Aerosoft – Milano Malpensa (LIMC) XP

Voor de X-Plane vliegers onder ons, kunnen we nu naar Italië. En wel naar het vliegveld “Milano Malpensa ” (LIMC). Voor zowel X-Plane 11 als ook de nieuwere versie 12. Uitgebracht door Aerosoft en ontwikkeld door David Rosenfeld, Windsock Simulation. De luchthaven Milaan-Malpensa is een internationale luchthaven in de buurt van de grootste stad van Noord-Italië Milaan. En het is tevens de grootste luchthaven van het Noorden van Italië en wordt gebruikt als hub voor Alitalia, de grootste Italiaanse Airliner. Meer info en verkrijgbaarheid via o.a. simMarket.

Features:

  • Accurate models of all buildings, the tower, and terminals 1 and 2
  • Apron with exact ground markings
  • Detailed 0.5 m/px ground textures
  • Orthophoto of the airport with the adjacent industrial area
  • Custom vegetation in the surroundings
  • Realistic static aircraft
  • Animated jetways (SAM Plug-in required)
  • Animated docking systems (SAM Plug-in required)
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x