FranceVFR – VFR Frankrijk Noord-West (MSFS)

Dit software pakket staat hoog op mijn verlanglijst. De France VFR General Aviation vliegvelden, om het zo maar te noemen. Zo’n beetje alle General Aviation vliegvelden in het Noord-West gedeelte van Frankrijk heeft FranceVFR in een software pakket beschikbaar gesteld. En zo te zien zou heel Frankrijk nog gemaakt kunnen worden. Heerlijk van vliegveld naar vliegveld vliegen en zo de wat kleinere vliegvelden ontdekken. Beschikbaar en meer info via simMarket. De prijs valt me nog mee in vergelijking met het aantal vliegvelden. 28 stuks !

Laat de overige gedeeltes ook maar doorkomen. Voorlopig hebben we nog wel het een en ander te ontdekken.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x