MK-Studios – Sevilla Airport (LEZL) MSFS

Via deze YouTube promo van AviationLads de aankondiging van een nieuwe scenery / airport voor in MSFS. Het Spaanse vliegveld Sevilla Aeropuerto (LEZL). Iets verder doorvliegen naar het Zuiden van Spanje. Het is het tweede vliegveld van Andalusië en het belangrijkste vliegveld van Sevilla. Het ligt 9 kilometer ten oosten van Sevilla. Vliegveld wordt ook wel Sevilla-San Pablo Airport genoemd. Meer info alvast hier. Al met al een goede sfeer en zowel binnen als buiten mooie details.

Key Features

  • High-fidelity 3D modelling
  • Detailed, true-to-life apron and surrounding areas
  • Vibrant, hand corrected orthoimagery
  • Custom DEM mesh
  • Full PBR texturing
  • Current ground layout (2022)
  • Realistic night lighting
  • Optimized as per Microsoft’s standards for Xbox and PC
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x