Browsing: Prepar3D

Gisteren is bovenstaande video beschikbaar gekomen en via de email wordt gemeld dat uitgave nog maar enkele dagen van ons vandaan is. Wie weet kunnen we dus aankomend weekend één van de meest extreme banen ter wereld uitproberen. Hierbij nog een verwijzing naar het forum.

Nadat begin Juli East Midlands voor X-Plane is uitgegeven volgt vandaag de P3D versie. EGNX legt geheel centraal in Engeland en kan zo een mooie uitval basis zijn voor vluchten aldaar. Voor €20 is deze P3D versie te koop.

Gisteren uitgegeven. 3 in Duitsland gelegen velden in het product RheinLand: Dusseldorf, Cologne / Bonn en Moenchengladbach. Te koop voor nog geen €30 via simMarket.

Immersive Audio is een uitgever welke zich richt op  het verbeteren van de geluidkwaliteit van toestellen. Momenteel hebben zij 6 producten welke allen met 20% korting bij simMarket te koop zijn. De uitbreiding voor PMDG hun B737 Ngx is reeds in stapjes naar versie 3 gebracht en afgelopen week wederom verder naar versie 4. Het nieuwe installatie bestand kan gewoon over versie 3 heen geïnstalleerd worden, deze eerst de-installeren mag natuurlijk ook. De verandering zal ik hieronder plaatsen. In oktober zullen hun volgende producten eveneens een opwaardering krijgen: 737NG CFM HD, MJC8 Q400, iFly 737NG en Boeing Stearman PT-17 HD.

Een mooi deel van onze hobby vindt ik de mogelijkheid voor ontwikkelaars om een gericht product geheel uit te diepen. De ene doet dit met een vliegtuig zoals A2A, PMDG, Aerosoft of Leonardo. SimWorksStudios het zich op de ontwikkeling van vliegdekschepen gericht. Na deel 1 van Nimitz klasse hebben zij nu ook deel 2 uitgegeven. Hierbinnen vallen de volgende schepen: Carl Vinson, Theodore Roosevelt en de Abraham Lincoln. Bovenstaande video geeft goed weer wat er zoal mogelijk is. Deel 1 is reeds te vinden bij simMarket, deel 2 nu nog bij SWS zelf. Te koop voor €45.

Het eerste wat mij opviel bij een bezoek aan de internet pagina van DrubWare was een bericht uit 2015 dat de software na Fsx ook geschikt gemaakt was voor Fsx-Se. Gisteren kreeg ik een email binnen met een vervolg hierop, de software is nu ook geschikt voor P3D. Voor aankoop kan er ook een demo versie worden uitgeprobeerd.

Het wordt duidelijk aangegeven op de product pagina, ik zal ermee beginnen: dit toestel is bedoeld om te gebruiken met P3Dv4.4 en hoger. Dit vanwege de PBR effecten welke gebruikt worden. Dit toestel is een training toestel en zodoende worden er 2 cockpits ondersteund, voor en achter. Daarnaast kan de jet op verschillende wijze worden gebruikt qua belading of zelf met een lans om in de lucht bij te tanken. Ook Tacpack wordt ondersteund dus mogelijk is werkelijk bijtanken in de lucht ook een optie. Dit nieuwe product wordt aangeboden voor €30 bij simMarket. Een kijkje bij de 4 overige…

Zoals te herkennen aan de opbouw van bovenstaande afbeelding is dit toestel nog in ontwikkeling door Just Flight. Zij hebben reeds een 146 bij simMarket staan evenals Flight1 overigens. De term Professional geeft aan dit men deze keer dieper wil gaan met de mogelijkheden van het toestel en zijn systemen. De product pagina is zoals altijd zeer mooi uitgebreid en hierop is diverse informatie van het werkelijke toestel alsmede het in gemodelleerde toestel te lezen.

Stap over van uw snelle turbo prop naar deze training jet. Het toestel komt uit 1961 maar wordt nog steeds gebruikt. Milviz had hem eerder uitgegeven, maar het toestel is geheel opnieuw opgebouwd en verbeterd. Indien U enige interesse heeft is het doorlezen van de uitgebreide product pagina op simMarket een aanrader. Hier kost het toestel voor eerste gebruikers €56 maar bestaande hoeven maar €23 bij te betalen.

Dit veld werkt ook gewoon in Fsx maar ik denk dat we inmiddels wel in een tijd zijn aangekomen om dit niet meer altijd te vermelden? Brindisi is een waar tourisme veld gelegen in de hak van de laars van Italië. Te koop voor €17 via simMarket wat ik een zeer vriendelijke prijs vindt voor dit mooi opgebouwde veld. RfScenery heeft diverse velden uitgegeven in Italië dus voor dit geld kan er nog verder worden gekeken naar een 2e.

Carenado toont via deze Facebook posting afbeeldingen van de EMB 120. Het uiterlijk heeft men gereed en nu nog de techniek daar onder. Wederom een wat grotere twin. Ik vraag mij opeens af hoe Carenado bepaald welke volgend toestel zij ontwikkelen, het gaat ook steeds zo snel.

Momenteel loopt er een korting actie van 25% bij simMarket op FlyTampa hun Boston ‘rebooted’ voor P3Dv4. De korting komt uit op €6 waardoor er nog geen €20 over blijft voor dit mooie product. Bovenstaand video toont mooi wat er verwacht mag worden. Let wel op dat dit product flink wat van uw systeem eist. Maar gelukkig kunnen er altijd wel wat instellingen worden verlicht.

Beschikbaar! Zojuist heeft Orbx hun laatste veld uitgegeven. Londen City voor P3D. Een veld zoals er niet veel meer zijn, gelegen aan de rand van een wereld stad. De extra steile ILS zorgt ervoor dat de piloot naast een speciale certificatie ook een geschikt toestel dient te vliegen. Niet groter dan de A318. Voor $33 is dit veld beschikbaar via Orbx, of vanuit Orbx Central.

1 2 3 15