Missed Approach Mark – Kaffee und Kuchen…

Groeten vanaf Juist (EDWJ)

Blijft zo leuk om te volgen, ook om dat het zo herkenbaar is. En ook deze vluchten kan je heerlijk maken in je eigen flightsimulator. En de VTB met een G1000 cockpit & autopilot maakt het nog interessanter.

Dit is de opmerking van de vlieger, Mark, c.q. maker van deze YouTube:

Het grote nagenieten begint altijd met het bekijken van de beelden, voor mij als vader zijn ze nog extra leuk, omdat mijn dochter Julie mee is gevlogen. Leuk om te zien hoe ze er bij zit, meestal achter de iPad, maar soms ook lekker kletsend en kijkend naar alles wat om haar heen te zien is. Ze heeft lol in dit soort uitstapjes, vindt het niet erg om een tijdje onderweg te zijn en is altijd super gezellig. Hopelijk blijft dat zo!

Voor de film heb ik gekozen om die te laten beginnen bij de approach op Eelde (EHGG), omdat ik de vlucht daar naar toe al twee keer eerder heb vastgelegd, zoals je hier en hier kunt nazien. Op Juist was ik trouwens ook al eens met de GoPro’s, kijk maar eens. Voor het eerst heb ik gebruik gemaakt van de voice over functie van Premiere Pro, wat wel een beetje onwennig is, maar ik ben best tevreden met het resultaat. Ik vind het leuke documenten om nog eens na te zien en dat is een belangrijke drijfveer voor dit blog en ook voor de vlogs. Een soort digitaal logboek. Laat gerust weten wat je er van vindt!

Wat betreft het vliegen is het voor dit jaar een aardig eind klaar denk ik. December is op het werk altijd bijzonder druk en ook zaken als Sinterklaas, verjaardagen en Kerst vergen de nodige tijd. Ik ga nog wel even ga zitten voor een soort overzichtsfilm van 2022, omdat het best een geslaagd vliegjaar is geweest en daar ben ik wel blij mee, omdat het zonder eigen kist natuurlijk even aftasten is hoe je je vliegambities vorm gaat geven. Ik geloof dat ik bij de VCT m’n plek weer heb gevonden.

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x