MK Studios – Cork Airport (EICK) MSFS

Ook MK Studios komt met een Ierse scenery uit. Het vliegveld “Cork Airport” (EICK). Het is de op een na grootste van de drie belangrijkste internationale luchthavens in de Republiek Ierland, na Dublin en vóór Shannon. Het ligt 6,5 km ten zuiden van het stadscentrum van Cork in een gebied dat bekend staat als Farmers Cross. Er was al een scenery van SimSoft en nu dus ook een keuze voor die van MK Studios. Altijd weer benieuwd naar de reviews c.q. ervaringen van andere vliegers.

Scenery Features:

  • Cork Airport in very detailed rendition,
  • High definition PBR textures,
  • Satellite image for the airport area,
  • High-resolution elevation data,
  • Runway profiles.

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x