Browsing: Reviews

De nieuwe PC Pilot, issue 124 voor de maand November / December is weer uit. Verkrijgbaar via de Aviation Megastore/Luchtvaart hobby shop. Uiteraard weer vol met flightsim nieuws. Voor een overzicht kunt u kijken op de website van PC Pilot zelf. Vooral dit artikel “Microsoft Flight Simulator – First look: Part 1”, hoewel wij al veel zelf hebben gezien via de Youtube kanalen 😉

De nieuwe – Duitstalige – FSmagazin is al weer enige tijd uit. Ook nu weer verkrijgbaar via simMarket voor € 6,61. Weer vol met leuke artikelen. En ook met een paar mooie korte reviews over de Flightsim Software. Waarbij Aerofly Fs 2 ook niet vergeten wordt. Met een review over de Lukla scenery. En ook X-Plane krijgt steeds meer aandacht c.q. items. Waarbij ik de Flugtraining altijd wel weer een interessant artikel vind. Ook mooi dat zoiets in een Flightsim blad de aandacht krijgt. Meer over de inhoud hier:

Deze scenery van Orbx is net uitgekomen. En wie zijn de makers van deze prachtige scenery. Welnu, FSElite heft de makers, Misha & Rasha, een aantal vragen gesteld. Lees er meer over hier. (in het engels). Helaas geen foto’s van de mannen zelf.

FSweekend 2018 werd ook bezocht door de Amerikaanse “Association of Flight Simulator Builders and Instructors”. Een website met veel info over Flightsimmen en wanneer ik er wat over heen scroll in de breedste zin des woords. Veel info, iets om zeker goed in de gaten te houden. Hier alvast hun kijk op het afgelopen FSweekend 2018. G1000 & Good Vibration.

Hardware.info schrijft en toont allerlei hardware. Natuurlijk pc onderdelen, mobiele telefoons en ook televisie’s. Racestuurtjes zijn ook aanbod gekomen maar een review over vluchtsimulator hardware is iets wat we niet snel tegenkomen. Nu wel met een review van een complete Thrustmaster set. De video hierboven te bekijken, of via Hardware.info zelf. Leuk is ook om hier reacties van overige te lezen.

1 2 3 39