Browsing: FS Nieuws

Indien U op simFlight.nl een 2e hands product zoekt of juist wilt aanbieden dan kan dit voortaan via dit  item. Het idee is om via reacties op dit item uw advertentie op te stellen, of om juist door te bladeren. Bij voldoende animo zullen we per maand a twee maanden een nieuw item opstarten. Veel plezier met uw aan- of verkoop.

Helaas is onze stille verwachting uitgekomen, Ondanks hun velen beloftes heeft Dovetail zojuist aangekondigd de stekker uit FSW te trekken, Aan de reacties te zien van FSW bezitters op het forum (Zie linkje) zijn velen diep teleurgesteld en sommige zelfs woedend, Dit begrijp ik wel aangezien Dovetail regelmatig aangaf druk bezig te zijn met addons/updates, en zelfs regelmatig nieuwe plannen onthulde voor de verdere ontwikkeling, Ikzelf vind het niet netjes hoe ze met hun klanten omgegaan zijn, triest 🙁 It is with great sadness that we announce the future closure of Flight Sim World. As you know, we always had a…

Er zijn binnen dit Orbx forum diverse nieuwe afbeeldingen geplaatst van bovengenoemd product. Uitgave is voor komende week gepland. De prijs is om en nabij de €40,-. Echter het product is een download van 77 Gb en de installatie zal niet veel groter of kleiner zijn. Ik vraag mij af hoeveel van U uiteindelijk voor dit product denken te kiezen? En zou zoveel data de laad tijden sterk vergroten, of mogelijk zelfs weer ‘blurries’ op ons scherm toveren?

Is het alweer even geleden dat dit in aanbouw zijnde product van Aersoft voorbij is gekomen bij ons op simFlight.nl. Er zijn door het gehele forum bericht heen inmiddels diverse afbeeldingen geplaatst en vanaf hier vindt U de laatste. In Duitsland schijnt de meeste flightsimmers te wonen dan wel de meest fanatieken want voor dit land zijn vele producten uitgegeven. Aerosoft is ook een Duitse maatschappij en loopt voorop maar ook Justsim biedt hier producten aan, via simMarket. Daarnaast heeft Orbx de gehele ondergrond in een Noord en een Zuid product beschikbaar gesteld.

U kunt op het VATSIM online vliegen netwerk natuurlijk altijd wel een evenement vinden welke geschikt zal zijn voor uw toestel of de uitbreidingen die U bezit. Deze keer wel ik Kopenhagen ‘real time’ onder de aandacht brengen welke vandaag plaats vindt. Om de gebruikt Zulu time aan te passen naar de onze kunt U natuurlijk even op Google zoeken. Het evenement wordt verder omschreven bij VATSIM. Daarnaast heeft FlyTampa een mooie uitbreidingen gemaakt voor Kopenhagen wel voor €34 te koop is via simMarket.

Wat is dit nu voor een screenshot?  zult u misschien wel denken, Dit is het nieuwe VR menu binnen de laatste versie van X-Plane V11 welke nu verkrijgbaar is voor iedereen via de Installer/Updater, lees verder voor meer info:

Bovenstaande Boeing Dreamlifter mag U verwachten als vast toestel binnen de in aanbouw zijnde uitvoering van Seattle KSEA welke bijna gereed is. Via dit Facebook bericht vindt U bovenstaand toestel en via deze iets iedere diverse afbeeldingen van het veld. Met daarop een flink lange letterlijke airbridge. simMarket biedt alle eerdere uitgave van Drzewiecki aan en zal indien gereed ook Seattle aanbieden.

Ontwikkelaar Imaginesim werkt al langer aan v2 uitgave van hun velden. Onlangs het ware mega veld Atlanta en nu Austin. De vernieuwe versies zouden aanzienlijk lichter moeten draaien op uw pc. Iets wat natuurlijk geen kwaad kan met mega velden. Via dit Facebook bericht leest U wat er zoals verbeterd is, en waardoor men het geheel soepeler kan laten werken. En via de eigen website is KAUS te koop voor $30 en ook hier vindt U product informatie. Het volgende product waaraan gewerkt wordt is een eveneens vernieuwde versie van Singapore. Zo komen wij nog eens ergens.

DreamFoil Creations is een grote speler op de markt wat betreft Helikopter addons voor X-Plane. Kort geleden hebben ze bekend gemaakt te werken aan maar liefs 2 nieuwe addons, De Cabri G2, en de MD-500, daarnaast werken ze nog steeds hard aan hun AS350 voor X-Plane V11. Deze is een compleet nieuwe versie ten opzichte van hun oudere X-Plane V10 versie, Ze geven aan eerst de nieuwe AS350 uit te geven, daarna de MD500 en tot slot de Cabri G2.

Dino Cattaneo and zijn team van IndiaFoxtEcho Visual Simulations hebben kort geleden hun eerste officiële screenshot geplaatst van hun C-2 Greyhound, deze kist is een echte ”Jeep” voor de US NAVY en wordt o.a. gebruikt om manschappen en post van, en naar een vliegdekschip te vervoeren, Wat velen daartegen niet weten is dat deze kist ook gebruikt wordt voor het trainen van H.A.L.O. sprongen van elite teams zoals de Navy SEALS, H.A.L.O. staat voor ”High Altitude, Low Open” parachute sprong, oftewel, Van grote hoogte springen en pas op het laatste moment de parachute openen, Dit wordt vooral gebruikt om ongemerkt…

1 2 3 843