Browsing: Real World

Helaas, het was wel te verwachten, geen FSweekend in het voorjaar van 2022. Er wordt nu gegokt op het najaar. Nog geen datums bekend, maar achter de schermen wordt het goed in de gaten gehouden en is er wel degelijk weer overleg met het Aviodrome. Voorlopig moeten we het doen met de lokale Flightsim clubs, die hopelijk langzaam weer gaan opstarten in het voorjaar 2022.

Mark Perlot, bekend van zijn leuke vluchten vanaf vliegveld Teuge (EHTE). Deze keer een IFR flightplan van Teuge naar Dortmund (EDLW). Min of meer ook wel weer leerzaam hoe het in het echt nu toegaat. Mark zou graag de 100 abonnees willen halen. hint….. 😉 Veel plezier met kijken.

Naar aanleiding van de vorige newspost, De Kodiak 100 Wheels van SimWorks Studios, kreeg ik een aanvullende mail van Bram. Hij schrijft het volgende: “Met al die Quest Kodiak’s die nu voor vrijwel iedere flightsimulator weliswaar als payware, maar toch,  beschikbaar zijn, krijg je misschien zin om zo’n kist echt goed te leren kennen en goed te leren vliegen. Je kunt al een hoop leren van de tijdens de vlucht opgenomen uitleg video’s van Missionary Bush Pilot, de auteur van de cursus, op YouTube. Maar als je er echt in wilt duiken, heeft deze beroeps zendingsbush piloot speciaal voor flightsimmers…

Het Duitstalige tijdschrift “FSmagazin” is er al weer snel bij voor het nieuwe jaar. De nieuwe editie 2022, een combinatie van December/Januari is weer als PDF te lezen. En ook weer verkrijgbaar via uw account van simMarket. Met weer leuke en interessante artikelen. Uiteraard alles in het Duits. Vooral dit hardware item “Stream Deck MK.2” trekt even mijn interesse. Toch straks doorlezen. Hier nog een overzicht van de inhoud:

1 2 3 39