FLY 2 HIGH – Copernicus Airport Wrocław (EPWR) MSFS

Wel begrijpelijk dat Engels de voertaal is in de luchtvaart. Geen idee wat er bij deze beelden wordt verteld. Gelukkig spreken de beelden voor zich. Met een mooi vormgegeven stationshal met een leuk verspringend dak. Mooi gemaakt in deze scenery. Het Poolse vliegveld “Copernicus Airport Wrocław” (RPWR) in het Pools: “Port Lotniczy Wrocław im. Mikołaja Kopernika, Port lotniczy Wrocław-Strachowice” jaja….. Geen groot vliegveld, maar alles is aanwezig. En voor € 13,30 verkrijgbaar via simMarket. Een creatie van Fly 2 High.
Met overigens Rhodes Island (KPVD) tijdelijk in de aanbieding.

Product Features

  • Wroclaw Airport fully modeled
  • Enhanced 3D city lighting
  • PBR materials on airport buildings and ground (2K and 4K)
  • Internal terminal modeling
  • Custom animated vehicle traffic
  • Apron clutter and customized airport detail
  • Animated humans
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x