Browsing: Hardware

Een leuk artikel via Tweakers.net. Sinds de komst van de nieuwe Flightsimulator (MSFS) loopt de verkoop van joysticks een stuk harder. En ook straks met de nieuwe Xbox, waarbij je ook daar MSFS op kan laten draaien c.q. ‘spelen’. Interesse in dit artikel… u kunt het hier lezen.

We hadden de G1000 hardware setup van RealSimGear al een keer genoemd hier. Maar nu heeft VirtualFly ook zo’n mooie setup. Waar nu echt de verschillen in zitten is zo niet gauw te zien via de website. Zal het toch een meer Look and Feel zijn in het echt. En of alles ook echt zo werkt, qua software ondersteuning. MSFS wordt nog niet genoemd. Hier de link naar de G1000 VirtualFly. Iemand met ervaring hier mee of eventeel nog andere merken.

Een nieuw bericht van Aerosoft dat zij de hardware van RealSimGear ook in het assortiment opnemen. De G1000 hardware. Zoals hier vermeld op de website. U moet dan nog wel deze software er bij hebben. Zo te lezen nog niet MSFS compatible. In oktober 2020 leverbaar, kunt u niet zo lang wachten kijk dan even hier. Te bestellen vanuit Nederland. 😉

Dit is toch wel een mooi project geweest. Het ombouwen van een Cirrus naar een Flightsimulator. Je moet er wel wat ruimte voor hebben, maar dan kan je ook echt plaatsnemen in een omgebouwde Cirrus. Zie ook de screenshots. De eigenaar hoeft er niet meer dan € 5.700,- voor te hebben en (lager)bieden mag altijd natuurlijk. De simulator is uitgerust met onderstaande items: Besturing instrumenten TRC 472 Flight training Device Extra back up hardeschijf 2 type vliegtuigen, Cessna en Piper Airspeed indicator Attitude indicator Vertical speed indicator Altimeter Turn & Bank indicator Heading indicator VOR1 indicator RPM indicator Fuel…

Deze Yoke wordt hier aan de tand gevoeld. Voor een aardige prijs, maar wat ik zo begrijp van zijn ervaring, is hij er wel blij mee. De landing zag er wel netjes uit. Jammer dat hij verder niet veel meer laat zien van de hardware in close-up. Goed luisteren dus.

De Nvidia GeForce RTX 3080-videokaart is gearriveerd in het Tweakers-testlab. Hopelijk wordt dan de nieuwe MSFS2020 ook meegenomen in de testen om te kijken hoe deze kaart presteert. Lees hier alvast wat meer over deze nieuwe videokaart. En hier nog een plaatje over de verschillende afmetingen.

Straks ook in de woonkamer genieten van je MSFS2020. Volgens dit artikel, via Tweakers, komt deze Xbox uit op 10 november 2020. Zeer benieuwd hoe daar MSFS2020 op draait. Sowieso hoe dat hele Xbox systeem werkt, qua Xbox Game Pass en of je de nu al aangeschafte versie dan ook gelijk daar op kan draaien.

Mooi bericht van Nvidia. Het zat er wel aan te komen en er werd al eerder over bericht, maar nu dan de video over de nieuwe Nvidia 30 serie videokaarten. Zelf Flightsimulator wordt in dit artikel al genoemd. Zo gaat het de goede kant op. We kunnen alvast gaan sparen.

We hadden natuurlijk al de GoFlight modules. Of je die nu mooi vind of niet, handig is het wel. Echter VRinsight heeft zo zo zijn eigen ‘oplossingen’ voor het iets mooier c.q. handiger maken van je cockpit opstelling. Via simMarket zijn ook een aantal te koop. Let wel… min of meer geschikt voor Fs2004/FSX. Zie hier een opsomming van de genoemde hardware. En u mag nog steeds uw eigen cockpit setup mailen naar ons. Kunnen we die hardware ook eens onder de aandacht brengen.

Ook via simMarket kunt u uw eigen cockpit bouwen met eenvoudige modules van GoFlight. De COM/NAV radio, EFIS, MCP Autopilot, schakelaars, zelfs een universeel 46 Multi-mode display module. Met een mooie oplossing om alle modules in op te bergen is ook aan gedacht. Bekijk de vele mogelijkheden hier maar eens. En heeft u een cockpit gebouwd met GoFlight modules, dan zien we ze graag.

1 2 3 36