FSCGAA – Chinggis Khaan Intl. Airport (ZMCK) P3D

Nou niet direct een scenery waar ik wild van wordt. Het vliegveld “Chinggis Khaan Intl. Airport” (ZMCK). Ook wel New Ulaanbaatar International Airport genoemd, is een internationale luchthaven in de Khöshig-vallei van Sergelen, Mongolië, 52 km ten zuiden van de hoofdstad Ulaanbaatar en 20 km ten zuidwesten van Zuunmod. Dat wordt even Google Maps er bij pakken. Niet direct een bestemming die ik in gedachten zou hebben. Maar ja, dat is het mooie van Flightsimulator. Je leert weer nieuwe gebieden kennen. Al met al hebben de developers van FSCGAA er wel weer iets compleets van gemaakt. Gezien de overige screenshots. Te zien en te verkrijgen via simMarket. Let wel een scenery voor in Prepar3D.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x