RWY26 Simulations – Owen Roberts (MWCR) MSFS

Het heeft even geduurd maar RWY26 Simulations heeft nu deze scenery ook uitgebracht voor in MSFS. Het internationale vliegveld “Owen Roberts Intl.” (MWCR). En wat voor een. Mooi strak neergezet. Weer een mooi excuus om de Cayman Islands met een bezoek te vereren. Ook deze is te verkrijgen via simMarket. Hier is nog de X-Plane versie. Of via WingSim de Prepar3D scenery.

This scenery brings the main international airport serving the Cayman Islands to MSFS. This scenery was made by RWY26 Simulations and consists of high level of detail and a highly accurate rendition of the real-world airport. It includes custom 3d models of the airport buildings and its surrounding areas, contributing to a realistic atmosphere at Owen Roberts International Airport and high levels of immersion unlike ever before.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x