Browsing: Evenement

Toch wel een leuk reisverslag van Chris Palmer. Het bezoeken van Kill Devil Hills in North Carolina. Daar waar de Wright Brothers hun eerste vlucht hadden gemaakt. Angle of Attack Gepubliceerd op 11 aug. 2018 On December 17th, 1903, the Wright Brothers flew for the first time in the KillDevil Hills in North Carolina. This event would spark a new era of travel, exploration and discovery and would change the world forever. I’ve always wanted to go back to where it all began. So that’s exactly what I did. I met up with my friend Dave at Cape Fear Aviation…

Wij hebben het FSweekend evenement, maar onderschat de Flightsim Show in Engeland ook niet. Wordt ook gehouden in een museum, RAF Museum Cosford. En wel op zaterdag 6 oktober 2018. Bekijk het overzicht en voor meer info op de Flightsim website. Een indrukwekkende lijst met Exhibitors en de presentaties.

Vliegbasis Volkel is vrijdag 14 & zaterdag 15 juni 2019 gastheer van de Luchtmachtdagen. Dat is vandaag bekendgemaakt. Het evenement geeft een uitgebreide kijk in de keuken van de luchtmacht. Bezoekers kunnen kennismaken met personeel en materieel en zich een voorstelling maken hoe het krijgsmachtdeel wereldwijd opereert. Zo zijn er diverse spectaculaire vliegshows van nationale en internationale toestellen. Maar ook op de grond is veel te zien: bezoekers kunnen (historische) vliegtuigen en helikopters van dichtbij bezichtigen. De Brabantse F-16-basis biedt daarnaast nog tal van andere activiteiten voor jong en oud. De Luchtmachtdagen zijn gratis toegankelijk. De laatste Luchtmachtdagen waren in…

Voor wie morgen zin heeft in een online vlucht met zijn A2A T-6 (of Spitfire) heeft A2A een route uitgezet over de Griekse eilanden. Via dit forum bericht lezen we alle informatie over dit evenementen, en via dit forum bericht vinden we alle basis informatie qua software om mee te verbinden (JoinFS) en ook welke programma er gebruikte kan worden om samen te babbelen tijdens de vlucht. (Discord.)

Ik kan de direct video verwijzing niet 123 vinden maar via Nu.nl wordt een mooie video gedeeld van een parachute sprong uit een vliegtuig… waarna de springer ook weer land op dit zelfde reeds in het water gelande vliegtuig. Toch houdt Paul Steiner er wél een nat pak aan over. 😉

Met het Aviodrome duik je de luchtvaart geschiedenis in. Zo ook in de toekomst van 23 Juli a.s. wanneer de Convair koers zet naar Lelystad. Via deze Aviodrome pagina leren we meer van het toestel en kan later ook de vlucht worden gevolgd naar NL. Wikipedia heeft natuurlijk ook een schat aan informatie. Wat overigens gerust een donatie waard is want ze schijnen het niet gemakkelijk te hebben.

Via bovenstaande knaller wordt de huidige lopende zomer korting aangekondigd. Hij loopt vanaf 21-06 tot en met 05-07. Verder nieuws over de DCS World open beta 5, F/A 18c Hornet, M-2000c én we maken kennis met een stukje hardware: de Captoclove. E.e.a. te lezen via deze Facebook verwijzing en gedeeltelijk via hun internet pagina.

1 2 3 58
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
446