MXI Design – Paphos Intl. Airport (LCPH) MSFS

Laatst was het eiland Cyprus nog in het nieuws. En nu kunnen we het vliegveld “Paphos Intl. Airport”  (LCPH) toevoegen in MSFS. Het is een gecombineerde militair als ook een General Aviation vliegveld. Het ligt op 6,5 km ten zuidoosten van de stad Paphos. Het is de tweede luchthaven van Cyprus. De luchthaven wordt veel gebruikt door toeristen die op vakantie gaan in het westen van Cyprus, de luchthaven ligt vlak bij Coral Bay, Limassol en Paphos zelf. Deze scenery is verkrijgbaar via simMarket van de developer MXI Design.

Scenery Features:

  • Up to date ground layout
  • High detailed ground polygons and markings
  • High detailed modeled airport buildings for best rendition of the airport
  • PBR implementation to airport buildings
  • Basic interior model of both terminals for gives a depth
  • Animated passengers and flags
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x