Browsing: simMarket

Eind December is dit product uitgegeven. Het staat nu op nr. 2 op de bestseller lijst van simMarket en heeft inmiddels ook al 9 uitmuntende reviews ontvangen. Voor mij is Sx Airport Design een onbekende naam maar ze doen kennelijk heel wat goed. Dit laatste San Antonio is momenteel met 10% korting te koop voor €20. Het veld is overigens gelegen in de staat Texas. Daarnaast bieden deze uitgever ook nog 11 overige producten aan via simMarket.

Weer eens iets anders, dan anders. Voor €35 is bij simMarket een cockpit poster te koop voor de SA60L. Dit betreft een modern toestel voor beginnende piloten. Nu is een dergelijke sticker bedoeld voor cockpit bouwers zodat alles er helemaal perfect uit gaat zien. Maar misschien kun jijzelf nog wel een andere leuke bestemming bedenken? De ware vliegtuig liefhebber hangt hem natuurlijk boven zijn bed! 😉

Reeds eerder heeft Justsim het populaire Oostenrijkse Innsbruck uitgegeven voor zowel P3D alsmede X-Plane. Beide simulatoren zijn altijd volop in ontwikkeling waardoor er nieuwe mogelijkheden zijn. JustSim heeft zodoende voor genoemde simulatoren een versie 3 van Innsbruck LOWI uitgegeven. Beide beschikbaar via simMarket voor ongeveer €15.

Leonardo heeft de MD-82, 83 en 88 als studeer toestel beschikbaar voor Fsx en P3D vliegers. Beschikbaar via simMarket. Voor dit toestel zijn via het Leonardo forum al vele kleurstellingen beschikbaar, en ook via bijvoorbeeld Avsim. ED heeft inmiddels vandaag haar 5e pakket uitgegeven. Deze zijn beschikbaar via simMarket voor €12,50 per deel. Let wel op dat via P3Dv4.5 de mooiste effecten mogelijk zijn.

Op naar Marokko, of vindt U het hier al warm genoeg? 😉 simMarket biedt voor €15 Bouarfa en de omleggende, woestijn, stad aan. Zeker een locatie waar ik mij nog nooit bevonden heb, centraal en aan de Oost grens van Marokko. Het, overigens immens grootte, Algerije legt nabij.

Aerofly 2 is een simulator welke nog niet al te vaak voorbij komt. Toch wordt ook hiervoor ontwikkeld, denk maar aan Orbx zijn producten. Taburet maakt de ondergrond waar het voor deze sim mee begon mogelijk nog mooier door een 10 meter mesh uit te geven voor Oostenrijk. Meer detail in al die hoogte verschillen dus. Te koop via simMarket voor €11. Daarnaast heeft uitgever ‘LandClass’ een… landclass uitgegeven voor de omgeving van Jackson Hole, eveneens voor Aerofly 2. Te koop via simMarket voor €7,50 maar het is ook niet al te veel. Lees wel even goed alles door, getoonde…

De afgelopen maanden heeft Milviz diverse klassieke ‘bush’ toestellen ontwikkeld en uitgegeven: de Beaver, de Otter en de Turbo-Otter. Deze worden nu opgevolgd door de Porter, een zeer karakteristiek toestel alleen al door zijn lijnen. De Porter is ontwikkeld door Pilatus, Wikipedia heeft een mooie basis pagina over dit bedrijf. Milviz weet zijn toestellen altijd een zeer opvallend vliegeigenschap te geven. Verwacht dus niet enkel maar een ander uiterlijk. Een uiterlijk wat er zeker ook mag zijn, geen gloednieuw toestel maar goed gebruikt. De verdere ontwikkeling is zover gegaan dat zelfs de circuit brekers / zekeringen hun werk kunnen doen.…

Dit weekend heeft REX een 35% korting actie lopen en ook simMarket doet hieraan mee. Daarnaast hebben zij vanavond omgerekend om 19:00 een live stream bij @Jetstreamradio. Via dit Facebook bericht zijn verwijzingen en de informatie te vinden.

Onlangs was het 4 Juli. Een feestdag in Amerika waardoor er diverse korting acties worden opgestart. Onze pagina sponsor simMarket heeft altijd een Sales pagina en momenteel zijn hierop 353 producten met korting te vinden. Mogelijk zit er net iets tussen?

Met gepaste regelmaat bezoek ik Orbx hun Dubrovnik LDDU vliegveld gelegen aan de Middellandse zee. Een leuke bestemming tussen bijvoorbeeld Aerosoft hun Split of FlyTampa hun Corfu. Na het bekijken van bovenstaande video vroeg ik mij af waar dit prachtig gelegen redelijk klein maar rijkelijk aangekledde nieuwe veld van Digital Design zich zou bevinden. Blijkt dit nog geen 100 km vanaf Dubrovnik zijn. Voor €18 een zeer interessant product om mee te pakken, voor zowel VFR als IFR piloten. Te koop bij simMarket.

Centraal aan de Oost kust van Spanje is  het vliegveld Alicante te vinden van ontwikkelaar Pilot’s. Deze ontwikkelaar is bij ons op simFlight.nl nog niet aanbod gekomen maar inmiddels hebben ze wel al 8 producten beschikbaar. Het laatste is Alicante welke simMarket aanbied voor €28. Is al sinds eind Januari beschikbaar maar ik zag het pas onlangs voorbijkomen. Doordat het product al even beschikbaar is, is de kerst versiering van onderstaande video wel grappig in deze lente / zomer tijd. Laat die donkere dagen nog maar even voor wat ze zijn.

1 2 3 219