Browsing: FS Nieuws

Kennelijk is twee weken geleden deze aankomende uitbreiding kenbaar gemaakt op de beurs te Las Vegas, maar ik heb hem niet voorbij zien komen. Wel mooi om te zien dat naast PMDG hun speciale nieuwe techniek ook TFDi onze sim wil uitbreiden op een redelijk ongekende manier. Alhoewel simMarket natuurlijk wel al jaren FsPassengers aanbied.

Vanaf mijn begin dagen in fs land ben ik al liefhebber van ontwikkelaar 29Palms. Ze brengen mondjes maat hun producten uit, maar deze zijn altijd van hoge kwaliteit. De velden zijn ook niet al te groot waardoor de pc ze goed aankan, en de kwaliteit dus nog iets hoger gezet kan worden. Skiathos en Southampton zijn mooie voorbeelden. Al geruime tijd wordt gewerkt aan Nürnberg en dit veld is nu vrijwel gereed. Uitgave mogen wij komende maand verwachten. Via dit Facebook bericht vinden we enkele laatste afbeeldingen.

Onlangs konden we van Mathias leren dat P3Dv4.3 nog deze maand verwacht mag worden. Tegenwoordig zijn wij simmers over het algemeen ongeduldig op aankomende producten (ondanks dat er al zóveel is) of updates. Aerosoft wacht echter, met goede redenen, op uitgave van de nieuwe P3D versie. Lees e.e.a. via dit forum bericht.

Pas geleden is na lang wachten deze moderne Boeing uitgegeven. Vele positieve reacties maar er bleken ook nog wel wat zaken te missen of niet goed te werken. Zoals vaak wordt aan uitgegeven producten doorgewerkt en zodoende is nu deze v1.1.1. update beschikbaar. Er is ook te kennen geven dat er wordt gewerkt aan de -1000 uitvoering van dit toestel. Groot kan dus nóg groter.

Weer een zondag voor de Flightsimmers om naar Voorschoten te gaan. En medevliegers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. We zijn van alle markten thuis en vinden het natuurlijk super als je ook je eigen PC meeneemt. Ook voor de beginners zijn er voldoende mogelijkheden om te vliegen op een van de PC’s van de aanwezige vliegers. Je kan ons vinden op de volgende website  http://fsfan.nl/

Ook PMDG en Laminar waren aanwezig afgelopen weekend. Zij spraken elkaar over de mogelijkheden om producten tussen P3D en X-Plane waar mogelijk gemakkelijker te kunnen delen. Dit om ontwikkeling kosten op een schappelijk niveau te houden. Daarnaast geeft PMDG via dit forum bericht ook te kennen te werken aan een update voor de wel reeds uitgeven PMDG DC-6 voor binnen X-Plane.

Aha! Ik vindt bovenstaande afbeeldingen van Aeroplane Heaven zo pakkend. Ik leer nu dat deze ‘renders’ opgebouwd zijn met het programma Modo. Zoals via deze Facebook afbeeldingen te zien is wordt er gewerkt aan de Caravelle. Dit is een Franse jet welke voor het eerst vloog midden jaren 50, van de vorige eeuw. (Wij simmers weten vast nog wel van dit tijd?) Via het simMarket Aeroplane Heaven product overzicht kunnen we alvast een idee krijgen naar welk kwaliteit niveau de ontwikkelaar zijn producten weet te tillen.

FsDreamTeam heeft flink wat mooie vliegvelden welke zij via simMarket aanbieden voor gemiddeld €30. Een andere groot en geheel ander 2013 product is Gsx. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze jet voor opstijgen of na het landen te laden of te lossen. Ook de push-back kan geregeld worden, met truck. Op de afgelopen weekend gehouden beurs te Las Vegas is versie 2 van GSX getoond. Op bovenstaande video, via het audio bestand hier bij PcFlight of gewoon via dit FsDreamTeam forum bericht, leren we alle vernieuwingen. Uitgave reeds eind van zomer.

Ikzelf kreeg afgelopen week van simMarket email berichten dat er updates zijn voor de A2A die ik gebruik. Zoals vaker werd er jammer genoeg niet aangegeven wat er dan verbeterd is. In A2A hun forum kwam ik dit bericht tegen. Naast een overzicht per toestel van de laatste aanpassingen valt hier tevens te lezen dat in de nieuwe installatie bestanden een gemakkelijkere update manier is verwerkt. Tevens wordt de juiste installatie wijze omschreven.

Beste iedereen, Ik en mijn vriendin Cristina gaan op vakantie van 13 Juni tot en met 29 Juni, dus even geen nieuwsitems van mijzelf deze twee weken, En mocht uzelf ook in deze periode vakantie hebben ” Fijne vakantie!” Tot over een paar weken. M.v.g. Matthias

1 2 3 850
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
446