Browsing: Hardware

Flightsimmers zijn natuurlijk altijd op zoek naar de snelste setup. Zoals ook de processor. Via de website van Tweakers.net is er een review te lezen over weer een nieuw architectuur, de ‘Rocket Lake’. Een behoorlijk lang item. Jammer dat ze toch MSFS hierbij niet gebruiken voor de tests. Hierbij het artikel. Met dank aan Tweakers.NET.

Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 461.72 WHQL, zijn geschikt voor Windows 7 en hoger, en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Kepler-architectuur of nieuwer. Deze uitgave voegt onder meer…… lees hier verder.

Vooral voor de liefhebbers van hardware in samenwerking met Flightsimulator, zelfbouwers, is dit wel een YouTube kanaal die in de gaten gehouden kan worden “Captain Bob”. Met een aantal zelfbouw hardware oplossingen voor de cockpitbouwers. Mobiflight…. Was dat ook niet een zelfbouw project welke getoond werd tijdens het afgelopen FSweekend in het Aviodrome…

Een mooie samenwerking tussen Skalarki & FlyByWire. Skalarki bekend van de Airbus cockpit hardware en ook deelnemer van het FSweekend gaat er voor zorgen dat deze hardware ook zal werken met de Freeware A320NEO van FlyByWire. Zoals hier valt te lezen.

In het forum van A2A Simulations wordt een mooi zelfbouw project getoond. Namelijk een zelfbouw van een Bendix King KX165 Radio unit. In dit forum een paar foto’s van het voorbeeld en een link naar de benodigde bestanden om ook een start te maken. Toch leuk dat zo iets in het algemene forum van A2A Simulations wordt geplaatst.

1 2 3 38