FSweekend 2022 – 5 & 6 November 2022 Aviodrome

Vers van de pers en het mag nu officieel bekend worden gemaakt. Het hing al in de lucht, maar 5 & 6 november 2022, dus dit jaar, mogen we weer genieten van ons internationale FSweekend. Gehouden in het Aviodrome op vliegveld Lelystad (EHLE). Ideaal voor onze buitenlandse bezoekers om zo dit event te bezoeken. Straks meer info via de website van FSweekend. Vele clubs zijn al benaderd en we proberen hier via simFlight.NL ook nog wat extra aandacht aan te geven.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Joop
18 juni 2022 16:38

Ik heb begrepen , dat er geen internet zal zijn. Dus geen verificatie bij het opstarten van MSFS2020 via je Microsoftaccount mogelijk . Mij lukt het niet om offline op te starten. Het wordt dan lastig tijdens het FSweekend MSFS2020 te draaien. Dat wordt jammer.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x