Browsing: simMarket

Matthias had er al een newsitem c.q. aankondiging van gemaakt en nu is dit toestel dan op de Flightsim markt uitgekomen. Met toch wel een stevige prijs. Echt iets voor een liefhebber, die er ook weer wat extra tijd aan besteed. Zoals b.v. deze video laat zien. En via de verkoopsite een behoorlijke lange lijst van alle opties en uitvoering. Met hier nog even een opsomming van al hun producten. En vergeet vooral de Globe Swift niet mee te nemen. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met hun software.

Dit maal een bestemming naar Marokko. Gelukkig kunnen we in onze flightsimulator wel deze vluchten uitvoeren. Zo komen we nog eens ergens. Geschikt voor in X-Plane en uiteraard weer verkrijgbaar via simMarket. Een download van 1.2 Gb. Met toch wel een hele mooie terminal en een klein gedeelte van de omgeving is ook meegenomen in deze scenery. Casablanca Mohammed V – Morocco’s major airport now available for XPlane! Features: Accurate rendition of Casablanca Mohammed V International Airport, Morocco (GMMN) Includes new ground layout Superb quality and performance Animated jetways and marshallers (with SAM plugin) Animated ground traffic Routes and positions…

Vandaag weer een mooie actie in het kader van #thuisblijven. Iasi International Airport (LRIA), gelegen in het Noord-westen van Roemenië. Een mooie bestemming voor in Prepar3D. Nu geen excusses meer om daar eens een vlucht naar toe te plannen. Vanuit huis kan dat nog. Te downloaden via simMarket.

Dit staat al zo lang op mijn lijstje, de Shared Cockpit mogelijkheid van de Fly the Maddog. Momenteel in de beta fase om deze zowel via internet als ook via je eigen netwerk thuis te kunnen draaien. Lees er meer over hier. Eerst maar eens een fatsoenlijke PC in elkaar zetten.

Dat is weer het mooie van Flightsimulator, je komt op plekken waar je niet zo gauw aan zult denken. Neem nu deze actie van Gaffer Simulations. Voor deze ene dag GRATIS, te downloaden via simMarket. Het vliegveld Lanseria International Airport (IATA: HLA, ICAO: FALA), welke gelegen is ten noorden van Randburg & Sandton ten noord-westen van Johannesburg, South Africa.

Mooie actie, alleen geldig vandaag !! Van Drzewiecki Design – Polish Airports Volume 1 (V4) voor FSX en Prepar3D GRATIS. Polish Airports vol.1 is a package of highly detailed sceneries of EPGD Gdańsk, EPKT Katowice, EPRZ Rzeszów (including EPRJ) and EPLB Lublin (including EPSW) airports in Poland.

Deze scenery was er al voor Prepar3D, maar nu ook voor in X-Plane. En getuige de screenshots ziet het er weer veel belovend uit. Een dikke 2½ jaar zijn Volker Wegner & Lars Pinkenburgze er meer bezig geweest. Met bewegende auto’s, juiste taxiway en apron is het prima je weg te vinden. Zo te zien ook nog voldoende General Aviation activiteiten. Dat maakt dit veld tot een mooie bestemming. Uiteraard is dit vliegveld ook weer te verkrijgen via simMarket.

Eind December is dit product uitgegeven. Het staat nu op nr. 2 op de bestseller lijst van simMarket en heeft inmiddels ook al 9 uitmuntende reviews ontvangen. Voor mij is Sx Airport Design een onbekende naam maar ze doen kennelijk heel wat goed. Dit laatste San Antonio is momenteel met 10% korting te koop voor €20. Het veld is overigens gelegen in de staat Texas. Daarnaast bieden deze uitgever ook nog 11 overige producten aan via simMarket.

Weer eens iets anders, dan anders. Voor €35 is bij simMarket een cockpit poster te koop voor de SA60L. Dit betreft een modern toestel voor beginnende piloten. Nu is een dergelijke sticker bedoeld voor cockpit bouwers zodat alles er helemaal perfect uit gaat zien. Maar misschien kun jijzelf nog wel een andere leuke bestemming bedenken? De ware vliegtuig liefhebber hangt hem natuurlijk boven zijn bed! 😉

Reeds eerder heeft Justsim het populaire Oostenrijkse Innsbruck uitgegeven voor zowel P3D alsmede X-Plane. Beide simulatoren zijn altijd volop in ontwikkeling waardoor er nieuwe mogelijkheden zijn. JustSim heeft zodoende voor genoemde simulatoren een versie 3 van Innsbruck LOWI uitgegeven. Beide beschikbaar via simMarket voor ongeveer €15.

Leonardo heeft de MD-82, 83 en 88 als studeer toestel beschikbaar voor Fsx en P3D vliegers. Beschikbaar via simMarket. Voor dit toestel zijn via het Leonardo forum al vele kleurstellingen beschikbaar, en ook via bijvoorbeeld Avsim. ED heeft inmiddels vandaag haar 5e pakket uitgegeven. Deze zijn beschikbaar via simMarket voor €12,50 per deel. Let wel op dat via P3Dv4.5 de mooiste effecten mogelijk zijn.

Op naar Marokko, of vindt U het hier al warm genoeg? 😉 simMarket biedt voor €15 Bouarfa en de omleggende, woestijn, stad aan. Zeker een locatie waar ik mij nog nooit bevonden heb, centraal en aan de Oost grens van Marokko. Het, overigens immens grootte, Algerije legt nabij.

Aerofly 2 is een simulator welke nog niet al te vaak voorbij komt. Toch wordt ook hiervoor ontwikkeld, denk maar aan Orbx zijn producten. Taburet maakt de ondergrond waar het voor deze sim mee begon mogelijk nog mooier door een 10 meter mesh uit te geven voor Oostenrijk. Meer detail in al die hoogte verschillen dus. Te koop via simMarket voor €11. Daarnaast heeft uitgever ‘LandClass’ een… landclass uitgegeven voor de omgeving van Jackson Hole, eveneens voor Aerofly 2. Te koop via simMarket voor €7,50 maar het is ook niet al te veel. Lees wel even goed alles door, getoonde…

1 2 3 219