MK Studios – Shannon Airport (EINN) MSFS

Shannon International Airport (EINN), is een van de drie belangrijke luchthavens in Ierland. Na Dublin is Shannon de drukste luchthaven van Ierland. Het ligt in het westen van het land aan de ‘River Shannon’, de langste rivier van Ierland waarnaar het vliegveld is vernoemd. In de jaren ’60 werd begonnen met de bouw van Shannon om daarmee een woonplaats te creëren voor de medewerkers van het vliegveld. Reizigers vliegen dus niet voor een bezoek aan Shannon naar deze luchthaven, eerder voor een bezoek aan de steden Limerick, Ennis, Galway en Cork. Wij vliegen natuurlijk naar deze luchthaven omdat het kan en leuk voor ons in het Logboek. Dit alles mogelijk gemaakt door MK Studios en ook weer verkrijgbaar via simMarket.

Features:

  • High-quality rendition of Shannon Airport EINN
  • Up to date ground layout
  • Realistic night lightning
  • Satellite coverage around the airport
  • Detailed mesh for the airports’ area
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x