Browsing: FS Nieuws

Soms ”wat zeg ik”, vaak kom je virtueel op plaatsen in de wereld waar je in het echt nooit zal komen hoogstwaarschijnlijk. Voor mijzelf betreft dit ook Nanjing Lukou International Airport (China). Sterker nog, ik had nog nooit van deze bestemming gehoord. Mocht ik (of u) er toch eens heen willen dan kan dit nu voor 28.92 EUR aangezien uitgever WF SCENERY STUDIO dit vliegveld uitgegeven heeft voor P3D V4+. Hier te koop op Simmarket.

Orbx gaf al vaker updates uit van voor hun ”Orbx Central”. Maar nu is deze handige tool geheel vernieuwd en heet ”Orbx Central 4.1”. U update automatisch naar deze versie als u het zogenaamde ”Fastlane” aangevinkt heeft binnen uw huidige versie van deze tool.

De pre-order voor de F/A-18F ”Super Hornet” (Tweezits versie) is vanaf vandaag mogelijk. De release zal wel pas eind van dit jaar zijn. Maar er is geweldig nieuws! Na de P3D V4+ release zal een…………………………Microsoft ”FS 2020” versie uitkomen! Hier alvast te te pre-orderen voor 54.99 USD is de P3D v4 ”Academic” versie (De P3D V4 ”Professional” versie zal snel volgen). Als we alleen al kijken naar alle preview details en daarbij de kwaliteit van hun eerdere F-18 Hornets optellen lijkt de prijs absoluut fair te zijn. De bijnaam ”Rhino” (Neushoorn” heeft deze kist overigens te danken aan de extra…

Houdt u van tuinieren maar duurt het te lang voor u om een boom te planten en te laten groeien?  U wens wordt vervult! Nu kunt u in nog geen minuut wereldwijd bomen planten die ook nog eens gelijk volgroeid zijn. Oke, weliswaar virtueel binnen X-Plane V11+, Maar mooi is het zeker aangezien de seizoenen ook meegenomen worden. Hier te koop voor 9.95 USD. En dat lijkt mij toch echt een koopje.

Dat gesprekjes met onze trouwe lezers niet alleen gezellig zijn maar ook erg handig bewijst mijn laatste gesprekje met onze trouwe lezer Martijn wel. Hij attendeerde mij erop dat er van 21 februari tot en met 9 maart zogenoemde “Helicopter Bundles” voor DCS World aangeboden worden met kortingen tot wel…………65 procent! Daarnaast komt vandaag een patch uit met onder andere de gratis nieuwe Ka-50 “Black Shark” cockpit. Deze is geheel vernieuwd en gratis voor de bezitters van deze stoere “Zwarte haai”. Deze bundles zullen hier aangeboden worden.  Dank je wel Martijn! 👍Lees verder voor alle info:

Bent u benieuwd waar de vele huidige preview shots gemaakt zijn van de aankomende Microsoft ”Flightsimulator”? Via de onderstaande link komt u erachter:

Een prachtige video uitgegeven door de USAF. Wat u ziet zijn nacht operaties tijdens de vierjaarlijkse oefening “Red Flag”. Dit is de grootste oefening voor verschillende krijgsmachten die er bestaat en wordt vier keer per jaar gehouden op de Amerikaanse luchtmacht basis Nellis AFB net buiten Las Vegas. Niet alleen de USAF doet mee, maar ook de US Marines, US Army en de US Navy doen mee. Naast de VS zelf doen overigens o.a. Nederland, Israël, Duitsland, Engeland, Frankrijk en nog veel meer bondgenoten mee waaronder zelfs de Indian Airforce ”IAF” (Zie onderstaande foto). Kenners hebben het vast opgemerkt.…

Door een gelukkig toeval kwam ik net achter het bestaan van het gratis te installeren ”1943 – Berlin Blitz” op STEAM. Het is geen simulator maar wel een van de meest indrukwekkende VR momenten die ikzelf ooit beleefd heb! Bent u in het bezit van een VR bril en heeft u STEAM op uw pc staan, aarzel dan niet en installeer via de STEAM store uw gratis kopie van deze ”belevenis”. U vliegt mee als een BBC Reporter tijdens een nachtelijke RAF missie om Berlijn te bombarderen ergens in september 1943. Deze missie met een Lancaster genaamd ”F for Freddie”…

Wilt u een nog realistischer vliegervaring binnen DCS World 2.5+ als virtuele helikopter vlieger? Nu kan het! Of u nu een beginner of een ervaren vlieger bent, het maakt niet uit. Het Duitse ”UGLY ANGELS” Helikopter Squadron zoekt nieuwe helikopter vliegers om hun squadron te versterken. Spreekt u Duits, Engels of beiden dan bent van harte welkom. Bovenstaande video toont maar weer eens aan hoe realistisch samen vliegen is. Lees verder voor alle info en/of u aan te melden:

Pak uw Robinson R66 checklist er maar alvast bij! Deze week nog komt de Robinson R66 uit van uitgever VSKYLABS voor X-Plane V11+. Dit is de eerste kist uit hun zogenaamde ”Robinson Project” waarin verschillende Robinson helikopters uit zullen voortkomen. Er wordt zelfs al gezegd dat deze wel eens beter zouden kunnen worden dan de R22 van Aerofly FS 2. Ook de VR vliegers onder ons zullen smullen aangezien u gebruik kunt maken van een ”VR Hand” (Zie bovenste screenshot). Ik ben benieuwd! Zodra deze add-on uitgekomen is laat ik het u weten.  

1 2 3 919