Browsing: Prepar3D

Uitgever Aerosoft levert de Balearische eilanden Ibiza, Mallorca en Menorca nu via simMarket.  Ze zijn los verkrijgbaar voor €25-30 of alle drie voor €58. Bestaande gebruikers krijgen overigens een flinke korting. De term Proffessional geeft bij Aerosoft aan dat het betreffende product enkel P3D4 geschikt is, zoals bij deze velden. De afbeeldingen zien er mooi uit, zeker vergeleken met de eerdere versies van deze producten.

Eind 2017 was ik erg verrast door het mooie product Nantes van Jetstream Designs. Sindsdien wil ik nog steeds het eerder uitgegeven Marseille uitproberen. Er wordt sinds uitgave van Nantes nu gewerkt aan Parijs Orly, een aanzienlijk groter veld wat waarschijnlijk een uitdaging zal zijn voor het ontwikkeling team. Via dit Facebook bericht worden de laatste afbeeldingen getoond van deze ontwikkeling. Bekijk de eerdere producten van Jetstream Designs bij simMarket.

Phoenix is gelegen in de Amerikaanse staat Arizona en hiermee redelijk dicht bij de grens van Mexico. Een warme en woestijn achtige omgeving dus. De kleurstelling van bovenstaande video vindt ikzelf niet prettig gekozen en op de getoonde afbeeldingen steekt het veld ook nogal af van de groene omgeving. Ik denk dat de foto ondergrond niet goed past bij P3D of mogelijk Ftx Global / SC ondergrond. Verder wel een mooi en compleet verzorgd veld van FlightBeam Studios. Onze huis leverancier simMarket biedt ons het product aan voor €33.

Voor de P3D vliegers heeft Justsim dit P3D product uitgegeven gelegen nabij Moscow. Via simMarket vindt U een flink aantal afbeeldingen van dit product en een mooie omschrijving van het veld alsmede de simulatie. Het product is te koop voor €25. Momenteel wordt er nog verder gewerkt aan het VDGS systeem via SODE. Een ruime 150 afbeeldingen zijn via deze Facebook verwijzing te bekijken.

U kunt op het VATSIM online vliegen netwerk natuurlijk altijd wel een evenement vinden welke geschikt zal zijn voor uw toestel of de uitbreidingen die U bezit. Deze keer wel ik Kopenhagen ‘real time’ onder de aandacht brengen welke vandaag plaats vindt. Om de gebruikt Zulu time aan te passen naar de onze kunt U natuurlijk even op Google zoeken. Het evenement wordt verder omschreven bij VATSIM. Daarnaast heeft FlyTampa een mooie uitbreidingen gemaakt voor Kopenhagen wel voor €34 te koop is via simMarket.

Carenado blijft onverminderd producten ontwikkelen en uitgeven voor Fsx P3D dan wel X-Plane vliegers. Momenteel wordt hun Facebook pagina gevuld met afbeeldingen van bovenstaande Saab340 en de Cessna CT210M. Bovenstaande afbeeldingen behoort bij een belichting test. Mooi geslaagd met de rode zon gloed én het blauwe landingslicht gecombineerd over de neus.

Zojuist heeft Turbulent hun laatst veld Glacier Park uitgegeven. Dit is gelegen op de grens tussen Noord Amerika en Canada, mooi te bevliegen met een middel grote kist vanaf Turbulent hun Idaho Falls. Glacier is enkel beschikbaar voor P3D4 en getest met de laatste 4.2 versie. Alle moderne technieken worden ondersteund, zoals te zien op de diverse afbeeldingen van deze forum  pagina. Het product is een download van 3,4 Gb en enkel verkrijgbaar via deze product pagina.

https://youtu.be/PKZ34WRBSSw Deze ontwikkelaar weet steeds weer vernieuwend te zijn met nieuwe speciale toevoegingen in zijn producten. Eerder konden wij wandelend naar de controle toren de lift omhoog pakken en van het uitzicht genieten. Deze keer vinden we informatie borden bij de gates waarop een scala van uw maar ook uw ai verkeer wordt getoond. En nog meer high tech P3D4 technieken, allen getoond in bovenstaande video. Eerdere producten vindt U bij simMarket.

Een primeur voor deze nieuws poster. Zijn eerste item gelegen in Zweden, Gothenburg V2 van Rc-Design. Een uitgebreide omschrijving en schermafbeeldingen kunt U vinden in dit forum bericht. Met verderop eveneens een verwijzing naar nog maar afbeeldingen via Dropbox. Het product zelf vindt U voor €23 via simMarket waar het vooral positief wordt ervaren.

Een P3D plug-in welke zeer breed door ontwikkelaars omarmt wordt is SODE. Hiermee kunt U uw gates of andere objecten van uw vliegveld, indien ondersteund, bedienen. Sinds eind Februari is versie 1.6.1 met een flinke lijst verbeteringen uitgekomen en kort daarop versie 1.6.2. E.e.a. vindt U op de 12bPilot internet pagina.

Ten Noord Oosten van San Francisco vindt U dit laatste product van uitgever Pacific Islands Simulation. Enkel geschikt voor gebruik met P3D4.x en ondanks de naam van de ontwikkelaar dus niet op een eiland gelegen. De naam deed mij denken aan een niet al te groot veld maar dat had ik mis. Een mooie complete omschrijving alsmede flink wat afbeeldingen vindt U op de product pagina van de ontwikkelaar. Aanschaf kost €36.

1 2 3 8
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
444