Browsing: MSFS2020

Wat gaat een week toch snel voorbij. Weer nieuwe info vanuit het Microsoft Flightsimulator Team. Alpha 5 zou 9 juli van start kunnen gaan. Van Alpha testers naar Beta testers eind juli. En de samenwerking met FlightAware. Uiteraard valt alles hier verder te lezen. En deze nog even als bonus:

Van Alpha tester voor MSFS2020 naar moderator voor een Microsoft Flight Simulator via de website Discord. “Discord is een gratis softwareapplicatie voor tekst-, video- en audiocommunicatie tussen gebruikers.” Tussen de gebruikers voor Flightsimulator dus. Lees er meer over hier en u kunt zich ook aanmelden. Dat heeft Punda maar mooi voor elkaar gekregen.

Gisteravond is er weer wat nieuws geplaatst omtrent de nieuwe MSFS2020. Volgende week wordt er meer bekend gemaakt omtrent de release van Alpha 5. En de samenwerking met NAVBLUE en Xbox Game Studios. NAVBLUE zal de data leveren voor MSFS2020. “real-world aeronautical data”.

Het is weer even MSFS2020 Flightsimulator nieuws. Afgelopen nacht bekend gemaakt op de website. Met als hoofdletters, Alpha 4 is uitgebracht. Een aardige lijst met updates c.q. bug fixes. Hieronder ook nog een verzameling video’s over de nieuwe 11 Juni development nieuws: Van Media Source: FSElite: Partnership Series: Meteoblue,

MSFS2020 is nog niet eens uit, ook de Xbox Series X nog niet eens en toch durft Media Source al een soort van vergelijk te maken. Zelf denk ik dat de PC ook wel net even iets meer heeft. En kijk dan ook gelijk even naar deel 2 hieronder. De vergelijking van de Carbon Cub X in MSFS2020 of X-Plane. De vergelijking van de Carbon Cub X in MSFS2020 of X-Plane:

1 2 3