Browsing: Hardware

Ikzelf maak ook gebruik van breeder dan standaard, en vindt het heerlijk. Zowel in flightsim als race. Bovenstaand type monitoren komen steeds vaker aanbod en de kwaliteit gaat ook in grootte stappen omhoog. Zover dit dit nieuwe model mogelijk de grafische kunnen van flightsimulator te boven schieten. Hardware.info deelt in ieder geval flink wat technische informatie, ikzelf vindt het ook altijd wel verhelderend om de reacties van andere site bezoekers door te lezen.

Nvidia heeft voor zijn Turing type grafische kaart zoals de RTX 2080 een nieuwe driver uitgegeven. Matthias vermeld dit wel vaker, maar deze versie is nogal een grootte stap. Naast ondersteuning voor 10 bit kleuren geeft deze driver ook flinke winst, in sommige spellen. Ikzelf denk dat dit voornamelijk moderne spellen zijn welke gebruik maken van een andere techniek dan onze diverse simulatoren. Maar toch een vermelding waard.

Eind augustus, begin september 2019 en mogelijk kunnen we met het FSweekend al enige exemplaren bewonderen. De throttle versie zo rond kerstmis… jammer, die vind ik er nog al stoer uitzien. Vooral voor b.v. de 737 versie. (zie een van de eerdere newsitems)

Via de email kreeg ik een aankondiging van deze uitbreiding op de Thrustmaster HOTAS, en daarbij was eveneens een verwijzing naar een Twitter bericht. Hardware.info heeft alles echter zeer netjes in het Nederlands omschreven en passende afbeeldingen erbij geplaatst. Voor €200 is dit ‘joystick opzet deel’ van U.

Gert van Flyware.nl stuurde simFlight een email met hierin de mededeling dat dit jaar hun software van update’s en uitbreidingen voorzien zal worden. Flyware.nl komt weer met software voor cockpit bouwers. Flyware.nl heeft de ultieme software voor cockpit bouwers. Selecteer, sleep, maak meer dan 100 verschillende via netwerk gekoppelde gauges pasklaar – Basic 6-, Navigatie-, piston-, turboprop-, jet-, of generieke instrumenten uit script of via hi-res bitmaps, bevattend glazen cockpit voor 737, EICAS voor 747 en Fokker 70/100. Stand-alone FMS voor 737. Prefab panels voor Cessna 172, C208 Caravan, Dash-8, Kingair. Klaar om te gebruiken met FSX, FS2004, X-Plane, Prepar3D 3…

De complete titel van dit artikel paste niet in onze onderwerp regel “Hardware.Info TV: Asus ROG Strix XG49VQ 32:9 monitor video review”. Een beest van een 49″ gebogen monitor welke een beeldverhouding van 32:9 heeft en een resolutie van 3840×1080. Te koop voor ongeveer €1100, wat eigenlijk nog best vriendelijk is. Wie van ons gaat er zo gamen??

Dozen zelf uitpakken blijft altijd leuk. Maar ook om te bekijken via Youtube, alsof je zelf een cadeautje mag openen. Hieronder het uitpakken van deze yoke: En lees er vooral meer over via de website van AFSBI.

Ze zeggen wel eens, zien is kopen. Fred Smid, bekend van zijn eigen cockpit bouw, gaat verhuizen en in zijn nieuwe woning is er niet echt meer plek voor zo’n cockpit, zoals hier boven afgebeeld. Misschien voor u een mooie gelegenheid om zijn setup over te kunnen nemen. Fred kennende zal hij u ongetwijfeld helpen met overplaatsen c.q. hier en daar aanpassen. Meer info kunt u hier lezen: Advertentie B-737.

1 2 3 33