Preview – Aviation Sim Design Kyritz (EDBK) MSFS

Dit zijn toch echt scenery’s van hoge kwaliteit wanneer je de screenshots bekijkt. Wat een details en wat is er veel te zien zowel op het veld als in de omgeving. Het Duitse vliegveld Kyritz Airport (EDBK).

U moet absoluut even kijken naar de geplaatste screenshots in deze forumtopic van Aerosoft. Van de developer Sim Design.

Kyritz Airport is een klein vliegveld in Kyritz, Duitsland. Het vliegveld heeft 2 landingsbanen: 14/32 en 14R/32L. De ICAO code van het veld is EDBK. De dichtstbijzijnde andere velden zijn Sonderlandeplatz Segeletz, Flugplatz Stölln-Rhinow, Neuruppin Airfield, Fehrbellin Airfield en Flugplatz Stechow-Ferchesar.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x