AC Scenery – Pardubice Airport (LKPD) MSFS

We hebben er weer een nieuwe bestemming bij voor in MSFS en voor in de Scenery Map. Het vliegveld “Pardubice Airport” (LKPD) bij de stad Pardubice, Tsjechië. Dit betreft zowel een militaire als een civiele internationale luchthaven  Naast het militaire doel wordt het gebruikt voor lijndiensten, chartervluchten naar Zuid-Europa tijdens het zomerseizoen en vrachtvluchten. AC Scenery heeft het militaire en civiele aardig weergegeven in deze scenery. Je moet goed kijken om de ‘bunkers’ te vinden. Deze scenery is ook weer te verkrijgen via simMarket.

Features

  • Photoreal scenery of Pardubice Airport
  • FPS friendly
  • Realistic Terminal, Tower, ARFF and more
  • Optimized Dynamic Lightning
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x