Glider – Discus-2c Premium Edition

Het zweefvliegen wordt zo wel weer veel mooier in MSFS. In de Discus-2c. Met een hulpmotor in de neus, bij te ver doorzakken, even kort de motor starten, hoogte pakken en weer opnieuw zoeken naar die thermiek belletjes. In samenwerking met Touching Cloud, heeft Got Friends een zeer mooie Discus-2c neer gezet. Cockpit instrumenten zien er zeer strak uit. Met een volledige ‘Custom Soundset’. Met dank aan GurtTractor, een professionele sound engineer. Er zijn 2 versies, een freeware en uiteraard een payware versie, waarbij net even iets meer kan. Lees er meer over hier.

Voorzien van:

  • Latest Winch Launch Control Panel
  • LX-Navigation System
  • GPS Navigation System
  • Kinetic Assistant Compatibility Panel
  • Digital V8 Variometer.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x