Browsing: Aerofly FS2

Als er een gebied is waar gedetailleerd bergen gewenst zijn dan is het wel deze omgeving binnen Nepal. Taburet biedt via simMarket een ‘mesh’ aan van 10 meter detail voor €14. Jammer genoeg zijn de overleggende details van een stuk minder indrukwekkende kwaliteit, wat op sommige momenten zelfs pijnlijk duidelijk wordt in bovenstaande video.

Nadat ik pas diverse Aerofly 2 landschap en vliegveld producten heb vermeld wordt het nu tijd voor een toestel om deze te bekijken. JustFlight bied de bekende C152 aan voor €35. Voor P3D of X-Plane piloten is van hen hetzelfde toestel reeds beschikbaar via simMarket voor €29.

Aerofly FS2 is net zoals X-Plane enkel jaren geleden een simulatie platform in ontwikkeling. Gelukkig al omarmt door Orbx en Aerosoft. Momenteel biedt simMarket voor een 5-tal producten een korting aan van 25%. Zo ook op de basis sim zelf welk daardoor voor €38 te koop is bij simMarket. Een kijkje bij het totaal aantal van 11 producten is dan nog maar een kleine stap. Een andere sim, een andere ontwikkelaar. L2S had ik in ieder geval nog niet van gehoord. Voor Aerofly FS2 hebben zij de stad en omgeving Lubbock ontwikkeld. Zonder vliegveld, maar verwijzen wel naar een manier…