Simport Team – Stord Airport (ENSO) MSFS

Dit wordt weer genieten met zo’n scenery. De min of meer kleinere vliegveld met een mooie ambiance. Het Noorse vliegveld “Sørstokken Stord Airport” (ENSO). Van de developer Simport Team. Een nieuwe scenery voor hun. Zeer benieuwd waar ze straks nog meer mee komen. Dit vliegveld heeft een verharde baan van 1.460×30 meter. Al met al een behoorlijke lengte. In de richting 14/32. En betreft een lokaal vliegveld in de gemeente Stord op het gelijknamige eiland in de provincie Vestland in Noorwegen. Het vliegveld ligt aan de westkant van het eiland, zo’n 10 kilometer ten noordwesten van de hoofdplaats Leirvik. En dit nieuwe scenery project wordt ook aangeboden via simMarket.

Scenery Features:

  • 8192×8192 High-Quality Baked Textures
  • Custom 3D Models
  • Custom Lights
  • Accurate terrain elevation and runway profiles
  • Realistic Night Lights
  • Custom ground textures, detailed markings
  • Helipad (Number 99)
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x