M’M Simulations – Vestmannaeyjar Airport (BIVM) MSFS

In mei van dit jaar zagen we al een opbouw van deze scenery en dan met name van het terminal gebouw. Van het vliegveld “Vestmannaeyjar Airport”(BIVM). Vestmannaeyjar Airport is een luchthaven met twee landingsbanen op het eiland Heimaey, in Vestmannaeyjar, een kleine archipel voor de zuidkust van IJsland. Het staat ook bekend als de luchthaven Westman Islands. Deze scenery is nu helemaal klaar en beschikbaar voor minder dan € 15,- via simMarket. En zeker een bezoekje waard, er wacht namelijk een passagier op je die graag met je mee wilt op een volgende vlucht.

This package includes:

  • Accurately modeled terminal and interior
  • Custom night lighting
  • Custom parking positions matching with real life
  • Custom surroundings
  • Custom animated people and objects
  • PBR Materials
  • Updated CGL Data
  • Real World based terraforming profile
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x