Browsing: MSFS2020

Wat een gave foto. Afgelopen donderdag weer een Development update van het MSFS team. Zet vooral 13 april in uw agenda voor weer een Q&A Twitch uitzending van het Asobo team over de World update 4 en nog meer toekomstige updates deze maand. En 21 april de SDK Q&A. (19:30 uur lokale tijd). Lees er meer over hier.

Zo dan…. Wat Asobo niet voor elkaar krijgt, lukt hier kennelijk wel. Min of meer een work-around, maar dit ziet er toch best goed uit.

Dit vliegveld is de thuisbasis van Recreational Aircraft Association of Canada. Het ligt 4,5 Nm ten oosten van Delta, British Columbia, Canada. Eens een hele andere omgeving. De screenshots zien er fantastisch uit. Met vele objecten en mooi geplaatste gebouwen. Via deze link meer info. En er is ook een X-Plane versie. This scenery features: Accurate airport data Fully custom and true to life airport models Full usage of MSFS physically based rendering technologies HDR lighting Corrected mesh Added nearby landmark and iconic location markers Custom corrected mesh Custom vegetation models

Toch wel leuk om te zien dat het team van Asobo (MSFS) ook af en toe een side product onder de aandacht brengt. Dat hadden wij bij simFlight.NL ook al eerder gedaan. BushTalk Radio. Een soort gids c.q. passagier die naast je zit en je uitlegt waar je over heen vliegt. Lees er meer over hier. En vergeet vooral de podcast uitzending niet van a.s. vrijdag.

Een leuke en gezien de screenshots ook wel een mooie freeware scenery voor in MSFS. Het kleine General Aviation vliegveld in Frankrijk “Bagnoles-de-l’Orne (LFAO). Met een kleine download weer een leuke aanvulling als bestemming. Meer info hier.

Weer een week verder, dus weer een newsitem van het development team van MSFS. Lees er meer over hier. Geen groot nieuws, maar uiteraard wel met de vermelding van de CRJ door Aerosoft en nog wat kleinere items.

Toch ook wel weer gaaf dat je nu de CRJ 550/700 kunt gaan vliegen in MSFS. Met zo’n jet weer verschillende gebieden c.q. vliegvelden verkennen en ook de systemen te leren. Dat alles dank zij Flightsimulator. Uiteraard is deze CRJ, uitgegeven door Aerosoft, ook te verkrijgen via uw eigen account van simMarket. En kijk dan gelijk nog even deze video’s terug. En abonneren uiteraard. Zeer leerzaam om net even iets meer te weten te komen over deze CRJ.

1 2 3 16