GPEREIRA Scenery – Fazenda Santa Rita Do Araguaia (SWGW) MSFS

Betreft een kleine scenery van GPEREIRA Scenery. Het vliegveld in Brazilië “Fazenda Santa Rita Do Araguaia” (SWGW). Geschikt voor in MSFS. Met in de omgeving nog wat leuke toevoegingen die deze bestemming net even iets aantrekkelijker maken. Verkrijgbaar via simMarket. Ik denk dat de kracht van zulke kleine scenery’s er in gelegen is dat er meer van zulke scenery’s in Brazilië zijn van dezelfde developer. GPEREIRA Scenery. Zodat je nog wat kunt hoppen van het ene veld naar het andere veld. Met een leuk verhaal erbij.

This farm has a beautiful 1300x24m asphalt track with night light.
Characteristics of the scenario:

  • HD design ground textures.
  • HD agricultural buildings and detailed objects.
  •  Accurate track and apron.
  • PBR textures.
  • High level of farm detail.
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x