MK Studios – San Sebastián Airport (LESO) MSFS

Aeropuerto de San Sebastián (LESO) is het vliegveld van de Spaanse stad San Sebastian in de autonome gemeenschap Baskenland, gelegen in de gemeente Hondarribia, in de monding van de rivier de Bidasoa, tegen de Franse grens. Het vliegveld is geopend op 22 augustus 1955. Al met al een mooie ligging om dit vliegveld eens aan te doen. Een creatie van MK Studios en geschikt voor in MSFS. Bekijk de screenshots maar eens via simMarket. Ondanks de protesten van toentertijd tegen dit vliegveld blijft de approach zo wel mooi over het water.

Key Features

  • San Sebastian Airport in very detailed rendition,
  • High-quality PBR texturing,
  • Recreated surroundings and shoreline,
  • Runway profile,
  • Mesh,
  • Simplified terminal interior.
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x