontwikkelaars steeds sneller producten gereed kunnen krijgen. Vaker noem ik Carenado en nu ook JustFlight als snelle uitgevers maar FranceVFR kan ook genoemd worden. Meestal geven zijn Franse regio producten uit, maar deze keer een product wat het gehele Franse landschap verbeterd. Dit product is verkrijgbaar bij simMarket voor €35 incl. maar wie de eerdere Simulation Data versie gekocht heeft is klaar voor €12.

Met regelmaat bezoek ik als nieuws poster het forum van Aerosoft opzoek naar nieuwtjes. Toch is dit veld gelegen ten Westen van Leipzig er bij mij doorheen geglipt. simMarket biedt het product inmiddels aan voor €18 incl. Een veld zoals ook Orbx ze vaak maakt, niet te groot en niet te klein. In de sfeer van het toekomstige Lelystad. Vergeet bijna te vermelden dat ik praat over het Duitse Erfurt.

Kennelijk komt de eerdere versie van deze software uit 2014, want die tekst is nog te vinden in de omschrijving van de 2019 P3Dv4 versie. Waarom een vernieuwde uitgave nodig is voor spraaksoftware snap ik overigens niet. Toch een leuk stukje redelijk simpele techniek. Door in te stellen ‘triggers’ kunnen de wel bekende basis uitingen van het cabine personeel worden automatisch worden gestart. Eenmaal ingesteld komen onze vluchten daarna dus automatisch net iets extra’s tot leven. Te koop bij simMarket voor €12 incl.

Begin deze week heeft Drzew… 😉 de stad Chicago uitgegeven voor Fsx – P3D vliegers. simMarket biedt dit product aan voor €24 incl. Het ziet er zowel in dag- als nacht erg mooi uit, enkel mis ik wel wat drukte op de straten. Eerder had ik reeds verwezen naar afbeeldingen van het vliegveld Midway waar deze zelfde ontwikkelaar ook een nieuwe versie voor maakt. Dit is bijna gereed. En natuurlijk heeft Orbx het klassieke Meigs Field in het producten lijst staan. Dit veld bestaat in het echt niet meer, maar is deze maand met 50% korting bij Orbx te koop.

Een week geleden heeft top ontwikkelaar FlyTampa in één product de stad Las Vegas alsmede het vliegveld KLAS uitgegeven. Dit product is te koop via simMarket voor €35 incl. Ikzelf heb het product reeds in bezet en was vooral nieuwsgierig naar de installatie wijze. Dit gebeurd via een klein programma ‘Universal Installer’. Hierin vullen we ons email adres en de licentie in waarna downloaden en installeren vanzelf gaat. Las Vegas is vandaag opgewaardeerd naar versie 1.1 en op dezelfde wijze als installeren kan nu het product opgewaardeerd worden. Erg gemakkelijk dus. Denk er wel even aan om de server te…

In bovenstaande product video van New Orleans worden flink wat specifieke SOD gestuurde opties getoond en genoemd welke ik niet eerder of vaak gezien heb. Zo ook regen effecten welke PBR ondersteunen en een landingsbaan welke bij nat weer een langere rem afstand zou moeten opleveren. KMSY is te koop via simMarket voor €28 incl. Ik kan indien gewenst hier binnenkort wel weer eens een Twitch stream van maken?

Carenado vliegt alle kanten op met zijn uitgave. Zowel P3D alsmede X-Plane worden bedient. Deze 390 Premier IA is sinds half 2017 beschikbaar voor Fsx P3D vliegers bij simMarket en nu is ook de X-Plane versie gereed. Het toestel is een lichte zakelijke jet geproduceerd door Beechcraft uit 1998. Bij Carenado is het toestel reeds te koop voor $40 via hun product pagina.

Nog niet zo lang geleden konden we kennis maken met dit landschap product van JustFlight en kort daarna werd volume 1 al uitgegeven. Nu is ook al volume 2 beschikbaar, centraal Engeland en Noord Wales. Ik zie hem nog niet bij simMarket maar JustFlight heeft wel zijn product pagina gereed. Te koop voor €31.

REX heeft deze week van zich laten horen met een product video van hun aankomende Environment Force. Deze uitbreiding richting het weer in onze sim zorgt voor een naadloze overgang van het ene naar het andere weer type. Als ik het goed begrijp betreft het een uitbreiding dan wel aanvulling op het reeds bestaande REX Sky Force 5 welke reeds bij simMarket in de schappen legt voor €45 incl. Vandaag zal REX een live stream houden op hun Twitch kanaal. Hier kan naar het product gekeken worden en vragen erover gesteld. Deze stream is om 17:00 zulu tijd wat 19:00…

1 2 3 218