DominicDesignTeam – New Chitose Airport (RJCC) MSFS

Het eerste wat opvalt in de screenshots is toch wel het hele groene gras. Wat een kleur. Wel mooi dat er een meer aangeklede versie nu beschikbaar komt voor in MSFS. Het Japanse vliegveld “New Chitose Airport (RJCC)”. Vlak bij Chitose Air Base. Kan maar zo zijn dat de F-15 Eagle fighter jets ook gebruik maken van dit vliegveld b.v. in de winter. Meer info en verkrijgbaarheid wederom via simMarket. Deze scenery is gemaakt door Dominic Design Team.

SCENERY FEATURES:

  • PBR Textures
  • Dynamic Lighting
  • Real Ground Markings
  • Custom, painstakingly hand-crafted pavement, showcasing all imperfections including dirt
  • Custom jetway
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x