Colombian Virtual Design – Guillermo León Airport (SKPP) MSFS

Deze scenery uitbreiding van de developer Colombian Virtual Design geeft het vliegveld Guillermo León Airport (SKPP) net even iets meer body. Geschikt voor in MSFS. De prijs is er ook wel naar, voor een kleine 10,- heeft u er weer een iets meer aangeklede bestemming bij. Meer info en screenshots via simMarket. Volgens Wikipedia: “Guillermo León Valencia Airport is een luchthaven in Popayán, de hoofdstad van het departement Cauca in Colombia. Het nam de naam aan van voormalig president van Colombia Guillermo León Valencia Muñoz. Het Popayan non-directionele baken en VOR-DME bevinden zich op het veld”. In de screenshots zie ik de VOR niet terug.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x