Kodiak Flight Simulator e-Course

Naar aanleiding van de vorige newspost, De Kodiak 100 Wheels van SimWorks Studios, kreeg ik een aanvullende mail van Bram. Hij schrijft het volgende:

“Met al die Quest Kodiak’s die nu voor vrijwel iedere flightsimulator weliswaar als payware, maar toch,  beschikbaar zijn, krijg je misschien zin om zo’n kist echt goed te leren kennen en goed te leren vliegen.
Je kunt al een hoop leren van de tijdens de vlucht opgenomen uitleg video’s van Missionary Bush Pilot, de auteur van de cursus, op YouTube. Maar als je er echt in wilt duiken, heeft deze beroeps zendingsbush piloot speciaal voor flightsimmers de Kodiak Flight Simulator e-Course in de aanbieding: https://kodiak-training.teachable.com/p/kodiak-simulator-training. Kost 50 dollar, maar dan heb je ook informatie en kennis van een ervaren Kodiak piloot.

De opbrengsten van de verkoop van deze cursus zijn voor goede doelen. Bijvoorbeeld voor een school in één van de dorpen in Papua Nieuw Guinea waar deze piloot veel vliegt.

Misschien ook wel wat voor jou. Zeker nu de Quest Kodiak K100 ook voor MSFS2020 ook beschikbaar is gekomen.”

Bram, bedankt voor je aanvulling !

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x