Browsing: FS Nieuws

Oke, Deze keer welliswaar geen garantie, maar bij toeval kwam ik er achter dat ”Khansim” heeft gewerkt aan de EC-225 ”Super Puma” voor X-Plane 10, Deze heli is de civiele versie van de ”AS532 Cougar” waarmee onze eigen K.L.U. vliegt, Ik heb zojuist contact per mail opgenomen naar de status van dit project met Khansim, En mochten ze er nog aan werken, Komt er een X-Plane 11+ versie? was o.a. mijn vraag, Nu is mijn vraag aan jullie, ”Wie van jullie zou deze kist aanschaffen? Of in ieder geval in X-Plane 11+ willen zien? UPDATE: Zojuist ontving ik onderstaande mail,…

Justflight plaatst zojuist via Facebook de eerste 4 afbeeldingen van een nieuw project met daarbij de vraag of het toestel reeds geraden kan worden. Nu kan ik wel herkennen dat het een redelijk klassiek toestel is, maar meer ook niet. De eerste twee reactie gaven een Caravelle dus vooralsnog sluit ik mij hier maar bij aan. Wat denkt U?

Ikzelf gebruik graag een helikopter om mijn nieuwe vliegveld producten rustig en van dichtbij te kunnen bekijken. Anderen gebruiken zelf Flightsim met helikopter vliegen als hoofd doel. Zo vond ik enige tijd geleden de Facebook pagina HeliSimmer. Deze hebben eveneens een eigen internetpagina en hierop wordt onder andere bovenstaand project kenbaar gemaakt, Heliport Londen EGLW. Het is geschikt voor P3Dv4 en men vraagt om een donatie an 1 Pond voor het goede doel. Deze locatie bevindt zich geheel centraal te Londen langs de Thames en is ook te vinden op Wikipedia.

De duitstalige FSmagazin is al weer een paar dagen te downloaden via simMarket. De Augustus / September uitgave. Ook deze weer vol met flightsim nieuws. Wat langere artikelen waar wat dieper op de inhoud ingegaan wordt. Mooie reviews.. ook het zweefvliegen wordt niet vergeten, Condor v2. Electronic Flight Bag, ook inmiddels versie 2.0. Zoals gezegd te koop via simMarket voor € 5,65, te downloaden als PDF. Hieronder de inhoudsopgave:

Ik vermelde al eerder dat de release niet lang meer zal duren, En inmiddels is ze geland, Ik heb het over FlyJSim hun 727 Series Professional V3, Voor alle info/aanschaf klik dit linkje. Ze kost overigens 59.95 USD, Maar u krijgt maar liefs 50% korting als u de V2 versie bezit, Mooi meegenomen toch? 😉

Ontwikkelaar Turbulent Designs heeft er onlangs voor gekozen om zijn producten binnen de Orbx wereld te brengen. Grootste verandering is de toevoeging van Orbx hun Flow technieken en de gemakkelijke download, installatie en eventuele update via Ftx Central. Idaho Falls zal het volgende product zijn. Via dit forum bericht kunnen we e.e.a. lezen en tevens enkele afbeeldingen bewonderen. Gevolgd door deze tweede pagina. Twee hoge kwaliteit ontwikkelaars hebben elkaar weer terug gevonden.

Met weer interessante artikelen: Deel 2 van de panelen in de Majestic Dash 8 Q400. Een axioma is een uitgangsstelling: het glas is halfvol is een axioma. Met dat in gedachten ORBX The Netherlands bekeken. Back to Basics: deel 11 van de vertaling van de artikelen van Peter Stark. Thumbnail Exporter X, leuk gratis programmaatje. Tip van Andre Lans. Je kunt de Notam hier ophalen.

Volgens Carenado duurt het niet lang meer, en kunnen ze vanuit de cockpit al ”Visual!” zeggen, Hun nieuwe Shorts S360 ligt al op final en zal snel aan te schaffen zijn voor ons simmers, Lees alles op hun Facebook pagina hier, en bekijk vooral de mooie preview shots 🙂

Orbx heeft weer een korting actie lopen. Tot 50% korting en deze keer ook op de nieuwste producten. City Scene Barcelona welke pas uitgegeven krijgt bijvoorbeeld nog 15% korting. Fsx, P3D, X-Plane en AF2 vliegers… sla uw slag!

Als ik via simMarket deze software opzoek dan zie ik dat deze alweer 2 jaar oud is. De tijd tikt, gelukkig, gewoon door. Met deze software worden in één klap alle vlieg velden in Fsx en P3D opgewaardeerd. De basis gebouwen worden vervangen door een scala aan HD gebouwen. Met deze laatste update 3 is de software ook geschikt voor de nieuwste P3D versie.

Vaarwel P3D / Xplane!, 😉 Oke, Dat is wat snel gezegd door mij, Maar qua framerates  komt geen enkele sim in de buurt als Aerofly FS 2!, Bèta tester John Dow test hier het aankomende Orbx ”Netherlands True Earth” voor Aerofly Fs 2, En dit zegt hij erover: Smooth as silk is this new scenery package from Orbx for Aerofly AFS2 flight simulator. To test the performance I spent 10 minutes fast and low in the FA-18 and it doesn’t disappoint. In fact the only stutters you’ll see in this video are lags caused by the video recording program, not…

Steeds meer toestellen binnen onze sim zijn van extreem hoge kwaliteit en detail. De Leonardo Maddog MD80 is er hier eentje van. Voor de aankomende update mogen we zowel keuze maken uit een motor type alsmede de kleurstelling van de cockpit. Dit is op te maken uit opties van de load manager zoals hierboven getoond. Het toestel is te koop via simMarket in een 32 of 64 bit uitvoering.

1 2 3 857
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
446