Browsing: FS Nieuws

De website Flightsim Eindhoven heeft zo regelmatig leuke items die worden uitgelicht. En het voordeel in het Nederlands. Zo worden de artikelen over de nieuwe Flightsim FS2020 vertaald in het Nederlands en geplaatst op deze website. Scrollen naar beneden en dan klikken op de artikelen bij Recent.

Bent u net als ik naast het flightsimmen ook een modelverzamelaar? Dan is dit misschien de winkel voor u. Ik heb het over Anticsonline. Deze winkel is gevestigd in de UK. Niks bijzonders zult u nu misschien denken….. Maar niets is minder waar. Ze hebben modellen op voorraad welke in Nederland veelal uitverkocht zijn of zelfs nooit leverbaar. Ikzelf heb hier inmiddels wat modellen gekocht waar ik al langere tijd naar op zoek was. En nu het mooiste ”Incl de verzendkosten zijn ze vaak nog iets goedkoper als hier in Nederland”. Verzending duurt max drie werkdagen en is incl track&trace…

Deze zondag kunnen we natuurlijk op de “vlucht” gaan voor de regen en een mooie vlucht in het Caribisch gebied maken. In Voorschoten kunnen we natuurlijk daar de omstandigheden op onze vliegcomputers voor creëren. Dus als je zin en tijd hebt en niet naar buiten wil kijken naar de druilerige regen kom dan naar ons toe om zelf te vliegen of misschien op je eigen computer een mooie vlucht te maken. Heb je misschien vragen dan zijn er natuurlijk altijd vliegers aanwezig die je een passend antwoord kunnen geven. We delen onze kennis graag met jullie allemaal. Dus kom eens…

Oke, Geen echte hoogvlieger maar ik wou toch even melden dat voor de TSW bezitters de gratis update / upgrade naar TSW2020 uitgekomen is. Deze gratis upgrade is te downloaden via uw STEAM account.

Nog meer bewegende objecten in de Florida area van Aerofly FS 2. Inmiddels is versie 1.5 uitgekomen van de gratis ”Life Project Demo”. Hieronder te downloaden door op het linkje te klikken. Installatie gaat als volgt. plaats de ”south_florida_life v1.5”’folder in de volgende map: ”C:\Users\mpost\Documents\Aerofly FS 2\scenery\places”.

Nemen ze wel eens vakantie bij Orbx? Kennelijk niet want ze blijven maar addons uitgeven. Vandaag is bekend geworden dat ze voor X-Plane V11 werken aan hun volgende grote TrueEarth addon. Ik heb het over “TrueEarth US Oregon” oftewel de “Beaver state”. U vind hier alle info en screenshots. 

Er is weer een nieuwe update wat betreft de aankomende MSFS 2020. En voor de FSX gebruikers is er ook goed nieuws! Microsoft neemt FSX weer onder haar hoede nadat FSX 5 jaar lang door Dovetail Games via STEAM (FSX SE) beheerd werd. Ze lijken zelfs aan te geven ook hier wat plannen voor te hebben. U leest alles hier. ”Today, with a bit of bittersweet sentiment, we say “Welcome Home” to an old friend. More on our FSX plans coming soon“ Bovenstaande woorden van het Microsoft team. Mooi!

PMDG Is jarig en bestaat precies 22 jaar. Om dit te vieren krijgt u tot 14 Augustus maar liefst 22% korting op alle producten. Dit gaat simpel. Door gewoon hier te bestellen op hun eigen site en af te rekenen (Korting wordt automatisch toegepast). Happy Birthday PMDG! 🎂🍰

Gisteren is LOWI Innsbruck Airport uitgekomen voor X-Plane V11+. Deze addon is er al langere tijd voor FSX/P3D en Aerofly FS 2.  Mede door de prachtige lokatie tussen de Oostenrijkse alpen Alpen is deze luchthaven addon één van Orbx meest verkochte addons. Nu is er dus ook de X-Plane versie voor 24.13 Euro. U kunt alle info hier vinden en de addon natuurlijk aanschaffen. O ja! Vergeet vooral niet uw korting te pakken van maar liefst 40%. Deze krijgt u als u al de FSX, P3D en/of de Aerofly FS 2 of versie bezit.

Ook Orbx gaat met de tijd mee en heeft hun ”FTX Central” programma geüpdatet naar versie 4. U vind alle info en natuurlijk de download hier. Dit programma zorgt ervoor dat u alle aangeschafte Orbx addons gemakkelijk kunt beheren binnen alle FSX / P3D versies, X-Plane V11 en Aerofly FS 2.

Er is nog weinig bekend. Maar…………………………… The ‘F22 ‘RAPTOR” is coming to DCS World 2.5+. en ze is hoogstwaarschijnlijk gratis aangezien er nu inmiddels aangegeven wordt wel over de FC3 (Flaming Cliffs) module te moeten bezitten om haar te kunnen gebruiken binnen DCS World V2.5+.

1 2 3 900