Browsing: Hardware

De nieuwe MobiFlight versie 9.6.0. Te downloaden via deze link en meer info in de video. Het een en ander zou al gezien zijn tijdens het FSweekend. Eerlijk gezegd geheel gemist, maar nu dan toch vermeld hier op simFlight.NL.

Ook tijdens het FSweekend zag je het steeds meer, grote schermen voor je eigen home cockpit. Van breedbeeld, curved, tot grote TV schermen. Rus Barlow gaat daar wat dieper op in. Wat voor scherm heeft u in gebruik voor uw home cockpit of wat voor plannen zijn er nog. Zelf heb ik nu 3x 27″ (Flat). Misschien nog eens naar curved scheren, zit ik er nog meer in….

Voor dit handige tooltje, Octavi, is de kickstart live gegaan. U kunt zich nu ook inschrijven om straks als eerste gebruik te gaan maken van deze hardware. Via deze link wordt in detail en ook met video’s uitgelegd wat alle functie zijn. En dat zijn er heel veel. Handig om straks met een draaiknop vele functies in Flightsimulator zo te kunnen bedienen. Een eerste stap voor het net even handiger om gaan met de COM/NAV/Autopilot/XPDR instellingen.

De Knobster van Sim Innovations is een handige dubbele draai- en drukknop en waarmee je heel gemakkelijk de instrumenten op je scherm of touchscreen mee kan bedienen. Russ Barlow gaat daar in deze video wat verder op in. Er zou nu ook een plug-in zijn voor in MSFS. Deze handige hardware toevoeging is ook verkrijgbaar via the Flightsimwebshop. (Versie 2). Met een beetje geluk vast wel bij een flightsimmer in gebruik tijdens het FSweekend. We zullen er wat scherper opletten.

We hadden deze hardware al eerder onder de aandacht gebracht. Een klein bedieningspaneel voor in je cockpit waarbij je vele instelling qua COM/NAV/Autopilot simpel kan instellen. Er wordt gebruik gemaakt van een kickstart mogelijkheid om deze hardware unit verder te produceren. En op 8 november gaat deze live. Een link hiervoor zal nog volgen. En vooralsnog meer info hier.

Dit interview met Varjo Aero niet live kunnen volgen, maar mooi om deze terug te kijken via YouTube. Waarbij Steve van VR Flightsim Guy de hardware live mag uitproberen. Zelfs op een motion platform. Daar gaat weer een uur van je eigen flightsim tijd af, of een langer vlucht zelf plannen en dan even op de autopilot ;). Overigens wel aardig aan de prijs. Oef….

1 2 3 47