Browsing: Evenement

Even getwijfeld of ik deze video zou plaatsen. Toch maar wel gedaan, betreft een compilatie van de Flightsim Show in Cosford. Met veel bekende flightsimmers. Ook de verjaardag van Aimee werd er gevierd. Alsnog gefeliciteerd. 🙂 Wij hebben straks ons FSweekend. Zal net zo gezellig worden, schat ik zo in. Ook daar zullen wij weer van foto’s van plaatsen hier op simFlight.NL. Nu nog even een soort van compilatie:

Nog minder dan 2 weken, dan mogen wij als Flightsimmer helemaal los gaan op het FSweekend. Een gezellig samen zijn van allemaal Flightsimmers. Die ieder voor zich op zijn eigen manier van deze hobby geniet. Via de website van FSweekend, tabblad “Programma” heeft u al een aardig overzicht wie wat laat zien.

De eerste uitzending is reeds geweest maar mogelijk is deze nog terug te kijken via één van de moderne online opties hiervoor. Via Luchtvaartnieuws.nl konden we eerder over deze ‘reality serie’ lezen.

De Flightsim Webshop is onderhand al een vast gegeven welke aanwezig zal zijn op het a.s. FSweekend. Ook nu weer zal Jeremy een grote collectie hardware meenemen. Een aantal daarvan met een mooie korting. Thuis bestellen, tijdens FSweekend ophalen. Iemand ervaring met de Buttkicker…… 😉

Eerder stelde ik met maandelijkse regelmaat een 2e hands nieuwsitem op. Doordat er niet al te veel aangeboden werd is dit gestopt. Op verzoek echter een nieuw item, en misschien is dat wel handig voor in de toekomst? Wilt U dus iets aanbieden aan onze website bezoekers, stuur dan een berichtje en wij maken een newsitem aan. (Ed, succes met de verkoop.) Namens Ed, is deze tekoop: € 50,- Misschien wel op te halen tijdens het FSweekend 😉

Het NL2000 team zal ook weer op het FSweekend in het Aviodrome aanwezig zijn. Daar zullen zij een preview laten zien van de nieuwe ondergrond van versie 5 , die gebaseerd is op luchtfoto’s uit 2017.

Nu heb je geen excuus c.q klagen meer, om niet naar het FSweekend te komen. Een mooie actie van het Aviodrome. Tot en met 28 oktober betaal je exclusief in de ticketshop van Aviodrome slechts €10,- voor entreetickets, welke te verzilveren zijn t/m 11 november. Deze tickets zijn ook geldig op dagen dat er evenementen plaatsvinden in Aviodrome! Hint….. FSweekend 😉

Mijn oog viel op een quiz gericht op vliegtuigen modellen en de diverse systemen daarbinnen. Bijvoorbeeld voor de b737 een quiz over de apu. Registratie is echter noodzakelijk dus ik heb de vragenlijst niet kunnen doorlopen. SmartCockpit biedt echter een scala aan overige informatie, noem het een Wikipedia voor vliegtuigen van menig fabricaat. Een donatie wordt op prijs gesteld, bij herhaaldelijk gebruik lijkt mij dit zeker eerlijk.

Over 2 weken de Flightsim Show in Cosford (UK). Hier nog een overzicht van vorig jaar. Met als sponsor Just Flight. 3 & 4 november hebben wij het FSweekend. Hier nog even een overzicht van de Nederlandse clubs die aanwezig zijn op het FSweekend met hun programma. Helaas hebben nog niet alle deelnemers hun programma doorgegeven……. ? Stukje bij beetje proberen wij hier wel aandacht aan te besteden. Maar eerst nog even de Flightsim Show van Cosford:

Wil jij leren hoe je, in plaats van met een grote boog om CTRs te vliegen, gecontroleerd door een CTR kunt vliegen? Vlieg niet langer alleen maar tussen ongecontroleerde groene velden! Zie niet langer op tegen het indrukken van de zendknop en volg deze Radio Telefonie (nascholings)cursus bij ProSim4u – vliegsimulaties! Lees er meer over hier. Voor groepen zou er nog een kleine korting gegeven kunnen worden. Ideaal voor vaste groepjes die vaak online vliegen. Dit alles in een gezellige & ontspannen sfeer. Fouten maken mag 😉

1 2 3 60