Dutch Flight Simulation – Autolanding Procedure (MSFS)

Een voor mij nieuw YouTube kanaal die in het Nederlands uitlegt hoe je een autoland landing kan maken. In dit geval met de Flybywire A320NX. Dit YouTube kanaal van Wilfred uit het oosten, eens goed in de gaten houden, altijd leuk dat het ook in het Nederlands kan.

Er zijn al veel tutorials te vinden omtrent Microsoft flight simulator maar de meesten zijn in het Engels. De nieuwere spelers vinden dit gewoon moeilijk omdat ze ten eerste niet goed Engels kunnen maar ook de benamingen niet goed snappen. Daarom doen wij het in het Nederlands zodat het ook voor deze groep goed te begrijpen is.

MSFS is een prachtige vlieg simulator met een fantastische scenery. Het heeft veel te bieden maar is ook pittig om te leren. Met deze tutorials voor de nieuwe spelers hopen wij dat wij hun op weg kunnen helpen. Ook streamen wij elke week diverse keren een live vlucht via facebook gaming waarin we zoveel mogelijk vragen beantwoorden maar natuurlijk ook genieten van de vlucht.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x