Simulación Extrema – Cordoba Intl. Airport (SACO) MSFS

Deze scenery is gemaakt in 4K. Benieuwd of dat ook terug te zien is in de scenery. De screenshots zien er wel zeer kleurrijk uit en zeker met veel gebouwen en netjes in elkaar gezet. Het vliegveld Cordoba Intl. Airport (SACO) in Argentinië. Ook wel genoemd ” Ingeniero Ambrosio L.V. Taravella International Airport”. En ligt 9 kilometer ten noordwesten van het centrum van Córdoba, de hoofdstad van de provincie Córdoba. Vandaar ook de kortere naam Cordoba International Airport. Een scenery van Simulación Extrema, die overigens wel meer mooie scenery’s maakt voor in MSFS. Deze genoemde scenery is ook weer te verkrijgen via simMarket. En mocht je het vliegveld een bezoekje brengen, wees dan scherp op rondvliegende vogels. Die komen daar geregeld voor.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x