Browsing: simFlight Network

De resultaten van de Navigraph Flightsim Community Survey 2022 is bekend gemaakt. U kunt de resultaten hier lezen c.q. bekijken. Er hebben maar liefst 25.400 (25.427 volgens de YouTube video) flightsimmers aan meegewerkt. En waarbij Nederland zeer goed vertegenwoordigd is. Op plaats 4…. waar een klein land groot in kan zijn. VR vliegen zal mogelijk in 2023 wat meer gaan toenemen. De hele uitslag kan je hier nog downloaden als PDF.

Deze nieuwe NEWSletter van simMarket begint met een uitdaging die ook nog wat voordeel oplevert. Een gift voucher van € 100,- geldig voor simMarket voor diegene die een mooie livery ontwerpt voor een paar geselecteerde vliegtuigen. Meer hierover via onze zuster pagina simFlight.com. Bent u creatief?

Allereerst de beste wensen voor 2022 in goede gezondheid. En ook voor 2022 proberen wij, simFlight.NL, u weer op de hoogte te houden van al het flightsim nieuws in de breedste zin van het woord. Ook met een woord van dank van onze sponsor simMarket en het gestelde vertrouwen. Eens kijken wat het jaar 2022 ons gaat brengen. Goede voornemens hebben we altijd, voor zolang het weer duurt. Daarom spreken wij deze hier ook maar niet uit. U merkt het van zelf. 😉 Geniet nog even van het vrije weekend en maandag weer gezond aan het werk. (General speaking)

De uitslag van de Navigraph Survey is uiteindelijk verwerkt en gepubliceerd via deze link. Er werden toen veel vragen gesteld, dus het is aardig scrollen voor de diverse uitkomsten. De analisten onder ons, kunnen zich helemaal uitleven. 121 pagina’s…. !! Is u iets opvallends gelezen ? In een rustig moment eens door bladeren.

Het online vliegen netwerk VATSIM heeft zelf ook deze website waarop er via een wereldkaart de drukte op hun netwerk kan worden bekeken. Alsmede diverse aanvullende informatie. Simstatus gebruikt denk ik dezelfde data maar ik doe zojuist een zoekopdracht welke wel een leuk totaal overzicht oplevert. Via de Facebook pagina worden ook de mogelijkheden weergegeven.

1 2 3 5