Helikopter H145 HEMS (MSFS)

Van een trouwe simFlight.NL lezer, Joop, kreeg ik een mail met de aandacht op deze Heli voor in MSFS. Het gaat over de prachtige Airbus H145 die nu beschikbaar is met action pack. Joop schrijft het volgende:
“Van de HYPE groep is naast de base versie H145 nu ook een HEMS versie beschikbaar. Ze zijn beide niet freeware, maar voegen een geweldige extra dimensie toe aan het helivliegen in MSFS. Omdat er nog geen goede manual van de HEMS functies beschikbaar is, heb ik mijn ervaringen om de auto-hoover en hoist functie in een Nederlandstalige handleiding beschreven. Zodat Nederlandse MSFS heli piloten niet zelf opnieuw alles moeten uitvogelen. Deze is beschikbaar op onze FSGG website onder handleidingen. Voor uit te voeren trauma heli vluchten verwijs ik ook graag naar de diverse ongevallen situaties in Noord en West Nederland, die ik de afgelopen maanden heb gemaakt, die gratis beschikbaar zijn op flightsim.to”

Joop bedankt. Via YouTube veel info en ziet er fantastisch uit.

YouTube info:

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x