Browsing: FS Nieuws

Zo laat het team van Navigraph weten dat er weer een 4 wekelijkse update is van de NAVdata. In dit specifieke YouTube video over de PMDG 737, maar laten we ook niet de Fly the Maddog X van Leonardo en de door Just Flight BAE 146 Professional vergeten.

Van Marine Flightsim weer een uitbreiding om eens een ander schip te varen in MSFS. Dit geeft toch wel een hele andere dimensie aan Flightsimulator. Echter voor de prijs niet zomaar even om mee te spelen. Gezien de lengte zal je daar toch een ‘uitgebreid’ vaarbewijs voor moeten hebben. Met een PPL/CPL kom je er niet. Meer info en verkrijgbaarheid via simMarket en die vraagt echt niet naar je vaarbewijs. Ben ook wel benieuwd hoe het aanleggen c.q. wegvaren gaat.

Via Twitter een preview screenshots van het terminal gebouw van het vliegveld “Vestmannaeyjar Airport”(BIVM). Even een nice to know: “Vestmannaeyjar Airport is een luchthaven met twee landingsbanen op het eiland Heimaey, in Vestmannaeyjar, een kleine archipel voor de zuidkust van IJsland. Het staat ook bekend als de luchthaven Westman Islands.” Hopelijk nemen ze ook het eiland mee in hun concept.

Aerosoft heeft 4 tutorial delen gepost op YouTube over de Virtual Docking Guidance System. Dit systeem wordt gebruikt in o.a. hun scenery’s. Zoals in de nieuwe Brussel scenery, maar ook in de scenery van Paderborn, Trondheim en Cologne. Zo wordt het al met al toch steeds mooier en professioneler qua flightsimmen.

Gary van UK2000 Scenery laat weten dat hij binnenkort weer uitkomt met een mooie Amerikaanse Scenery. En wel het vliegveld Gary Airport. (KGYY). Deze ligt in de staat Indiana. Vlakbij van het centrum  van Chicago. Ook wel genoemd “de derde luchthaven van Chicago”, maar alleen als je je eigen executive jet hebt!. De vluchten van passagiersluchtvaartmaatschappijen stopten in 2013 toen Allegiant Air haar diensten beëindigde, de terminal is er nog steeds, maar de Jetways zijn verwijderd. In plaats daarvan is Gary Airport een zakelijke vliegtuigbasis geworden met twee grote FBO’s. ‘Gary Jet Center’ en ‘B Coleman’ (handtekening). Zoals ook in…

Gisteren kwam er weer een update voor de PACX software pakket naar versie 1.2.19 uit. Meer info over deze software via simMarket. Geschikt voor alle Flightsimulators versies. (Ook MSFS). New in-flight entertainment system Improved start flight experience Many more additions, changes & fixes Meer info ook via de website.

1 2 3 946