TBLFscenery – ATC VFR (MSFS) Franstalig

Deze software is eigenlijk alleen interessant voor diegene die de Franse taal kunnen spreken en uiteraard verstaan. Maar toch een vermelding waard, daar het weer een stukje techniek c.q. software is, wat het vliegen in MSFS net weer even iets anders maakt. Middels voice (Franstalig) is het mogelijk om het VFR vliegen met de verkeersleiding net even iets echter te maken. Meer info via simMarket. Nu nog wachten of kijken wat voor andere mogelijkheden er zijn om dit ook in het Engels te kunnen doen.

To be noted :

  • ATC VFR already integrates all the features of Agent AFIS VFR.
  • It works exclusively in French Exclusively
  • compatible with MFS2020

For more information, you can visit the website page : https://tblfscenery.com/portfolio-item/atc-vfr-for-mfs2020/

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x