Flightsim Studio – E-Jets 175 (MSFS) Aerosoft

Dit wordt nu al genieten. De KLM E-Jet 175 staat al klaar voor u om plaats te nemen achter de ook wel weer aparte yoke. Wel met een zeer mooie cockpit. Een toestel voor de wat kortere vluchten. Met een zeer mooi 3D model. En een lange lijst van features, welke u zelf even mag doornemen via simMarket. Eerlijk is eerlijk, het is nog wel in een soort van test fase. Er kunnen nog wat kleine foutjes inzitten, maar deze worden door uw technische staf er ongetwijfeld uit gehaald. U kunt ondanks dit toch nu al genieten van dit vliegtuig en zo al de systemen leren kennen. Later zal er ook nog de E170 uit komen. Voor u dan geheel gratis.

Iets later zal er nog de E190/E195 als apart software item uit komen.

Hier ook al de online documentatie. E-Jets Serie.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x