MXI Design – Thessaloniki Airport (LGTS) MSFS

Uiteraard even niet vergeten dat MXI Design nog een ander vliegveld onlangs heeft uitgebracht. Naar Griekenland met onze vluchtplan en wel naar Thessaloniki Airport (LGTS). Ook wel genoemd “Thessaloniki Makedonia”. Dit vliegveld ligt 15 km ten zuidoosten van Thessaloniki en vlak bij Mikra, dicht bij de voorsteden Thermi en Kalamaria. De luchthaven was de grootste van de provincie tijdens de opening in 1930 en momenteel de derde luchthaven van Griekenland, met 4,17 miljoen passagiers in 2008. Zo te zien een mooi approach over het water. Ook deze scenery van MXI Design is verkrijgbaar via simMarket.

Met even een oud approach kaartje:

Created with GIMP

  • Up to date ground layout
  • High detailed ground polygons and markings
  • High detailed modeled airport buildings for best rendition of the airport
  • PBR implementation to airport buildings
  • Basic interior model of both terminals for gives a depth
  • Animated passengers and flags
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x