Leonardo – Fly the Maddog X (MSFS)

Je kan gaan voor de PMDG 737 of je duikt in de systemen van de MD-80/MD-82. De McDonnel Douglas MD-80 series. Nu ook voor in MSFS. En het zou volgens het boekje gevlogen kunnen worden. Geeft toch weer een leuke uitdaging om je ook eens in die systemen te verdiepen. Uiteraard komt dit ook weer met een prijskaartje, zoals te zien is via simMarket. Maar ja, dit koop je ook niet zomaar om er wat mee te spelen. Of juist wel en dan raak je er aan verslaafd en ga je er steeds meer ‘mooie’ vluchten mee maken.

Al met al YouTube goed in de gaten houden, qua reviews en ervaringen.

“Fly the Maddog X features advanced, study level aircraft systems that cannot be matched by any standard aircraft; it can be flown by following the operations manual of the real aircraft. We even encourage you to use such documentation to experience the level of detail that has been accomplished with this aircraft. Fly the Maddog X also features the undocumented intriguing details that real pilots experience when flying the real aircraft.”

NOTE: If you also own Fly The Maddog X for Prepar3D v4-v5 it should be updated to the latest version in order to work properly side-by-side the MSFS version.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x