Browsing: Podcast

Toch zeker wel een mooie video en een goede impressie van de onlangs uitgekomen A320 van Fenix. U wordt mee genomen in een vlucht c.q. voorbereiding van het vliegveld “Graz” (LOWG) naar Tivat (LYTV). Mooi om te zien hoe de software werkt. De Fenix A320 in MSFS. En dan nog deze even als bonus, het vervolg:

Momenteel een regenachtige avond, mooi om weer eens wat YouTube door te nemen. Zoals de nieuwe van Novawing24. Uiteraard de World Update 9 en ook de A320 van FenixSim en Gran Canaria.

YouTube heeft altijd wel veel info, maar Podcast mag ik ook graag naar luisteren. Zoals de Goof en Goot Podcast. Het illustere duo is weer samen. Vaak zijn de opnames vanuit het vliegveld Teuge en de topics zijn over het algemeen best wel recent en het gaat vaak alle kanten op. Besproken wordt uiteraard het real life vliegen. Zoals in deze podcast over de KLM, Schiphol, de F-35 en nog het een en ander… LUISTEREN!

Voor de liefhebbers van de HEMS H145 heli vliegers, zeker even kijken. Tipje van de sluier: Hype Performance Group released their Action Pack for Microsoft Flight Simulator and it’s now available in EARLY ACCESS. We reviewed the PARADISE LOST campaign for DCS World. Ugly Angels go through an analysis on a tactical failure. It is quite an interesting piece of information!

1 2 3 38