MXI Design – Örebro Airport (ESOE) MSFS

Soms moet je op de kaart eens kijken waar dat vliegveld dan precies ligt. Zo ook voor dit Zweeds vliegveld “Örebro Airport” (ESOE). Dit vliegveld ligt 10 kilometer ten zuidwesten van Örebro en is de 23e grootste passagiersluchthaven (Aha…. vandaar maar even opgezocht) van Zweden en de vierde grootste vrachtluchthaven. Het werd geopend in 1979. Voor de prijsstelling niet verkeerd, verkrijgbaar via simMarket. Een netjes aangelegd vliegveld, mooi design van MXI Design.

Features:

  • Up to date ground layout
  • High detailed ground polygons and markings
  • High detailed modeled airport buildings for best rendition of the airport
  • PBR implementation to airport buildings
  • Basic interior model of both terminals for gives a depth
  • Animated passengers and flags
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x