Browsing: Reviews

Toch leuk om te zien dat Sporty’s Pilot Shop ook een hardware review heeft gemaakt van deze Honeycomb Bravo Throttle Quadrant. Sporty’s Pilot Shop richt zich voornamelijk op de real life pilot. Maar ook die maakt wel gebruik van de flightsimulator om toch zo bepaalde procedures bij te houden.

Dit is deel 2 van de “Hardware Review – Pro Flight Trainer PUMA”. Via de website van X-Plained een zeer uitgebreid review over een soort van uitbreidingskit. Onder de naam: “Toe Brake Modification (TBM)”. Bedoeld voor de helicopters die wel voorzien zijn van wielen. Nieuwsgierig geworden, lees het weer zeer uitgebreide review van Angelique hier. Een aanrader !

Kijk nog even naar deze newspost eerder gemaakt hier. En dankzij het team van FSElite kunt u nu een video review bekijken of het team van FSDreamTeam het waar gemaakt heeft om een mooie scenery van het vliegveld “Vancouver Intl. Airport (CYVR)” neer te zetten. Ook hier wordt nog even naar verwezen.

Tweakers.net heeft de nieuwe MSFS eens onderworpen aan een benchmark. Met een uitgebreide selectie processors en videokaarten gingen zij aan de slag in Microsoft Flight Simulator (2020). In dit artikel vind je alle benchmarks. Met alle credits aan Tweakers en fijn dat ze nu ook de Flightsimulator eens meenemen in hun testen.

Het blijft altijd een bijzondere scenery. Het Gibraltar Airport (LXGB) de luchthaven van het Britse overzeese grondgebied Gibraltar. De luchthaven is eigendom van het Britse ministerie van Defensie en wordt gebruikt door de Royal Air Force, maar ook voor civiele vluchten. De luchthaven ligt op de landengte die de rots met Spanje verbindt, tegen de grens met Spanje. Met een doorgaande weg over de runway heen, maakt het ook wel weer apart voor de scenery bouwers. Deze versie is uitgebracht voor in X-Plane door Slyline Simulations en te koop via simMarket. Features   UHD Custom Textures using the latest painting…

1 2 3 42