Browsing: Evenement

Voel je deze meivakantie een echte straaljagerpiloot tijdens de Straaljagerweken. Van 19 april t/m 5 mei 2019 stap jij in het leven van een straaljagerpiloot en kom je er tijdens de verschillende activiteiten precies achter wat het inhoudt om een straaljagerpiloot te zijn.

Touch & Go is een Flightsimclub onder de vleugels van HCC. Indien je lid bent van HCC kun je ook gebruik maken van Touch & Go. Op 20 april is er een bijeenkomst in Eindhoven. ====================================== Vanaf 13:00 uur is er een inloop in het wijkcentrum ” ‘t Slot” te Eindhoven. Iedereen is welkom tot 16:00 uur en op alle vragen kunnen we een antwoord geven. Ook jongeren kunnen kennismaken met de Flightsimulator. Waar kunnen we antwoord op geven? O.a. Prepar3d, hoe kun je deze updaten. LittleNavMap, wat zijn de mogelijkheden. Het nut van Navigraph. Hoe kom je op IVAO of…

Namens ProSim4u het volgende Newsitem: Op 9 april begint de aangekondigde vervolgcursus op de basis cursus ‘Overwin je Radiotelefobie’. Voor degene die graag wat meer verdieping, oefening en inzicht willen in hoe RT goed en effectief gebruikt kan worden in de praktijk is dit de ideale vervolgcursus. In drie online sessies van ongeveer 2.5 uur zullen wij de focus leggen op het uitbreiden van de RT skills door een combinatie van korte en bondige theorie met veel praktische oefening. Jullie zullen worden uitgedaagd om de opgedane kennis toe te passen in nieuwe scenario’s en waar nodig over te schakelen op…

HCC heeft verschillende interessegroepen. HCC!flightsimulator is een van deze groepen. In de workshop op vrijdag, 22 maart 2019 wordt een demonstratie gegeven door enkele leden van deze groep van het programma DCS World (Digital Combat Simulator). Dit is een militair gebaseerde flightsimulator, waarmee een zo realistisch mogelijk beeld wordt gegeven van vliegtuigen, helikopters, tanks etc… Aan de orde komen: Introductie film Vragen Vlieggedeelte met o.a. Verschil laten zien tussen geavanceerde modellen (AFM) en instap modellen (SFM) Een luchtgevecht Gronddoel aanvallen Tanken in de lucht Landen op een vliegdekschip Bij voldoende tijd kan er ook door de aanwezigen zelf gevlogen worden.…

In onmiskenbaar ‘Nederlands Engels’ heeft YouTube kanaal AvationPro bovenstaande video gemaakt. Waarom spelen wij Flightsimulator? Onze hobby is nu eenmaal geheel anders dan een shooter of race-game. Ook ik diende diverse ervaringen op andermans computer met fs mee te maken, voordat ikzelf naar de winkel wandelende toen Fsx nog maar net was uitgekomen. Wie weet kunnen jullie ook nog wat leuks vertellen over hoe je in de hobby gekomen bent of waarom?

“Bring your Comanche or Bonanza and join us on a trip to Corsica, birthplace of Napoleon Bonaparte and the most mountainous island in the Mediterranean.” Daar valt weinig aan toe te voegen maar de laatste aanvullende info is in dit forum bericht te vinden.

Deze website moet u zeker even bezoeken. Er is al veel over geschreven hier en daar, maar via de website van Berend Jan Floor geeft het toch weer een andere kijk op dit magnifieke project van Corendon.

Onlangs berichtte Matthias nog dat 777 Studios de basis sim van Rise Of Flight gratis beschikbaar stelt. Momenteel worden de uitbreidingen met korting verkocht gezien de eerder genoemde ‘Lunar New Year’. Als ik het goed heb is dit de naam voor het Chinese nieuwjaarsfeest. De producten worden via Steam beschikbaar gesteld evenals via de website. Voor nog geen $1,50 keuze uit diverse toestellen. Er wordt inmiddels gewerkt aan IL*2 – Flying Circus. Toestellen als de Fokker D.VII en Sopwith Dolphin zullen hierin aanwezig zijn. De ondergrond waarboven gevlogen kan worden heet Arras. Verdere informatie is via deze nieuwspagina te volgen.

Bij het lezen van dit nieuws word ik toch weer wat enthousiaster om ook deze tak van de Flightsim hobby weer eens wat nieuw leven in te blazen. Het online vliegen, eenvoudig snel te zien waar de meeste activiteit zit. Via je webbrowser en dan naar http://webeye.ivao.aero. Major changes are: – friend list management (only for IVAO members – require LOGIN) – TMA polygon view – Reminder for FIR

Dit was in 2015. 4 jaar later wordt er hier toch weer een vervolg aan gegeven. Wings of Freedom 2019. Lees er meer over hier en bekijk de uitleg van een van de organisator hier. Noteer alvast 21 t/m 24 augustus 2019 in uw agenda.

1 2 3 62