Browsing: simFlight Network

De uitslag van de Navigraph Survey is uiteindelijk verwerkt en gepubliceerd via deze link. Er werden toen veel vragen gesteld, dus het is aardig scrollen voor de diverse uitkomsten. De analisten onder ons, kunnen zich helemaal uitleven. 121 pagina’s…. !! Is u iets opvallends gelezen ? In een rustig moment eens door bladeren.

Het online vliegen netwerk VATSIM heeft zelf ook deze website waarop er via een wereldkaart de drukte op hun netwerk kan worden bekeken. Alsmede diverse aanvullende informatie. Simstatus gebruikt denk ik dezelfde data maar ik doe zojuist een zoekopdracht welke wel een leuk totaal overzicht oplevert. Via de Facebook pagina worden ook de mogelijkheden weergegeven.

Ook nu weer namens het kleine team van simFlight.NL wil ik u alvast de beste wensen voor 2013 wensen. Nog maar met een paar uur te gaan en we zitten weer in het nieuwe jaar. Vol met onze goede voornemens en wensen en ideeën. Altijd weer spannend wat 2013 ons gaat brengen en waar we dan straks weer op terug kijken. Ik wens u het allerbeste toe en zeker nog veel plezier in deze prachtige hobby. Vele vlieguren toegewenst. Uiteraard zijn wij zeer benieuwd naar u plannen voor in 2013 ?

Tijdens het huidige flightsim weekend te Zwitserland zijn de winnaars van de hier genoemde competitie bekend gemaakt. Zoekt U nog een mooi stukje software in één van de genoemde categorieën dan weet U vrijwel zeker dat het geen miskoop kan zijn. Stuk voor stuk mooie uitbreidingen zoals de A2A P-51 of de PMDG B737. Bekijk hier alle diverse winnaars.

Hierbij de uitslag van de enquette die ik 10 dagen geleden had geplaatst op simFlight.NL. Met de vraag “Welke Flightsimulator gebruikt u het meest.” In totaal hebben er 166 mensen gestemd. Daar ben ik zeer blij mee. Doe ik dit werk toch niet voor niets. Bedankt !! De uitslag vindt u bij ‘Meer lezen…’. Ook op de duitse simFlight website is dezelfde vraag geplaatst. Daar waren 2.221 stemmers !, maar de uitslag is in percentages nagenoeg gelijk. Nogmaals voor alle stemmers, bedankt voor uw bijdrage !!

1 2 3 4