Browsing: Hardware

De update die voor MSFS eind juli uitkomt zou de prestatie moeten verhogen. Mooi om te lezen dat ze bij Tweakers nu dit nieuws ook bijhouden. Nu nog een CPU met de GPU test erbij, dan is het geheel compleet. Wel goed om te lezen dat MSFS ook meer gaat leunen op de GPU. Nadeel is dat de (goede/snelle) videokaarten nu onbetaalbaar zijn geworden. Hier het artikel op Tweakers.net.

Deel 5 van Frugal Radio over Aviation communications. Zo ook een uitleg over het ontvangen van ACARS. (ACARS – Aircraft Communications & Reporting System). Ooit zelf ook wel eens via de luchtvaart scanner en software via de PC. Leuk om eens mee te spelen.

Binnenkort komt er een mooi stuk hardware uit voor de Boeing 737 liefhebbers. Een stand alone CDU/FMC. Met een kleuren TFT scherm. Aansluiten via de USB poort, bridge software installeren en het zou gelijk moeten werken. Het uitpakken zou meer tijd kosten. En het wordt ook geleverd met een mooi aluminium desktop stand. Wordt in juni 2021 verwacht. O.a. te koop via de LHShop/Aviation Megastore in Aalsmeer. Features: Realistic design and haptic, works like the real aircraft Brightness regulation Completely standalone module No configuration required Plug & Play connection via USB and hot swap No external VGA or HDMI connection…

Voor de welbekende Honeycomb Bravo Throttle Quadrant, zijn al wel de nodige uitbreidingen voor uitgekomen. Zodat deze throttle set net even weer een andere look krijgt. Zoals deze Boeing 737 modification set laat zien. U kunt al meerdere varianten hier bekijken.

Deze hardware is nog veel leuker. Wel zelf nog in elkaar knutselen, iets van programmeren en daarna kan je dit stukje hardware gebruiken in je cockpit. Een mooi project voor de mei vakantie. Bovenstaande video over het in elkaar zetten en hier onder iets over de GPS. Via Google is er nog veel meer info te vinden. Staat op de wishlist hier. 🙂 En ook deze is weer verkrijgbaar via de Flightsimwebshop. Incl. kastje voor een leuke prijs. Nog even de kleine lettertjes gelezen: Wat je vindt In de doos Class Echo Frame, inclusief montage-benodigdheden Rotary Encoder Niet inbegrepen, maar…

Hier hadden wij al eens de aandacht op gevestigd, een hardware toepassing voor de zelfbouw liefhebber voor in zijn cockpit. Er zijn nog wel wat mogelijkheden mee. Flyby Helisimmer had deze ook al eens in zijn video podcast laten zien. Deze hardware is nu ook te koop via de Nederlandse Flightsimwebshop. Voor een aardige prijs van € 119,- incl. verzendkosten in huis. Toch wel benieuwd naar alle mogelijkheden. Heeft u deze al in gebruik ?

1 2 3 39