Browsing: FS Nieuws

Het nieuwe jaar is er al twee weken maar er zijn intussen, denk ik, bij iedereen wel weer nieuwe ideeën ontwikkeld hoe we dit jaar onze hobby willen beleven. In Voorschoten vindt je altijd een gewillig oor en misschien heeft iemand al een oplossing voor jou idee. Er zijn voldoende vliegcomputers aanwezig om een en ander uit te proberen dus schroom niet even binnen te lopen. Voor beginnelingen of iemand die voor het eerst wil kennis maken met de verschillende Flightsimulator programma’s hebben we natuurlijk ook voldoende mogelijkheden om een eerste stap te zetten. We zien jullie graag komen. Op…

Altijd al op een “postzegel” willen landen met uw eigen Navy Jet? Navy Aviators noemen hun “Boat” vaak een postzegel om mee aan te geven hoe lastig het is om er op te landen. Voor DCS World 2.5+ komt binnenkort het meest gedetailleerde vliegdekschip uit dat gemaakt is voor een flightsim. Pre-orderen voor 34.99 USD  i.p.v. 49.99 USD kan nu hier. Wilt u toch liever de luxere en nog realistischer versie dan is deze hier verkrijgbaar voor 13 Biljoen USD. 😬Wilt u een idee krijgen hoe groot dit bedrag is? Klik dan dit linkje, u zult versteld staan! 😉 Lees…

Goed nieuws! Inmiddels bemannen verschillende ontwikkelaars zelf hun eigen forum op Helisimmer.com. U kunt hier dus rechtstreeks uw vragen voorleggen aan de ontwikkelaars zelf. U vind alle forums hier: Several teams and companies teams now have dedicated forum sections here at HeliSimmer.com, which allows users to connect to them while being integrated in the community hub we are building.

Voor de DCS World 2.5+ vliegers onder ons is het weer feest! Nu kunt u de Franse RAFALE jachtbommenwerper mod gratis downloaden voor deze mooie sim. Wel dient u in het bezit de zijn van de module Flaming Cliffs 3. Erg leuk tussen de drie geleverde versies is de bijgeleverde ”Tanker versie”. U vind de download hier. 

Dat DCS World misschien de meest geliefde CFS (Combat Flight Simulator) is bewijst wel de grootte community en de velen addons die er voor te krijgen zijn. Eentje die mij de afgelopen maanden erg opviel en nu ook noemenswaardig te noemen is, is de SU-24M van Alpha Simulations. Deze Russische kist is vooral te vergelijken met de Amerikaanse F111. Of deze addon gratis zal zijn is nog niet bekend. wilt u alles volgen kan dit op dit forum.

LET OP: Deze beelden kunnen schokkend zijn.  Dat het bijzondere in Nepal gelegen ”Tenzing–Hillary Airport oftewel LUKLA Airport” tot een van de moeilijkste vliegvelden ter wereld behoort weten we allemaal wel. Deze video toont maar weer eens aan dat als het mis gaat het soms ook echt mis gaat. In dit geval raakte een Let L-410 ”Turbolet” tijdens de start van de baan met alle gevolgen van dien. Na het onderzoek bleek dat de F.O. die de start uitvoerde niet beschikte over de vereiste kwalificatie om van dit vliegveld op te mogen stijgen. Hoe kijkt u tegen dit soort zaken…

Alleen de naam van de ontwikkelaar al, Leuk! 😉 Ontwikkelaar RUSKY GROUP heeft hun YAK-52 PROFESSIONAL voor X-PLANE V11+ uitgegeven. Het lijkt hun eerste addon te zijn die bovendien veel extra’s biedt. Bovenal lijkt het er eentje van hoge kwaliteit te zijn. Hier te koop voor 49.61 EUR op Simmarket. Ze lijken zich echt te focussen op kisten uit Rusland. Zo werken ze ook aan de Ilushin IL-18 en de Tupolev Tu-104, dit alles vind u op hun website (Zie bovenste Blauwe linkje). Voor verdere info lees verder:

Mocht u nog steeds Windows 7 gebruiken dan kunt u nog maar tot morgen (14-01) deze Windows gratis updaten naar Windows 10. U leest hieronder hoe u dit kunt doen of download hier direct de ”update assistant”. Houdt er rekening mee dat als u toch Windows 7 wilt blijven gebruiken u vanaf morgen ook nooit meer updates zult ontvangen voor deze versie van Windows aangezien Microsoft stopt met deze te ondersteunen.

Microsoft laat via dit screenshot strookje zien hoe de sneeuw zich opbouwt binnen hun aankomende ”Flightsimulator”. Opeens zin om weer eens te gaan skiën!

1 2 3 913