Browsing: FS Nieuws

Het is weer Donderdag en dus is het weer tijd voor een nieuwe update wat betreft MSFS 2020. Toevallig kreeg ikzelf gisteravond een mailtje van Microsoft dat ze begonnen zijn met het versturen van de “Tech Alpha 1” en dat ik deze uiterlijk volgende week kan installeren en kan uitproberen. Ik ben echt heel erg benieuwd en zie er erg naar uit. Wat rest mij verder nog te zeggen als “Lees, kijk en geniet!”.

Wij van Simflight.nl wensen u allen een heel fijne sinterklaasavond. Wel zouden we zeggen ”maak het niet te bond” want al die pepernoten zijn nu eenmaal ongezond. Lekker genieten van uw cadeau, al betwijfelen we of het zal zijn………….een chateau. Het is ook deze avond weer koud en fris, maar teveel zon is dan ook weer geen gemis. Van luchtvaart houden wij allemaal,  en wat zijn al die toestellen toch geniaal! Omhoog, en omlaag gaan al deze toestellen keer op keer, We krijgen er geen genoeg van en denken ”Meer meer meer!”. Gelukkig hebben wij allemaal onze virtuele wereld thuis,…

Voor de DCS World 2.5+ vliegers onder ons die graag iets anders willen is er nu een jacht-bommenwerper uitgekomen van Chinees-Pakistaanse afkomst. Deze doet mij overigens sterk denken aan de veel bekendere Saab JAS 39 ”Gripen”. Ik heb het over de veelzijdige  JF-17 ”Thunder”.  Ze wordt overigens gebouwd door twee fabrikanten, AVIC Chengdu uit China en Pakistan Aeronautical Complex (PAC) uit Pakistan. Deze addon is nog in ontwikkeling maar wel al direct te downloaden en te  gebruiken als ”Early Access” versie. U betaald nu 69.99 USD, Wanneer deze officieel released wordt betaald u 79.99 USD. U vind alle info hier.

De titel zegt het allemaal al. Hier te koop voor maar 19.95 EUR. (Deze actie loopt tot 31 december) O ja!,  u krijgt voor deze prijs zelfs twee producten: 1. FS2Crew for the PMDG 737 NGXu (Voice and Button Control – P3D V4 Version) 2. FS2Crew: 737 Global FO Voice Set (Note: The FO Voice set is built directly into the software. It does not require a separate install).

Het is weliswaar nog geen 5 december, maar de sint pakt alvast uit voor de X-Plane V11+ vliegers onder ons. Ondanks dat er een verkeerde datum staat is de inmiddels gratis Aerobask Robin DR401 CDI 155 V1.12 uitgekomen. Deze is absoluut beter als de eerdere versie. En nog gratis ook! Denk er aan om alle files te downloaden. Fijne Sinterklaas alvast allemaal! 🙂  

Net als in het echt worden virtuele vliegtuigen tegenwoordig onderhouden en verbeterd. Binnen onze prachtige flightsim wereld noemen wij dit meestal een update / patch. Vandaag is de ANTS AIRPLANES – TIGER MOTH PRO voor FSX en P3D aan de beurt en komt hiermee uit op versie 1.10.  Bent u net als mij in het bezit van deze leuke en mooie addon?, dan kunt de volledig nieuwe V1.10 installer downloaden vanwaar u haar gekocht heeft.

De luchtvaart blijft een bijzonder gegeven. Er zijn maar weinig ontwikkelingen waar de technologie zo snel vooruit gaat. Zoals u vast allen wel weet was overigens de Boeing 747 ‘Jumbo Jet” tot en met de komst van de Airbus A380 het grootste passagierstoestel. Maar dit was bijna niet het geval geweest. Ooit van de Engelse Bristol Brabazon (Witte Olifant) gehoord? Ikzelf tot en met een kwartier geleden niet 😉 Kijk en leer, maar bovenal… geniet.

Nog niet in het bezit van de hoog aangeprezen DASH 8 Q400 PRO van ontwikkelaar MAJESTIC SOFTWARE? Grijp dan nu uw kans zou ik zeggen.Op zowel de FSX/P3D (32bits) alsmede de P3D V4+ (64bits) versie wordt nu bij ons eigen Simmarket maar liefst 40% korting gegeven op deze addon. U betaald dus nu maar 44.27 EUR i.p.v. 73.80 EUR. Deze aanbieding loopt tot en met 8 december. ”Cabin crew take your seats”.

Deze keer niet op Donderdag maar op de woensdag. Het team wat hard werkt om van de nieuwste Microsoft Flight simulator een echte “Nextgen Sim” te maken geeft ons weer een kijkje in de keuken, of zou ik zeggen?….een kijkje in de cockpit”. Maar ik zeg sowieso wat ik altijd zeg……”kijk en geniet!💫. Lees verder voor meer info:

Zowel AMD als Nvidia hebben nieuwe drivers uitgegeven. Daarnaast komt AMD met hun AMD Ryzen Master Utility v2.1.0.1424. U vind ze alle drie via onderstaande linkjes. In beiden driver gevallen raad ik een zogenoemde ”Clean Install” aan voor het beste resultaat:

De titel zegt het al. Eerst komt ze voor de mobile IOS versie, en daarna ook voor de pc. Gaaf! Lees verder voor de preview shots en alle info. Dear Aerofly Fans, We’re happy to announce one of the many new projects we’ve been working on! For quite some time it has been the aircraft with the most powerful jet-engines in the world, only surpassed by it’s successor. Some say that it’s engines have a diameter larger than the fuselage of a Boeing 737 and others fly around the globe with it for more than 16 hours… It’s massive but…

De titel zegt het al. Belangrijk feitje is dat deze update niet via uw ”Aerosoft Updater” te downloaden is. Dit aangezien het een volledig nieuwe installer betreft. U dient deze dus te downloaden vanwaar u deze addon gekocht heeft. Nog niet in uw bezit?, voor 30.46 EUR is ze te koop bij ons eigen Simmarket. Deze versie heeft o.a. de boom voor de baan verwijderd 😉 Version 1.0.1.0: Tree in Lukla approach removed Issues with 3rd party sceneries autogen not showing up anymore fixed Density settings for luggage objects in Lukla fixed

1 2 3 907