FSweekend 2022 – 5 & 6 November 2022 Aviodrome

Vers van de pers en het mag nu officieel bekend worden gemaakt. Het hing al in de lucht, maar 5 & 6 november 2022, dus dit jaar, mogen we weer genieten van ons internationale FSweekend. Gehouden in het Aviodrome op vliegveld Lelystad (EHLE). Ideaal voor onze buitenlandse bezoekers om zo dit event te bezoeken. Straks meer info via de website van FSweekend. Vele clubs zijn al benaderd en we proberen hier via simFlight.NL ook nog wat extra aandacht aan te geven.

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Joop
18 juni 2022 16:38

Ik heb begrepen , dat er geen internet zal zijn. Dus geen verificatie bij het opstarten van MSFS2020 via je Microsoftaccount mogelijk . Mij lukt het niet om offline op te starten. Het wordt dan lastig tijdens het FSweekend MSFS2020 te draaien. Dat wordt jammer.

Dick
19 juli 2022 20:52
Reply to  Joop

Joop, als je mobiel internet op je telefoon hebt kun je die gebruiken als wifi hotspot. Op die manier kan je MSFS wel laten opstarten. Je kan in Windows een datalimiet instellen zodat je een beetje je data in de gaten kan houden.

Joop
20 juli 2022 10:10
Reply to  Dick

Een hele dag data via mijn mobiel met een klein abonnement gaat niet lukken. Maar opstarten wel. Dan de hotspot uit en off line verder, gaat wel , maar de mooi ondergrond ga dan wel teniet. Dus er is dan helaas geen optimaal gebruik van MSFS te tonen. Maar het is wel de enige mogelijkheid voor de meeste deelnemers om om deze manier MSFS te laten draaien. Maar ik ben benieuwd naar de definitieve uitnodiging van Frans Broekhuizen voor het FSweekend. Daarin zal hij ongetwijfeld over dit onderwerp het een en andere duidelijk maken.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x