Browsing: simMarket

Software welke al sinds 2016 beschikbaar is, en het laatste sinds begin dit jaar. ParScene hun ondergronden voor Iran. Via een Facebook fs fotografische pagina viel mijn oog op een mooie woestijn ondergrond en zodoende wil ik ook jullie eens een ander stukje fs gebied onder de aandacht brengen. Laag vliegen zou ikzelf niet doen, maar vanaf hoogte zeer speciaal zoveel detail.

Vanaf mijn begin dagen in fs land ben ik al liefhebber van ontwikkelaar 29Palms. Ze brengen mondjes maat hun producten uit, maar deze zijn altijd van hoge kwaliteit. De velden zijn ook niet al te groot waardoor de pc ze goed aankan, en de kwaliteit dus nog iets hoger gezet kan worden. Skiathos en Southampton zijn mooie voorbeelden. Al geruime tijd wordt gewerkt aan Nürnberg en dit veld is nu vrijwel gereed. Uitgave mogen wij komende maand verwachten. Via dit Facebook bericht vinden we enkele laatste afbeeldingen.

Via een persbericht / product omschrijving kondigt Lionheart de 2e versie van hun Learjet aan. Deze is o.a. geschikt gemaakt voor P3D4 maar er zijn nog vele andere punten verbeterd dan wel toegevoegd. Bestaande gebruikers kunnen de nieuwe versie gratis downloaden, maar een geheel nieuwe installatie is wel nodig. Het toestel is via simMarket te koop voor €30, ik denk enkel dat ze daar vergeten zijn de uitgave datum aan te passen.

Ikzelf dacht altijd dat ontwikkelaar Mk-Studios voor Aerosoft ontwikkelde maar ik kom er nu achter dat ze ook hun eigen producten uitgeven. Via simMarket vinden we inmiddels 2 producten, Tenerife wordt momenteel met korting aangeboden. Lanzarote is ook bijna gereed en de laatste afbeeldingen kunnen bekeken worden via deze Facebook verwijzing.

Verleden week kwam het eerste veld van ontwikkelaar Riddlez uit, Bellingham. Het is gelegen tussen Seattle en Vancouver en veld hiermee in de Noordelijke punt van Ftx hun PNW regio. De product omschrijving geeft aan dat men tracht een hoogwaardig product neer te zetten. De eerste review op simMarket is ook positief. Het product is te koop voor €25. Mijn oog viel nog op een afbeelding van binnen te terminal, welke overeenkomt met een foto getoond op mijn Google Maps verwijzijng.

Afgelopen Januari gaf ik de aankondiging dat er aan dit veld gewerkt werd, en nu is het gereed en beschikbaar. simMarket biedt  het aan voor een zeer vriendelijke €19. Het is natuurlijk wel even de vraag vanaf welk veld er naar Tenerife gevlogen wordt want het legt redelijk afgezonderd. Tenerife kan wel eens lastig zijn om weer te geven omdat de Zuid zijde dor en droog is, terwijl de Noord zijde juist een groene oase is. Dit door de vulkaan El Teide, waar dan weer sneeuw op de top te vinden is.

Hun Saab 340 is nog maar pas uitgegeven of we kunnen via Facebook alweer kennis maken met het volgende project van Carenado, de Falcon 50. Wederom een groter toestel dan dat we een goed jaar geleden gewend waren van deze uitgever. Alle eerdere Fsx / P3D en X-Plane producten zijn te vinden bij simMarket.

Via dit Facebook bericht kunnen we lezen wat er veranderd is tussen v1.1.0 en v1.2b265. Het zijn er flink wat en tevens zijn er nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Het toestel is natuurlijk verkrijgbaar via simMarket, maar schrik niet van de prijs. Informatie over de installatie wijze plaats ik hieronder. Beta 1.2b265 is now stable enough to be declared official. We are uploading the complete installers to simMarket, but they will be available also as incremental upgrades via our forums for 1.1.0 owners, so no need to uninstall/reinstall everything (except the addon liveries, but we’re working on this thing either). Who has…

A2A heeft hun nieuwe website geopend. Overzichtelijk worden de laatste nieuwtjes en belangrijkste verwijzingen op de eerste pagina getoond. De balk bovenaan geeft de overige mogelijkheden weer. simMarket levert natuurlijk ook al sinds jaar en dag de A2A producten. In hoeverre dit gaat veranderen weet ik niet. Ik zie wel een trend dat ontwikkelaars zelf hun producten gaan verkopen en leveren en zo meer kunnen verdienen, voor een volgende ontwikkeling. Verdere informatie betreffende de nieuwe website en overig is te lezen in dit forum bericht.

1 2 3 207
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
446