Browsing: Evenement

Via dit Facebook bericht worden we op de hoogte gehouden van de diverse software ontwikkelingen voor DCS. Er wordt tevens verwezen naar YouTube video’s. Via de tweede verwijzing komt U op een pagina uit waar wel heel veel leerzame video’s staan van diverse toestellen en producten binnen DCS.

Vast door het mooie weer was de aankondiging van de vorige nieuwsbrief er bij diverse partijen even bij ingeschoten. Excuses hiervoor. April kunt U alsnog bekijken en indien U uitgelezen bent kan bij het tweede kopje koffie of thee Mei doorgelezen worden.

Orbx heeft deze maand een bijna halve prijs korting maand. Volgens mij een jaarlijks evenement dus zet hem alvast in uw agenda. Alle producten voor inmiddels diverse simulatoren, uitgegeven voor 1 April en minus CityScene Gold Coast, vallen binnen deze actie. Heeft U al een product in uw gedachten? U kunt ook een mooie product opzoeken vanuit FtxCentral. Let op, getoonde prijzen zijn in Australische dollar, 1 daarvan is gelijk aan ongeveer €0,60.

Afgelopen weekend heeft de organisatie van het FS Weekend aangekondigd dat het evenement dit jaar zal worden gehouden op 3 & 4 november 2018. Ook dit jaar zal het event worden gehouden in het Aviodrome in Lelystad, zoals hier te lezen valt.

Zaterdag 28 april 2018 – Vandaag was het zo ver, de pas gespoten Grumman Tracker van het Aviodrome werd aan het publiek getoond. Dat gebeurde tijdens het evenement “Brute Kracht: Planes & Cars” op 28 en 29 april bij dit grote luchtvaartmuseum. Lees hier verder. U kunt nog snel in de auto stappen en het Aviodrome een bezoekje brengen.

Deze video laat nog even de gebeurtenissen voor de crash van Turkish Airlines Flight 1951 zien. Toch wel knap in elkaar gezet met Flightsimulator. http://www.youtube.com/watch?v=P43aVOO_lTE En deze nog even, http://www.youtube.com/watch?v=pRjqZDQr1Ko

Er zijn binnen dit Orbx forum diverse nieuwe afbeeldingen geplaatst van bovengenoemd product. Uitgave is voor komende week gepland. De prijs is om en nabij de €40,-. Echter het product is een download van 77 Gb en de installatie zal niet veel groter of kleiner zijn. Ik vraag mij af hoeveel van U uiteindelijk voor dit product denken te kiezen? En zou zoveel data de laad tijden sterk vergroten, of mogelijk zelfs weer ‘blurries’ op ons scherm toveren?

U kunt op het VATSIM online vliegen netwerk natuurlijk altijd wel een evenement vinden welke geschikt zal zijn voor uw toestel of de uitbreidingen die U bezit. Deze keer wel ik Kopenhagen ‘real time’ onder de aandacht brengen welke vandaag plaats vindt. Om de gebruikt Zulu time aan te passen naar de onze kunt U natuurlijk even op Google zoeken. Het evenement wordt verder omschreven bij VATSIM. Daarnaast heeft FlyTampa een mooie uitbreidingen gemaakt voor Kopenhagen wel voor €34 te koop is via simMarket.

1 2 3 57
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
446