FSX3D – Aspres-sur-Buëch (LFNJ) MSFS

Weer een mooie grappige scenery van FSX3D voor in MSFS. Het Franse kleine (privé) aerodrome “Aspres-sur-Buëch” (LFNJ). Met een gras runway en na de landing kan je in overleg met de havenmeester af koelen in het zwembad. Met een klein vliegtuig ben je vast wel welkom in MSFS. Ook weer verkrijgbaar via simMarket. Kijk ook zeker nog even naar de andere vliegvelden die FSX3D heeft ontworpen. Nu nog even voor een paar dagen in de aanbieding. Stuk voor stuk mooie gezellige vliegvelden.

Aspres-sur-Buëch aerodrome (ICAO code: LFNJ) is an aerodrome approved for restricted use, located 3.5 km south-west of Aspres-sur-Buëch in the Hautes-Alpes (Provence-Alpes-Côte d’Azur region, France). It is used for the practice of leisure and tourism activities (light aviation and model aircraft).

Scenery Features:

  • Reworked photorealistic terrain across the entire area
  • Custom ground-poly
  • 3D PBR models
  • All building models as well as vehicles on screenshots are not original MSFS library objects
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x