Browsing: Prepar3D

Het wordt duidelijk aangegeven op de product pagina, ik zal ermee beginnen: dit toestel is bedoeld om te gebruiken met P3Dv4.4 en hoger. Dit vanwege de PBR effecten welke gebruikt worden. Dit toestel is een training toestel en zodoende worden er 2 cockpits ondersteund, voor en achter. Daarnaast kan de jet op verschillende wijze worden gebruikt qua belading of zelf met een lans om in de lucht bij te tanken. Ook Tacpack wordt ondersteund dus mogelijk is werkelijk bijtanken in de lucht ook een optie. Dit nieuwe product wordt aangeboden voor €30 bij simMarket. Een kijkje bij de 4 overige…

Zoals te herkennen aan de opbouw van bovenstaande afbeelding is dit toestel nog in ontwikkeling door Just Flight. Zij hebben reeds een 146 bij simMarket staan evenals Flight1 overigens. De term Professional geeft aan dit men deze keer dieper wil gaan met de mogelijkheden van het toestel en zijn systemen. De product pagina is zoals altijd zeer mooi uitgebreid en hierop is diverse informatie van het werkelijke toestel alsmede het in gemodelleerde toestel te lezen.

Stap over van uw snelle turbo prop naar deze training jet. Het toestel komt uit 1961 maar wordt nog steeds gebruikt. Milviz had hem eerder uitgegeven, maar het toestel is geheel opnieuw opgebouwd en verbeterd. Indien U enige interesse heeft is het doorlezen van de uitgebreide product pagina op simMarket een aanrader. Hier kost het toestel voor eerste gebruikers €56 maar bestaande hoeven maar €23 bij te betalen.

Dit veld werkt ook gewoon in Fsx maar ik denk dat we inmiddels wel in een tijd zijn aangekomen om dit niet meer altijd te vermelden? Brindisi is een waar tourisme veld gelegen in de hak van de laars van Italië. Te koop voor €17 via simMarket wat ik een zeer vriendelijke prijs vindt voor dit mooi opgebouwde veld. RfScenery heeft diverse velden uitgegeven in Italië dus voor dit geld kan er nog verder worden gekeken naar een 2e.

Carenado toont via deze Facebook posting afbeeldingen van de EMB 120. Het uiterlijk heeft men gereed en nu nog de techniek daar onder. Wederom een wat grotere twin. Ik vraag mij opeens af hoe Carenado bepaald welke volgend toestel zij ontwikkelen, het gaat ook steeds zo snel.

Momenteel loopt er een korting actie van 25% bij simMarket op FlyTampa hun Boston ‘rebooted’ voor P3Dv4. De korting komt uit op €6 waardoor er nog geen €20 over blijft voor dit mooie product. Bovenstaand video toont mooi wat er verwacht mag worden. Let wel op dat dit product flink wat van uw systeem eist. Maar gelukkig kunnen er altijd wel wat instellingen worden verlicht.

Beschikbaar! Zojuist heeft Orbx hun laatste veld uitgegeven. Londen City voor P3D. Een veld zoals er niet veel meer zijn, gelegen aan de rand van een wereld stad. De extra steile ILS zorgt ervoor dat de piloot naast een speciale certificatie ook een geschikt toestel dient te vliegen. Niet groter dan de A318. Voor $33 is dit veld beschikbaar via Orbx, of vanuit Orbx Central.

In 2016 heeft ImagineSim reeds een zeer mooie versie van dit ware mega veld uitgegeven. Zoals menig ontwikkelaar rusten ze niet wanneer er opties zijn om hun producten mooier te maken. Zodoende is er nu een 2019 versie uitgegeven. Groot voordeel is de 64 bit omgeving van P3D en natuurlijk PBR grafische opties. Deze update is gratis voor wie KATL voor 22-10-2015 heeft aangeschaft. Nieuwe gebruikers kunnen via ImagineSim het product aanschaffen voor £25.

Orbx heeft met London City onlangs hun eerste volledig PBR vliegveld voor P3D aangekondigd. Maar ook FsDreamTeam heeft PBR goed onder de knie. Na een 2011 versie is er nu ook een geheel moderne 2019 O’Hare door hen uitgegeven. Te koop via simMarket voor €32 maar gebruikers van het 2011 veld krijgen gelukkig nog wat korting. Via de verwijzing is een demo versie te downloaden welke gelijktijdig gebruikt kan worden als definitieve wanneer het product gekocht is.

Eindelijk een nieuwe versie van die karakteristieke vliegveld gelegen aan de rand van Londen. Na een eerdere X-Plane uitgave zal deze P3D versie grafische geheel in PBR uitgevoerd zijn. Materialen krijgen hierdoor ieder hun eigen uiterlijk en reactie op hun omgeving. Dit product is vooral geschikt voor gebruikers van True Earth Great Britain South. Belangrijk om te weten voor Ftx Global of Ftx England gebruikers is dat het product dan geen seizoenen ondersteund. Via dit forum bericht zoals altijd een scala aan afbeeldingen en aanvullende informatie. Orbx kennende is uitgave niet ver meer en zal de prijs rond de €25…

Orbx weet zelf zijn eigen onovertroffen Global te kleineren door in dit forum bericht vergelijking afbeeldingen te plaatsen. Door een schuif van links naar rechts te trekken wordt gewisseld tussen een Orbx Global afbeelding, en dit geheel nieuwe Belgrade vliegveld gecombineerd met CityScene. De basis ondergrond blijft herkenbaar maar daaroverheen een weelde aan aanvullende bebouwing. Via het forum bericht zijn reeds vele mooie afbeeldingen en informatie te vinden. Ben je helemaal om dan kan via de product pagina nog verder genoten worden. Dit nieuwe vliegveld én de stad zijn te koop voor €25.

JustSim heeft van het Griekse eiland Kreta het vliegveld Chania uitgegeven. Dit is gelegen aan de Noord-West zijde van dit zonnige eiland. Ik kan het weten want ben er in de jaren 90 op een heette (46c) vakantie geweest, en was onder de indruk van de landing. Toen was het nog een vooral militair veld met een redelijk kortte landingsbaan voor vakantie toestellen, met een stevige rem actie tot gevolg. Gezien de breedbeeld afbeeldingen getoond bij simMarket heb ik bovenstaande gebruiker video bij dit artikel geplaatst. Voor €17 is dit product van U.

Veelal kiezen ontwikkelaars ervoor om óf een populair toestel te ontwikkelen, óf een opvallend. De Short 330 valt denk ik wel onder de laatste noemer. Dit Ierse toestel uit de jaren 70 kan 30 passagiers vervoeren maar wordt vooral voor vracht gebruikt. Carenado heeft een Fsx P3D versie uitgebracht welke voor $40 gekocht kan worden. Alle bekende Carenado eigenschappen zijn aanwezig.

Majestic is de ontwikkelaar van de Q400 turboprop voor in P3D. Een opvallend gedetailleerd toestel al sinds Fsx. Inmiddels is het product opgewaardeerd naar P3D en ook weer de 64 bit versie daarvan. Echter proberen de ontwikkelaars ook nog andere zaken rond dit toestel te ontwikkelen. Een status update van deze zaken is gegeven in dit uitgebreide Facebook bericht. Het toestel en toevoegingen zijn natuurlijk te vinden via onze huis sponsor simMarket. Een speciale en goed werkende functie van dit toestel is de mogelijkheid om samen één Q400 te besturen. Ieder vanaf zijn eigen pc.

1 2 3 15