Missed Approach Mark – PH-VTB IFR to EHRD

Het blijft toch gaaf om een General Aviation Pilot met een PPL op zak, die ook een IR aantekening heeft en dat dan ook in de praktijk uitvoert. Met een Cessna 172, G1000 cockpit, vliegt van Teuge naar Rotterdam. Leerzaam om te horen hoe de RT gaat en er gebruikt wordt gemaakt van de G1000. Wederom een leuke YouTube video van Missed Approach Mark. Heeft u al op de knop abonneren gedrukt. ik wel 😉 Nu nog eens in de praktijk doen via VATSIM en/of IVAO.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mark
2 september 2022 10:54

Dank voor het kijken! Voor de liefhebbers heb ik de terugweg ook ge-edit: https://youtu.be/_h_GTJ4o9r4 alle ATC met Rotterdam Tower, Approach en Dutch Mil hoor je terug, waar nuttig heb ik ook de Jepp kaartjes bijgevoegd.

Fred
28 augustus 2022 23:21

gelijk abootje gedaan. Bedankt vd tip.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x