Browsing: Hardware

In het forum van A2A Simulations wordt een mooi zelfbouw project getoond. Namelijk een zelfbouw van een Bendix King KX165 Radio unit. In dit forum een paar foto’s van het voorbeeld en een link naar de benodigde bestanden om ook een start te maken. Toch leuk dat zo iets in het algemene forum van A2A Simulations wordt geplaatst.

Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 457.30 WHQL, zijn geschikt voor Windows 7 en hoger, en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Kepler-architectuur of nieuwer. Deze uitgave voegt ondersteuning toe voor de RTX 3060 Ti en daarnaast zijn er natuurlijk ook weer enkele problemen verholpen. De complete release notes staan hier.

Honeycomb Aeronautical komt met een extra toevoeging voor hun “Bravo Throttle Quadrant”, namelijk met een soort van mouse pad, genaamd: “Bravo Center Console”. After overwhelming positive feedback, we have decided to move forward with the Bravo Center Console for Mouse & iPad Mini (for Bravo Throttle Quadrant). We listened to all your suggestions and tried to incorporate as many of them as possible. The stowaway function rotates horizontally right, so you can leave your mouse on the pad when not in use (depending on mouse size).We’re currently in the prototype phase and don’t have a final price or release date…

Tweakers.net heeft de nieuwe MSFS eens onderworpen aan een benchmark.Β Met een uitgebreide selectie processors en videokaarten gingen zij aan de slag in Microsoft Flight Simulator (2020). In dit artikel vind je alle benchmarks. Met alle credits aan Tweakers en fijn dat ze nu ook de Flightsimulator eens meenemen in hun testen.

De Throttle moet nog officieel uit komen, maar hier alvast een preview van een nieuwe joystick met throttle, genaamd “Foxtrot Flight Stick”. Geschikt voor de PC maar ook voor de Xbox. Lees er meer over hier. Het team van Honeycomb Aeronautical is goed bezig ! En ze maken het goed compleet voor ons Flightsimmers.

1 2 3 37