Browsing: Reviews

Recent heeft Orbx Barton Manchester uitgegeven voor X-Plane vliegers. Een 2 pagina’s korte review bijgestaan met enkele afbeeldingen is te vinden bij Flight Sim.Com. De eind conclusie is zeer positief. Men omschrijft mooi dat met een hoge kwaliteit ontwikkelaars als Orbx de ware kunnen van een simulator getoond worden.

Na mijn plaatsing zojuist op onze Facebook pagina wil ik onze trouwe website bezoekers deze mooie review van genoemd product zeker niet laten missen. AviationPro heeft een letterlijke link met de Nederlandse bodem want de reviewer komt uit Rotterdam, en spreekt het typische Nederlands Engels. 😉 Hij is wel eerlijk want naast positieve punten worden ook negatieve genoemd. Die van het (kennelijke) gemis van onze rijtjes huizen is een groot punt, kan mij herinneren dat ik juist in het forum had gelezen dat deze aanwezig zouden zijn.

Justflight heeft flink ingezet met de ontwikkeling van de PA-28. Er zijn inmiddels diverse uitvoeringen beschikbaar welke ook nog eens in diverse sims (Fsx, P3D, X-Plane en FSW) gevlogen kunnen worden. O.a. simMarket verkoopt diverse uitvoeringen van dit toestel voor €35. Bij FlightSim.Com kunt U hier een review lezen waarbij de PA-28 in FSW wordt gevlogen. Ikzelf vlieg het zo af en toe in P3D en bevalt mij goed. De cockpit tekeningen zijn zeer strak.

https://http://youtube.com/watch?time_continue=2&v=jWOiKil0ing Bovenstaande video behoort bij deze review welke wordt bijgestaan door vele zeer mooi en overtuigende afbeeldingen van Turbulent Designs hun Terra Flora. Dit product vernieuwd uw autogen bomen binnen uw P3D sim. Eerlijk om te noemen dat ook Ftx Trees HD een mooi product is, maar wat ouder. Aan U de keuze.

Dit titel van hierboven is denk ik wel alles omvattend. Via Flightsim.com 5 Pagina’s met uiteindelijk een positiever beoordeling. Ik heb dit toestel ook maar nog weinig mee gevlogen, toch is ook mijn eerste indruk positief. U kunt het toestel via simMarket aanschaffen voor €46 ex. en er is tevens een besproeiing toevoeging aanwezig.

Bij dit review van Flightsim.com behoren afbeeldingen zoals hierboven, vol met detail. Bij dit review van Flightsim.com behoren afbeeldingen zoals hierboven, vol met detail. Bij dit review van Flightsim.com behoren afbeeldingen zoals hierboven, vol met detail. Bij dit review van Flightsim.com behoren afbeeldingen zoals hierboven, vol detail. Aangevuld met de term pro in het product zijn de verwachtingen meteen hoog. De reviewer is in ieder geval geheel tevreden over deze B767 en de eerste reactie van een andere gebruiker gaat hierin mee. Ikzelf vlieg geen X-Plane dus eventuele overige bezoekers mogen hun ervaring graag delen bij dit artikel.

http://youtube.com/watch?v=3MpFORgRvfk Wat hebben toch een scala een keuze waarmee we ons willen vermaken in onze sim. Van laag naar hoog qua type toestellen. Indien U zichzelf wilt trainen zijn daar ook weer diverse type toestellen beschikbaar voor. Denk aan A2A of aan deze T1/A van Just Flight. Te koop via simMarket voor €38 ex. Bij Avsim kunt U een review van dit toestel vinden, aangevuld met afbeeldingen. Ook mooi zijn de afsluitende video’s van trainingen in het echte toestel.

http://youtube.com/watch?v=DpFIHZJbTtY Een ruim kwartier kunt U ervoor gaan zitten om bovenstaande DCS video review van de AJS Viggen te bekijken. Ik zag nog een voormalig Top Gear presentator in de lach schieten dus neem aan dat de video lekker luchtig is opgezet. Tevens komt er een mooie side-by-side van sim beelden en werkelijke beelden van een landing aan bod.

1 2 3 38
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
442