AC Scenery – City3D Istanbul (P3D)

Met deze scenery kunt u de omgeving van de Turkse stad Istanbul weer iets voller en aantrekkelijker maken. Met zo’n 3.000 gebouwen valt er weer veel te zien. Voor een paar dagen in de aanbieding van AC Scenery en verkrijgbaar via simMarket. De screenshots geven daar wel een aardig overzicht van.

Features

  • Created more than 3000 objects
  • Photoreal scenery of Istanbul
  • FPS friendly
  • 1 m/Pix photoreal ground
  • Custom building textures
  • Include Istanbul mesh data
  • Compatible with all ORBX products
  • Compatible with SceneryTR Istanbul Airport LTFM
  • Compatible with SceneryTR Sabiha Gokcen Airport LTFJ
  • Compatible with Taxi2Gate Ataturk Airport LTBA

Istanbul, is the largest city in Turkey, serving as the country’s economic, cultural and historic hub. The city straddles the Bosporus strait, lying in both Europe and Asia, and has a population of over 15 million residents, comprising 19% of the population of Turkey. Istanbul is the most populous European city, and the world’s 15th-largest city.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x