Browsing: Real World

Even een foto van de opstelling die Aerosoft heeft gemaakt tijdens de AERO2022 in Friedrichshafen. Een mooi breedbeeld monitor, zou het de nieuwe X-Plane 12 met de RealSimGear G1000 cockpit zijn. Nog 1 dag en dan is het weer voorbij. Zeer benieuwd wat er allemaal weer te zien is geweest.

simFlight lezers bedankt, Mark Perlot heeft nu 100 abonnees. Kijk weer mee en geniet van deze VFR terugvlucht. U mag deze ook eens in uw eigen simulator vliegen. en o ja… ik kom in de volgende newsitem nog even terug op de C172 met G1000. Via deze link nog even zijn uitleg.

Leuk om ook deze mogelijkheid te zien. Via Sporty’s Pilot Shop. Ook daar wordt Flightsimulator steeds meer ontdekt c.q. ingezet om je flying skills bij te houden of zelfs zo je eerste stap te maken naar je PPL en verder… Deze software c.q. mogelijkheid valt wel onder de next level. Ik denk dat deze software ook wel een beetje daar bij in de buurt komt. Enige ervaring mee ?

Oeps, vrouwendag gemist… Toch nog even onder de aandacht brengen. Alyson Johnson. Ook een flightsimmer die haar steentje bijdraagt. Niet in de klassiek manier qua instructie, maar meer gericht op de geschiedenis. En dan met name de rol die vrouwen daar in spelen. Zoals hier valt te lezen. Maar nu even terug naar de titel: “Vrouwelijke Flightsimmer gezocht” of een enthousiaste jonge vlieger die thuis ook een cockpit heeft gebouwd. Een journalist van de LINDA heeft mij benaderd en is bezig met een artikel over mensen die thuis een eigen flight simulator hebben staan. In het vakantieboek van LINDA. magazine…

1 2 3 41