Browsing: Hardware

Een ingekomen newsitem van AerospaceTS over een miniFCU. Gezien de bovenstaande cockpit opstelling is het toch niet echt mini te noemen. Een Airbus uitvoering voorzien van grotere (touch)schermen. Een idee van 2 Airbus Captains met meer dan 18 jaar en 15.000 vliegervaring. Geschikt voor in MSFS & X-Plane. Meer info hier.

De titels zegt eigenlijk alles al. Sebastian legt het in de video nog even uit, een nieuwe versie. Overigens al een maandje geleden uitgekomen. MobiFlight now has an installer, input auto-scan, improved stepper settings, and Pico support – and many more new features, enhancements and bugfixes.

Al met al blijft het een hoop geld, maar Steve van het YouTube kanaal ‘VR Flight Sim Guy’ vind dit wel de beste VR bril tot nu toe op de markt. Via – zijn – code is het nu mogelijk om € 100,- korting te krijgen. Let wel prijzen via de genoemde website zijn wel ex. BTW. EXCLUSIVE channel discount for the Varjo Aero NOW LIVE! I also give you my thoughts on Motion Prediction in Microsoft Flight Simulator… To get your special discount, head to https://varjo.idevaffiliate.com/104.html and use the following discount codes: VRFSGEU (For Europe) Offer valid from: 10.3-10.4.2023.

Wederom een korte informatieve YouTube video van Sporty’s Pilot Shop. Over het verschil van een LPV en LNAV Approach. Even iets anders dan straight in of een circuitje vliegen. Toch weer interessant om hier weer meer over weten te komen. Zo blijf je bezig. Nog even sparen voor deze hardware. (is toch nog niet op voorraad 😉 )

Deze YouTube van Mark heeft zeker mijn aandacht. Op de achtergrond de G1000 van Flightsimbuilder. Maar Mark test de GNS 430/530 uit. Ook van Flightsimbuilder. Eens goed horen wat Mark ervan vindt. Staat zeker op mijn  hardware lijstje voor MSFS. Of eventueel een G1000 setup. Maar deze GTN750 van RealSimGear heeft ook mijn aandacht. Keuzes keuzes…. Hier nog een demo van de genoemde G1000

Het vervolg van de “Tobii Eye Tracker 5” in gebruik bij Mark van simHanger. Hij laat ook 2 verschillende profielen zien. General Aviation en voor het vliegen met airliners. Daarna een vlucht en daarbij is het goed te zien wat deze hardware c.q. software kan betekenen voor het ‘echte’ vlieggevoel. Toch zeer leuk rondkijken.

1 2 3 48