Browsing: simFlight Network

Allereerst de beste wensen voor 2022 in goede gezondheid. En ook voor 2022 proberen wij, simFlight.NL, u weer op de hoogte te houden van al het flightsim nieuws in de breedste zin van het woord. Ook met een woord van dank van onze sponsor simMarket en het gestelde vertrouwen. Eens kijken wat het jaar 2022 ons gaat brengen. Goede voornemens hebben we altijd, voor zolang het weer duurt. Daarom spreken wij deze hier ook maar niet uit. U merkt het van zelf. 😉 Geniet nog even van het vrije weekend en maandag weer gezond aan het werk. (General speaking)

De uitslag van de Navigraph Survey is uiteindelijk verwerkt en gepubliceerd via deze link. Er werden toen veel vragen gesteld, dus het is aardig scrollen voor de diverse uitkomsten. De analisten onder ons, kunnen zich helemaal uitleven. 121 pagina’s…. !! Is u iets opvallends gelezen ? In een rustig moment eens door bladeren.

Het online vliegen netwerk VATSIM heeft zelf ook deze website waarop er via een wereldkaart de drukte op hun netwerk kan worden bekeken. Alsmede diverse aanvullende informatie. Simstatus gebruikt denk ik dezelfde data maar ik doe zojuist een zoekopdracht welke wel een leuk totaal overzicht oplevert. Via de Facebook pagina worden ook de mogelijkheden weergegeven.

Ook nu weer namens het kleine team van simFlight.NL wil ik u alvast de beste wensen voor 2013 wensen. Nog maar met een paar uur te gaan en we zitten weer in het nieuwe jaar. Vol met onze goede voornemens en wensen en ideeën. Altijd weer spannend wat 2013 ons gaat brengen en waar we dan straks weer op terug kijken. Ik wens u het allerbeste toe en zeker nog veel plezier in deze prachtige hobby. Vele vlieguren toegewenst. Uiteraard zijn wij zeer benieuwd naar u plannen voor in 2013 ?

1 2 3 5