UK2000 Scenery – Verwacht wordt Gary Airport (KGYY) MSFS

Gary van UK2000 Scenery laat weten dat hij binnenkort weer uitkomt met een mooie Amerikaanse Scenery. En wel het vliegveld Gary Airport. (KGYY). Deze ligt in de staat Indiana. Vlakbij van het centrum  van Chicago. Ook wel genoemd “de derde luchthaven van Chicago”, maar alleen als je je eigen executive jet hebt!. De vluchten van passagiersluchtvaartmaatschappijen stopten in 2013 toen Allegiant Air haar diensten beëindigde, de terminal is er nog steeds, maar de Jetways zijn verwijderd. In plaats daarvan is Gary Airport een zakelijke vliegtuigbasis geworden met twee grote FBO’s. ‘Gary Jet Center’ en ‘B Coleman’ (handtekening). Zoals ook in de screenshots te zien is.

KGYY heeft 2 startbanen, de belangrijkste 12-30 en de kortere 2-20. De bouw van de noordwestelijke verlenging van baan 12/30 van 7.003 naar 8.859 voet werd in 2015 voltooid. De luchthaven is ook de thuisbasis van UH-60 Blackhawk-helikopteroperaties van de Indiana Army National Guard aan de zuidkant.
UPS Airlines opereert vanaf de oude oprit van de terminal met de Airbus A300 en Boeing 757.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x