AivlaSoft – Electronic Flight Bag v2.3 #133

Van deze software hoor je eigenlijk niet zoveel. Het is nu ook al een tijd MSFS compatible. Ondanks de limitations lijkt het mij wel een mooie aanvulling op de navigatie voor in Flightsimulator. We kregen bericht dat de prijs verlaagd zou zijn naar ongeveer € 49,-. Meer info via de website.

Bent u een tevreden gebruiker, dan horen we dat graag.

Hieronder nog een tutorial met de mogelijkheden.

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Klaas
4 juli 2022 22:16

Dat had ik even gemist dat 1 van mijn favoriete programma’s die ik altijd gebruikte bij P3d nu ook (grotendeels) geschikt is voor MSFS. Hoef zelfs niks bij te betalen om het nu in MSFS te kunnen gebruiken. Mooie service toch. Komende dagen wanneer ik weer tijd heb het in praktijk proberen, installeren heb ik alvast gedaan. Bedankt voor het bovenstaand bericht!!

Egbert Drenth
3 juli 2022 10:27

Ik gebruik het al jaren (op een networked PC) en wat mij betreft z’n geld dubbel en dwars waard. (Heb ook behoorlijk wat alternatieven gehad/geprobeerd)
Je zou eventueel geen Navigraph charts abonnement meer hoeven te hebben

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x