FAA – From the Flight Deck

Een ingezonden newsitem maakte mij attent op het volgende: “De FAA website verwijst naar een kaart “From the Flight Deck” van de US met interessante info en verduidelijkende YouTube filmpjes. Heel leerzame interessante info”.

FAA‘s From the Flight Deck video series provides pilots with actual runway approach and airport taxiway footage captured with aircraft mounted cameras, combined with diagrams and visual graphics to clearly identify hot spots and other safety-sensitive items.

Op zo’n manier heb je al een goede indruk van je approach en werk je zo naar een betere vluchtvoorbereiding. Er zullen steeds meer vliegvelden worden toegevoegd indien er videomateriaal beschikbaar komt.

Even snel een voorbeeld,

From The Flight Deck – Boise, ID (BOI)

En deze scenery is er ook via simMarket.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x