Browsing: simFlight Network

Het online vliegen netwerk VATSIM heeft zelf ook deze website waarop er via een wereldkaart de drukte op hun netwerk kan worden bekeken. Alsmede diverse aanvullende informatie. Simstatus gebruikt denk ik dezelfde data maar ik doe zojuist een zoekopdracht welke wel een leuk totaal overzicht oplevert. Via de Facebook pagina worden ook de mogelijkheden weergegeven.

Ook nu weer namens het kleine team van simFlight.NL wil ik u alvast de beste wensen voor 2013 wensen. Nog maar met een paar uur te gaan en we zitten weer in het nieuwe jaar. Vol met onze goede voornemens en wensen en ideeën. Altijd weer spannend wat 2013 ons gaat brengen en waar we dan straks weer op terug kijken. Ik wens u het allerbeste toe en zeker nog veel plezier in deze prachtige hobby. Vele vlieguren toegewenst. Uiteraard zijn wij zeer benieuwd naar u plannen voor in 2013 ?

Tijdens het huidige flightsim weekend te Zwitserland zijn de winnaars van de hier genoemde competitie bekend gemaakt. Zoekt U nog een mooi stukje software in één van de genoemde categorieën dan weet U vrijwel zeker dat het geen miskoop kan zijn. Stuk voor stuk mooie uitbreidingen zoals de A2A P-51 of de PMDG B737. Bekijk hier alle diverse winnaars.

Hierbij de uitslag van de enquette die ik 10 dagen geleden had geplaatst op simFlight.NL. Met de vraag “Welke Flightsimulator gebruikt u het meest.” In totaal hebben er 166 mensen gestemd. Daar ben ik zeer blij mee. Doe ik dit werk toch niet voor niets. Bedankt !! De uitslag vindt u bij ‘Meer lezen…’. Ook op de duitse simFlight website is dezelfde vraag geplaatst. Daar waren 2.221 stemmers !, maar de uitslag is in percentages nagenoeg gelijk. Nogmaals voor alle stemmers, bedankt voor uw bijdrage !!

Zo, even de kop eraf bijten met een eerste post van mij. Nadat ik Rob al vele ideeen toestuurde zodat hij ze kon posten zal ik ze nu zelf zo nu en dan aanmaken. Hopelijk naar jullie tevredenheid? Schrijf foutjes voor lief s.v.p. 🙂 Gegroet, Maikel.

Tot mijn grote verdriet vernam ik net het bericht dat eergisteren Sascha W. Felix in Hamburg overleden is. Sascha was de naam achter het software programma FS Commander. Flight Planning Software. Hier in het forum van FS Commander kunt u het trieste nieuws lezen. Wij wensen de familie en vrienden van Sascha veel sterkte toe.

Ik wens alle flightsimmers en bezoekers van simFlight.NL een gezond en gelukkig 2012 toe ! Van vlieger tot cockpit bouwer, veel plezier in deze leuke hobby. Of dat nu nog steeds in Fs2004 is, of in FSX, misschien zelfs al in X-Plane, vele vlieguren toegewenst. Ook zullen we straks weten hoe Microsoft Flight er uit zal gaan zien. En wat zijn uw voornemens voor het jaar 2012 ? Heel spannend of gewoon doorgaan en we zien het wel…… ? Graag zie ik u plannen voor 2012 hieronder geplaatst……

Voor de X-Plane liefhebbers is er de PBY-5A Catalina uitgekomen. Dit veelzijdige vliegtuig werd ook veel gebruikt gedurende de 2e wereldoorlog. Te koop via simMarket voor € 23,03. Ook meer info via de website van de developers, Hydroz.net. Zelf houd ik het nieuws van X-Plane niet zo bij. Bent u wel een X-Plane liefhebber en heeft u interesse om de lezers van simFlight.NL hiervan op te hoogte te houden, wordt dan newseditor bij simFlight.NL. Mail mij op rob@simflight.com.

1 2 3 4