MSFS – 40th Anniversary

Vandaag gaat het gebeuren. Voor ons zo rond 17:00 uur. Zoals ook te lezen is op Hardware.info:

“Met de update viert Microsoft het veertigjarige bestaan van de vliegtuigsimulator, onder meer door enkele ‘klassieke vliegvelden’ en oude vliegtuigen uit Microsoft Flight Simulator X en Microsoft Flight Simulator 2004: A Century of Flight! aan de game toe te voegen.

De update is daarentegen niet alleen van nostalgisch materiaal voorzien; op 11 november krijgt de game namelijk ook twee langverwachte ‘nieuwe’ vliegtuigvormen: zweefvliegtuigen en helikopters. Hoewel deze voertuigen al in eerdere games uit de serie voorbij kwamen, bevatte de reboot van Microsoft Flight Simulator uit 2020 tot dusver alleen ‘normale’ vliegtuigen.”

En deze link kwam ik ook nog tegen. Voor diegene die tegen een aantal bugs aanlopen.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Matthias
11 november 2022 17:25

UITGEKOMEN!

https://www.youtube.com/watch?v=_QY7qXUZqoo&t=54s

Fijn weekend allemaal!

M.v.g.

Matthias

2
0
Would love your thoughts, please comment.x