Browsing: Evenement

Even een foto van de opstelling die Aerosoft heeft gemaakt tijdens de AERO2022 in Friedrichshafen. Een mooi breedbeeld monitor, zou het de nieuwe X-Plane 12 met de RealSimGear G1000 cockpit zijn. Nog 1 dag en dan is het weer voorbij. Zeer benieuwd wat er allemaal weer te zien is geweest.

Gelezen op Aironline. “De afgelopen maanden is door een team van specialisten in de hangaar van het bedrijf Wings over Holland op Lelystad Airport hard gewerkt aan een uniek luchtvaartproject. Men is er namelijk in geslaagd om een robuuste Yakovlev Yak-52 te voorzien van een heuse straalturbine!” Morgen zou er een demo gegeven worden, benieuwd of het door gaat, gezien de hoeveelheid sneeuw. Dat zou dan een tegenvaller zijn. Lees er meer over hier. En wanneer u toch gaat, neem dan gelijk een bezoekje aan het Aviodrome. U ent er dan toch 😉 Berend Jan bedankt voor je bericht 🙂

Binnenkort, 2 april 2022 is er de “Cross the Pond Westbound” evenement met VATSIM. Om u toch een beetje te steunen, heeft simMarket voor de nog Prepar3D vliegers een aantal grote vliegvelden in de aanbieding. Dank zij FlyTampa. Hierbij de aanbieding.

Een mooi sportief bericht van de Flightsim Webshop. De Reno Air Races zijn de snelste races ter wereld (althans, dat zeggen ze er zelf over). En deze race vindt op 25 Maart (tussen 13:00 uur en 17:00 uur) online plaats! FlightsimWebshop organiseert samen met ShoneyGaming het eerste open Microsoft Flight Simulator Air Race Championship. En jij kan meedoen! Meedoen is gratis en heel eenvoudig. Bovendien maak je kans op een Thrustmaster T16000M Flight Pack en andere leuke prijzen. Hoe doe je mee? Allereerst heb je (uiteraard) Microsoft Flight Simulator met de Reno Air Race expansion nodig. Vervolgens registreer je je…

Heb je even geen inspiratie voor een vlucht, kijk dan even op deze website: “World Tour Flight”. Even registreren en kiezen waar je zin in hebt en er komt een aardige lijst met suggesties. Zoals Marc in de bovenstaande video laat zien. Kijk ook nog even naar deze video van simFlightPro:

Ga er maar even voor zitten. Bijna 2 uur durende ‘podcast’ over het vliegen van een Heli. In collaboration with Flight Simulation Association, and to commemorate the release of the quick guide to helicopters we have released through the FSA platform. We have streamed a webinar covering the subject, sharing some tips, tricks and answering your questions. And there were quite a few! Download the official HeliSimmer.com livery for the freeware Bell 429 for X-Plane here: https://bit.ly/34zQIFS

FlightSimExpo 2021 is al weer even voorbij. Trever Olsen, cockpitbouwer, heeft een kleine compilatie gemaakt. Bekijk deze hierboven. Ik zal nog eens proberen wat meer video’s te laten zien hier over dit event. Met een beetje geluk hebben wij in het voorjaar 2022 ook zo’n soort evenement “FSweekend”

18 november kunnen we ook mee doen met deze race. Reno Air Race in MSFS. Wel weer met een prijskaartje, verkrijgbaar via Marketplace. Maar zo te lezen wel inclusief diverse vliegtuigen en zou ook nog met multiplayer mogelijk zijn. Zo wordt MSFS een mooie mix tussen serieus vliegen en gamen. Lees er meer over hier.

Helaas, het zat er wel aan te komen. Geen FSweekend dit jaar 2021. Echter er zijn wel plannen voor een FSweekend in 2022. En om dan niet te lang moeten wachten. Uiteindelijk ging het vorig jaar ook al niet door, zou een datum in het voorjaar ook heel goed kunnen. Er wordt gedacht aan het weekend van 19 & 20 maart 2022. Mooi in het begin van het jaar, beetje na de winter en net nog voor de zomer. Wat zou u er van vinden, doen of niet….

Wel een zeer toepasselijke NEWSletter van simMarket. Fly over California. Met ook de vermelding van San Diego. waar de FSExpo 2021 wordt gehouden van 24-26 september 2021. Maar ook weer met een paar zeker zeer mooie overige scenery’s. De FSExpo kan ook online gevolgd worden $15,-.

Flight Illusion zal op 11 september 2021 aanwezig zijn op AirFair Teuge, het evenement voor vliegtuigliefhebbers in de General Aviation. Naast een overzicht van de verschillende producten die verkocht worden zal een werkend exemplaar van een Cessna flightsim aanwezig zijn. Actieve piloot of vliegscholen zullen snel overtuigd worden van de pedagogische waarde van dergelijke simulatoren. Flight Illusion zal ook het nieuwe gamma controlers voorstellen met gashendels voor verschillende types vliegtuigen. Alle producten zijn compatibel met FSX, Prepar3D, X-Plane en uiteraard ook de nieuwe Microsoft FS2020. Voor meer informatie over Flight Illusion kan je terecht op www.fligtillusion.com.

1 2 3 67