Browsing: Reviews

FSweekend 2018 werd ook bezocht door de Amerikaanse “Association of Flight Simulator Builders and Instructors”. Een website met veel info over Flightsimmen en wanneer ik er wat over heen scroll in de breedste zin des woords. Veel info, iets om zeker goed in de gaten te houden. Hier alvast hun kijk op het afgelopen FSweekend 2018. G1000 & Good Vibration.

Hardware.info schrijft en toont allerlei hardware. Natuurlijk pc onderdelen, mobiele telefoons en ook televisie’s. Racestuurtjes zijn ook aanbod gekomen maar een review over vluchtsimulator hardware is iets wat we niet snel tegenkomen. Nu wel met een review van een complete Thrustmaster set. De video hierboven te bekijken, of via Hardware.info zelf. Leuk is ook om hier reacties van overige te lezen.

Het lijkt ogenschijnlijk zo’n simpel programma. “FS Instant Approach 2019”. Hiermee kan je wel ideaal je approaches oefenen. Je kan op diverse manieren zelf de begin situatie instellen. Lees het Engelstalige review van Angelique hier. Mijn complimenten om het zo netjes en uitgebreid te beschrijven.

1 2 3 39